Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jobban megérte volna kereskede...

Jobban megérte volna kereskedelem-marketing szakra menni, semmint nemzetközi gazdálkodás szakra? Állásbörzén ezt tapasztalták az ismerőseim: inkább keresték a marketingeseket?

Figyelt kérdés

A BGF-en tanulok, és eléggé jók itt az elhelyezkedési esélyek a diplomásoknál.

Amin gondolkoztam: jobban megérte volna kermark-ra menni, semmint nemzetközi gazdálkodásra?

Mert állásbörzén (volt hogy iskolába rendeztek egy kisebb kaliberűt, meg most volt a HVG-s is) azt tapasztalta több ismerősöm is, hogy jobban keresték a marketingeseket a nagy cégek (pl. unilever, coca-cola, henkel, stb) és a nemzetközi gazdálkodás szakosokat nem annyira.

A coca-colánál például megmondták itt az iskolai állásbörzén kerek perec, hogy csak marketinges gyakornokokat keresnek, illetve csak marketinges állást lehet betölteni, mást nem keresnek.

Pedig én azt hittem, hogy az ng-vel jobban el lehet helyezkedni, mint a marketinggel.

Kb. 1,5 éve felvételiztem, (most ez a 4. félévem fősulin) és direkt azért nem jelöltem kermarkot, mert sokan mondták, mennyire büfészak...

Szerintetek?

2014. febr. 28. 10:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
7%

20:25, neked még ennyi se volt, hülyegyerek, csak Göbbels módjára szajkózod az agyatlan bullshitjeidet. Lepontozni meg én is tudok, ez nem érv, ha annyira érdekelne a magadszintű netpatkánykodás, nyilván én is regelnék 10-20 másik nicket, de engem valahogy nem köt le a kisdedós óvodás játékod :D small thingz amuse small mindz...

A marketingnak kb. annyi köze van a közgázhoz, mint az almának a rinocéroszhoz...

15:26, ostoba vagy. Remélem tudod. Akkor jó. Vedd be szépen a gyógyszered, mert jön a doktor bácsi a muszájdzsekivel!

2014. ápr. 22. 15:49
 42/72 anonim ***** válasza:
76%
látom kikészültél, de komolyan ilyen buta vagy ne ülj internet közelébe, még érettségid sincs tuti
2014. ápr. 22. 15:53
 43/72 anonim ***** válasza:
84%
ja és nem az ő rege vagyok nem azért lettél lepontozva te hülye gyerek, hanem mindenki szerint hülye vagy
2014. ápr. 22. 15:54
 44/72 anonim ***** válasza:
84%
a marketing szerinted nem közgáz diplomát ad? úristen LOLXD :DDDDDDDDD sírok.... minek vagy még itt, hisz nem is értesz ehhez... húzz már innen
2014. ápr. 22. 15:55
 45/72 anonim ***** válasza:
81%
megint sokat kellett várni amúgy, hogy válaszolj :D:D:D mi újság a munkanélküli központba?XXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDD
2014. ápr. 22. 15:55
 46/72 anonim ***** válasza:
84%
nemtom minek etetitek az 56% os troll-t, jelentéktelen, semmitmondó életében örül, hogy végre ő van a központban valahol...
2014. ápr. 22. 15:57
 47/72 anonim ***** válasza:
8%

15:53, ja, rettentesen kikészültem, mert egy nolifer internethíró csökevény leugatott az alsótagozatos szókincsével, a hőőőős :D Beestél az utcáról a gyűlt fejeddel, és most nekiállsz bebizonyítani hogy mindenkire rá tudsz licitálni hülyeségben? Csak tessék, úgy csinálsz magadból bohócot ahogy akarsz. A jutalmadat mindenesetre adtam, a trolloknak kijáró piros kezet.

És a 23 százalékával pofázik hogy mindenki szerint hülye vagyok :DDD LOLWUT

2014. ápr. 22. 15:57
 48/72 anonim ***** válasza:
8%

"a marketing szerinted nem közgáz diplomát ad? úristen"

Akkor magyarázd már meg, te internetes konzumbohóc, a kérdező miért említette külön kategóriában a kereskedelem-marketing szakot és a nemzetközi gazdálkodást? Meg tudod magyarázni, vagy megint csak kaffogsz egy sort habzó szájjal, kistacskó? Vau-vau, okos kutyuska, nem pipil a szőnyegre :$

Tudod pajtiskám, ha igazad lenne, EGY nick is elég lenne, enyhén szólva szánalmas hogy 3-4 kamuregre van szükség ahhoz hogy valamiféle nyomatéka legyen ennek a röhejes vergődésnek amit itt leművelsz. Be is bszna, ha ilyen nulla életű senkiháziak kezében lenne a magyar gazdaság...

2014. ápr. 22. 16:01
 49/72 anonim ***** válasza:
84%

jézusom, ember meddig akarod még lejáratni magad, rohadt gáz a stílusod, többféle közgazdász szak nem létezhet, úgy véletlenül?... legalább a felvit néznéd meg

– végzettségi szint: alapfokozat (baccalaureus, bachelor; rövidítve: BA)

– szakképzettség: közgazdász kereskedelem és marketing alapképzési szakon

Nem a 23%os voltam, de nyílván a kamuregének leszek titulálva, mivel nemlétezhet olyan, hogy veled többen nem értenek egyett.

2014. ápr. 22. 16:05
 50/72 anonim ***** válasza:
81%
Mi ez a szókészlet te jó isten vau vau lolwut :DDDDDDDDDDDDDDDD te valami nagyon fogyatékos ember lehetsz a való életbe, és azért vagyok 23% os mert az ilyen fogyatékosoknak beszólok, nem mintha az 56% sokkal jobb lenne
2014. ápr. 22. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!