Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jobban megérte volna kereskede...

Jobban megérte volna kereskedelem-marketing szakra menni, semmint nemzetközi gazdálkodás szakra? Állásbörzén ezt tapasztalták az ismerőseim: inkább keresték a marketingeseket?

Figyelt kérdés

A BGF-en tanulok, és eléggé jók itt az elhelyezkedési esélyek a diplomásoknál.

Amin gondolkoztam: jobban megérte volna kermark-ra menni, semmint nemzetközi gazdálkodásra?

Mert állásbörzén (volt hogy iskolába rendeztek egy kisebb kaliberűt, meg most volt a HVG-s is) azt tapasztalta több ismerősöm is, hogy jobban keresték a marketingeseket a nagy cégek (pl. unilever, coca-cola, henkel, stb) és a nemzetközi gazdálkodás szakosokat nem annyira.

A coca-colánál például megmondták itt az iskolai állásbörzén kerek perec, hogy csak marketinges gyakornokokat keresnek, illetve csak marketinges állást lehet betölteni, mást nem keresnek.

Pedig én azt hittem, hogy az ng-vel jobban el lehet helyezkedni, mint a marketinggel.

Kb. 1,5 éve felvételiztem, (most ez a 4. félévem fősulin) és direkt azért nem jelöltem kermarkot, mert sokan mondták, mennyire büfészak...

Szerintetek?

2014. febr. 28. 10:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
9%

Te most komolyan azt hiszed hogy bárkit is felhergelsz az ostoba alsótagozatós nyálfolyós vergődéseddel? :DDD Körbe lettél röhögve már párszor, hová akarsz még süllyedni?

Ja irigy vagyok hát :D Justin Bieberre is biztosan irigy vagyok, azért nem hallgatom. F*ck logic. Égeted te magad elég rendesen, kis csimota, nem is kellek én ide :D

Nyelvtannáciskodás kipipálva. Jobbra már nem futotta, te kis hikomat rohamdroid? Ennyire a bödön alját kapirgálod már szellemes(nek vélt) visszavágásokért?

Ha közgazdásznak nem is, bohócnak mindenesetre még úgy-ahogy beválsz, valami freakshow-ba a kétfejű borjú és a szakállas nő közé. Kár lenne veszni hagyni ezt a kiváló mónikasós tehetséget amivel rendelkezel. A személyihadsereg-trükköd se igen jött be, a százalékot mindenhol kijelzi :D nem volt rossz próbálkozás...komolyan nem...de annyira jó se volt. Fuss neki mégegyszer!

Még írd le párszor hogy a Föld igenis üreges, ott élnek a kakamatyik, nincs gravitáció és csakazértisnekedvanigazad, lózungmantra stb., barátnőmnek még úgyse mutattam mit összeerőlködsz itt, hadd legyen néki is egy jó napja :)))))

Ezeket az agyatlan internetbohóc droidvezéreket kiskorúsítani kéne, mert ön- és közveszélyesek magukra és a többi emberre. Elismerem, az internet csodás dolog, völtöző, fújtató, saját szarában fortyogó elmebajost csinál,az már helytelen.

2014. ápr. 20. 20:00
 32/72 anonim ***** válasza:
81%
Nem fog tudni rá válaszolni, majd leírja a kaméleon esetét a csuklósbusszal, megmagyarázza nekünk, közgázosoknak, hogy ő jobban ért ehhez és mi hamis világban élünk.
2014. ápr. 20. 20:01
 33/72 anonim ***** válasza:
81%
Nem veszed észre, hogy itt egyedül rajtad nevetnek? Többen is? Lehetne a föld üreges, az ilyen hülyékkel bőven ki lehetne tömni.
2014. ápr. 20. 20:02
 34/72 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom még mindig mobilról írsz?:DDDDDDDDDDDDDD jaj ennyit rég nevettem, már ennyi hasznod volt az életben
2014. ápr. 20. 20:04
 35/72 anonim ***** válasza:
9%

Már válaszoltam párszor érdemben, de látom ti Göbbels tanítványai vagytok, addig mantrázzátok a sok önigazoló ostobaságot míg végül elhiszitek...vagy pedig csak szimplán trollok. Mindegy melyik, szellemi párbajt nem vívok fegyvertelen emberekkel.

Pályakezdőként vezérigazgatói állás :DDD előbb lősz fel gázpisztollyal embert a holdra...

2014. ápr. 20. 20:06
 36/72 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudsz olvasni? Ki írt itt olyat, hogy valaki 0 év tapasztalattal, pályakezdőként lett vezérigazgató?
2014. ápr. 20. 20:08
 37/72 anonim ***** válasza:
8%

"nevetnek"? Ki, te meg a szar a gatyádban? :DDD Nyomd má' el magad te ostoba növény...

A képzeletbeli hadsereged és a kamuregjeid nem számítanak. Sajnálattal közlöm, mások átvágása komoly szellemi munkát igényel, amire a te nonexistent intelligenciád nem képes. Már csak azért is válaszolok neked, hogy örvendezz, foglalkozik valaki veled, bámuljad a választ, és arra rángasd a ványadt kis koktélvirslidet. Csak ki ne durranj a nagy erőlködésben, mert csupa szar lesz itt minden...

2014. ápr. 20. 20:09
 38/72 anonim ***** válasza:
81%
Érdemi válaszaid? Ó hogyne... Idáig annyi bizonyítékod volt, hogy a munkaügyin közgazdászokat látsz... ENNYI SEMMI MÁS
2014. ápr. 20. 20:25
 39/72 anonim ***** válasza:
81%
és megint jelentgeti meg törölteti a válaszokat ahelyett, hogy válaszolna :DDDDDDDD istenem, de nevetséges vagy, de menjünk vissza az elejére, rajtam nevetnek, amikor a te 1. válaszod lett 0%-ra értékelve? Meg a marketingről nem tudsz nyilatkozni csak a közgázról, amikor az is közgáz szak? Ott is megmutattad, hogy nem értesz hozzá, minek vergődsz még?
2014. ápr. 20. 20:31
 40/72 anonim ***** válasza:
79%
56%-os sötét vagy mint az éjszaka
2014. ápr. 22. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!