Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti hol dolgoznátok inkább?

Ti hol dolgoznátok inkább?

Figyelt kérdés

Egy olyan helyen amit utáltok,de jól fizet.

Vagy egy olyan helyen,amit imádsz,álmaid melója,de kevesebb pénzt kapsz érte!?

Jól gondold át,mielőtt egyből rávágnád!

2014. febr. 12. 16:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell sokat gondolkodnom rajta. _Amit szeretek, de kevesebbet fizet.
2014. febr. 12. 16:06
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ miért utálom. Mert nehéz, unalmas? Leszarom. De ha azért, mert a főnökeim minden nap megaláznak, lehetetlent kérnek, akkor inkább legyen kevesebb a pénzem.
2014. febr. 12. 16:06
 3/15 anonim ***** válasza:
Amit imádok, az a kérdés, hogy a másikat miért utálom? Főnök, munkatársak miatt? mert akkor szó sem lehet a több pénzről.
2014. febr. 12. 16:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Most olyan helyen szeretnék dolgozni, amit régen utáltam. Mert ahol most vagyok, ide vágytam de már utálom.
2014. febr. 12. 16:13
 5/15 A kérdező kommentje:

A munkatársak,és a felettesem,nem ő a főnök,csak nekem.

Állandóan megaláz,kikészít,bánt,ott rúg belém,ahol tud.

Hazugságokat terjeszt rólam.El szeretnék menni innen.

Lenne egy másik munka de kevesebbet kapnék,viszont boldog lennék,és nem egy idegroncs. :/

2014. febr. 12. 16:13
 6/15 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a másodikat választanám, hacsak nem állnék olyan rosszul anyagilag, hogy ez a kevesebb fizetés konkrétan a megélhetésemet veszélyeztetné.
2014. febr. 12. 16:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Én váltanék. Annyit nem ér semmi pénz, hogy gyomorgörccsel menj be minden áldott nap. :(
 8/15 anonim ***** válasza:
akkor válts munkahelyet.
 9/15 anonim válasza:
Válts.
2014. febr. 12. 16:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Magyarországon a másodikat választanám, az elsőt egy 4-5x-ös fizetésért viselném el de 2x-esnél tuti nincs nagyobb különbség gondolom... Volt egy haverom aki elment egy másik munkahelyre, mert nem fizetett a főnök, ott meg 3 műszakban 12 órát dolgoztatták és azt mondta az a +70ezer forint nem ér annyit, hogy meghaljon, mert éjszakai műszakban szerinte képtelenség sokáig bírni a 12 órát...
2014. febr. 12. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!