Jobban megérte volna kereskedelem-marketing szakra menni, semmint nemzetközi gazdálkodás szakra? Állásbörzén ezt tapasztalták az ismerőseim: inkább keresték a marketingeseket?
A BGF-en tanulok, és eléggé jók itt az elhelyezkedési esélyek a diplomásoknál.
Amin gondolkoztam: jobban megérte volna kermark-ra menni, semmint nemzetközi gazdálkodásra?
Mert állásbörzén (volt hogy iskolába rendeztek egy kisebb kaliberűt, meg most volt a HVG-s is) azt tapasztalta több ismerősöm is, hogy jobban keresték a marketingeseket a nagy cégek (pl. unilever, coca-cola, henkel, stb) és a nemzetközi gazdálkodás szakosokat nem annyira.
A coca-colánál például megmondták itt az iskolai állásbörzén kerek perec, hogy csak marketinges gyakornokokat keresnek, illetve csak marketinges állást lehet betölteni, mást nem keresnek.
Pedig én azt hittem, hogy az ng-vel jobban el lehet helyezkedni, mint a marketinggel.
Kb. 1,5 éve felvételiztem, (most ez a 4. félévem fősulin) és direkt azért nem jelöltem kermarkot, mert sokan mondták, mennyire büfészak...
Szerintetek?
"összemosni a pénzügyi szekciót a közgazdászokkal kicsikét nagy csúsztatás"
ez a kedvencem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szerintem nem érné meg váltani, de menj majd mesterképzésre, ha tudsz.
AZ 54%-os meg egy majom.
"hagyjátok már ezt a munkanélküli irigy faszt"
Te meg köszönd meg édesanyádnak, hogy nem kapart el a kutyaszaratóba a téged megillető helyre. Te legalja laposféreg.
Kaptad helyből a mínuszt.
"de miért mi tudjuk a te nevedet? vagy láttunk téged? "
Számít az? Ez egy anonim oldal, aranyapám. Én se vagyok kíváncsi a tiedre, majd megkérdezem tőled, ha alkalomadtán a sztráda felé járok, és ott szeded a sörösdobozokat, hogy legalább netcafére fussa.
"sok logika szorult abba az parányi agyadba, a munkanélkülit meg én is mondom, tuti az vagy, na nyugodtan kamuregezz le, élettelen nyomorék"
Nagyszerű, már szalmabábozol is! Kár hogy a közgázegyetemeden érvelni nem tanítottak meg...mint ahogy másra se nagyon. Ennyire nehéz elfogadni, hogy nincs rátok kereslet sehol? Elmúltak a 90-es évek, kidurrant a közgazdászlufi. Hisztizhetsz ezen, vergődhetsz, a segged is csapkodhatod a földhöz, attól még nem lesz igazad, max. körberöhögöm a szánalmas bohócműsorodat, te paresnyákov proli, te. A mínuszt helyből kaptad.
"hagyjad már előző azt se tudja mi az a multi nem dolgozott ilyen helyen "
Tényleg nem, mert többre vittem annál, hogy egy hájas seggű főnök kis adósrabszolgája legyek. Neked ez jutott, aranyapám, SZVSZ azért jársz fel ide kiröhögni a mindennapi keserűségedet. Összekaparsz 90 nettót, és erre vered a melledet? :D
"van egy kis hazug világa amit az irigységével felépített és semmi tényt nem hajlandó elfogadni"
Az hát, iLígy vagyok a közgazdászokra! De szeretnék én is sorbaállni segélyért a hivatalba, meg sütögetni a burgereket a McDonaldsba!
Magadra ismertél? Jó. Az egész rólad szól.
"hiába mondja neki valaki, hogy 1+1 az nem 3 ő ragaszkodik az igazához, szánalmas "
Írtál bármi igazat is? Ja, nem, csak a vágyvezérelt, személyeskedő fröccsenéseket 6 oldalon keresztül. Jutalmul erre is megkaptad a mínuszt.
"a könyvvizsgálást ne mond, szerinte az telesen más kar!"
Szerinted egy marketinges vagy egy okleveles könyvvizsgáló az ugyanaz? :DDD
És te szánalmasozol le másokat? :DDD
Itt kimentem röhögni...hülyébb vagy, mint a sokéves átlag.
"kíváncsi lennék, hogy pénzügyi szekcióba, bankokba, tőzsdén, biztosítóknál, különféle pénzintézeteknél kik dolgoznak szerinte, ha nem közgazdászok :D"
Soroljam? Bérszámfejtők, pénzügyi tanácsadók, jogászok, végrehajtók...
Hozzak egy vödör jeget, vagy megbirkózol még magad is ekkora égéssel?
Szánalomtenger...mit tenger, óceán bmag...
" [link]
Legalább linkelni tanulj már meg normálisan, ha már trollkodsz.
Epic fail sokadik.
"A nemzetközi gazdálkodással egyből el tudtam helyezkedni, ráadásul én nem a bgf-en tanultam hanem a Pannonon"
Értem. Tehát te el tudtál helyezkedni, és ez automatische igaz minden közgazdászra :D
Kongratyülésön, még sok ilyet, ha kérhetném.
Eddig se lehetett téged komolya venni, de innentől végképp nevetségessé váltál.
"AZ 54%-os meg egy majom."
Fú eccsém, ezt kőkeményen odamondtad!!! Mindjá' azt mondod, hogy ronda vagyok...
Ugyanolyan örökvesztes netes mesehős vagy, mint a 64% és 61%-os csődtömegek. Csak nem tán közgazdász vagy? Akkor nosza, csináld a sajtbureszemet, nem, nem itt fogyasztom, hanem annál az asztalnál.
Semmiképp nem érte volna meg, mert egyszerűen nincs elég munka ahhoz hogy az összes frissen végzettet eltartsa. Én is ilyen helyen végeztem és se nekem nem jut meló se az évfolyamtársaimnak, kivéve azt a hármat akik kimentek külföldre. Idehaza jogászokra, közgazdászokra nincs kereslet egyszerűen akkora a túltermelés.
Az meg egyenesen szánalmas hogy a segédmunkából is páros lábbal kivágott életképtelen selejt idejön kioktatni másokat a világról (mint pl. a 39%-os válaszoló). Ez életében nem járt még középiskolában sem, nemhogy egyetemen, de röhejes látni hogy osztja az észt akkora elánnal hogy neki már semmi nem maradt :D miért nem megy el MLM-ügynöknek, kellően ostoba hozzá és ahhoz tényleg nem kell végzettség se, oda való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!