Jobban megérte volna kereskedelem-marketing szakra menni, semmint nemzetközi gazdálkodás szakra? Állásbörzén ezt tapasztalták az ismerőseim: inkább keresték a marketingeseket?
A BGF-en tanulok, és eléggé jók itt az elhelyezkedési esélyek a diplomásoknál.
Amin gondolkoztam: jobban megérte volna kermark-ra menni, semmint nemzetközi gazdálkodásra?
Mert állásbörzén (volt hogy iskolába rendeztek egy kisebb kaliberűt, meg most volt a HVG-s is) azt tapasztalta több ismerősöm is, hogy jobban keresték a marketingeseket a nagy cégek (pl. unilever, coca-cola, henkel, stb) és a nemzetközi gazdálkodás szakosokat nem annyira.
A coca-colánál például megmondták itt az iskolai állásbörzén kerek perec, hogy csak marketinges gyakornokokat keresnek, illetve csak marketinges állást lehet betölteni, mást nem keresnek.
Pedig én azt hittem, hogy az ng-vel jobban el lehet helyezkedni, mint a marketinggel.
Kb. 1,5 éve felvételiztem, (most ez a 4. félévem fősulin) és direkt azért nem jelöltem kermarkot, mert sokan mondták, mennyire büfészak...
Szerintetek?
16:05, természetesen a te trollkodásod az pedig követendő példa ugyebár. Eddig pont ott tartunk, mint amit te csinálsz/mondasz, csak az előjel más.
Mindjárt gondoltam, itt csak te értesz mindenhez, a kérdező is hazudik, én is hazudok, mindenki hazudik aki ellentmond. Ilyen szellemóriásokkal az MLM-átverések topicjában találkozok...
16:07, nem bírod a kritikát? :( Jaj te szegény. Na már a szókészletbe is beleköt :D Az általános iskolás 5.b-s kvaanyázást meghagyom neked, mint szegényes internetes fegyvertárad egyetlen kellékét.
Azért vagy 23%-os mert a legyengült kis életed egyetlen örömforrása a név nélkül,arc nélkül való netes trollkodás. Erre mondja a míves angol hogy "No life".
Már megint a "munkanélküli"...ugyanaz a copypasztás sablonszar, két külön nickkel. De ő nem kamureg, holmááááá :DD Nem volt rossz próbálkozás, tökikém, tényleg nem...de annyira jó sem volt. És te pofázol itt nekem munkáról :DD WTF Ilyen kitűnő referenciákkal amik neked vannak - trollkodás, szerecsenmosdatás, 8 általános szókincs - még rendőrnek se kellenél, nemhogy árufeltöltőnek vagy benzinkutasnak. Majd akkor ugassál nekem munkáról, kistacskó, amikor nem apuci finanszírozza a netes trollkodásodat.
Ahogy mondod, minden szavuk szíven talál ezeknek a wannabe zugnetes önbohócoknak. Szeretnél legalább demagóg lenni, de csak az öntelt gőg büfög belőled :) csak tudnám, mireföl van ekkora paripa arcod...
"név nélkül,arc nélkül való netes trollkodás"
de miért mi tudjuk a te nevedet? vagy láttunk téged? sok logika szorult abba az parányi agyadba, a munkanélkülit meg én is mondom, tuti az vagy, na nyugodtan kamuregezz le, élettelen nyomorék
a könyvvizsgálást ne mond, szerinte az telesen más kar!!!! :DDDDDDDDD hogy őt idézzem:
"A könyvelés/könyvvizsgálás pedig teljesen más kar, összemosni a pénzügyi szekciót a közgazdászokkal kicsikét nagy csúsztatás. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!