Ki mivel csinál plusz pénzt?
Ti miből csináltok a fizetésetek mellé plusz pénzt.
Valamibe bele szeretnék kezdeni de nem tudom mibe.
Nem kell olyan nagy dologra gondolni ha már van belőle havi 30 000 Ft-om akkor már örülök.
Kézügyességem az esetleg lenne a dolgokhoz
"Ha mast nem a koromat tisztelhetned!"
Itt a vég!
"Itt a vég"
Itt meg a "szakmád":
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..
Sokat mondó viselkedési kultúrát nyilvánítotok... Ti úgy mlm-esek
:-))))
Kis összefoglaló az elmúlt napok eseményeiről, búcsúzóul:
„Szóval hazudsz. De olyan rutinosan, látod, hogy fel sem tűnik neked."
A pénzkeresetről:
"ha kicsit többet gondolkozol majd, rájössz, hogy a 150e értékesítés után 60e a nyereség, ahogy írtam is, a többi (példa szerinti) 75e az nyilván hálózatépítés eredménye. "
Mindenesetre nem, én nem akarok eladni semmit. A fene nyűglődjön a vevőkkel. Azért ha valaki jön, kiszolgálom. Nyilván ezért van csak ilyen alacsony, 150ezres személyes forgalmam havonta. A többit a hálózat csinálja."
A szakmáról:
"Az, hogy te milyen kést vennél, az a te döntésed. Az meg, hogy a szakma melyiket választja meg a legjobbnak, az meg a szakma döntése. Nincs ezzel semmi gond, különbözőek vagyunk. Te és a szakma, különböztök. Vond le a következtetést."
Ezen felül a leggyakoribb márkák egyike a nem hentes szakmában dolgozók körében.
Vagyis a szakma és én is egyazon márkát választjuk a konyhakések között "
"Nézted, hogy a Ken Shun kést (tehát ezt a formatervet) mennyiért adják?
"Nagyítsd ki a kés képét, az volt az év konyhakése 2005-ben.”
Formatervért fizetni egy damasztált acélpengéjű kés árát, csakis a Te szűk rétegű NEM SZAKMAI célközönséged fog, vagyis a háziasszony, aki megteheti azt, hogy 30.000-ért veszi darabját... Ez azért elég szűk vásárlói réteg, nem csoda, hogy csak 150 ezerért árulsz és nincs affinitásod az értékesítéshez, azt inkább rábízod a nem gondolkodó lúzerekre és belőlük élsz inkább.
„Nyilván ezért van csak ilyen alacsony, 150ezres személyes forgalmam havonta. A többit a hálózat csinálja."”
Be próbálod ismertetni velem, gerinctelenségre hivatkozva, hogy azt állítottam nincs köze KEN Onionnak az icookhoz:
„De azt hiszem arra próbálsz kilyukadni, hogy Ken Onion annak a cégnek a termékeit fejleszti, amelyik az év kése lett 2005-ben... és ugye ő tervezte az icookot is. "
"Nézted, hogy a Ken Shun kést (tehát ezt a formatervet) mennyiért adják? "
A ken shun kések árait láthatod Te is, ott van pl. a 2005-ös is. Ami állításoddal ellentétben nem kerül 3szor annyiba mint állítottad, hogy „nálunk harmadáron megvehető” és nem stainless steel pengéje van, hanem damasztált acél, ami teljesen más ár s minőségbeli kategória (szakmailag...)
Emellett a formaterved a vadászkéseknél van hasonló a 2004-2005-ös modelleknél,azon felül, hogy KeN Onion referenciái között pl. az icookot nem is szerepelteti az oldalán, ahogy az önéletrajzában sem, így nem tudom most pontosan már mit is akarsz mivel összemosni. Vagy csak azt próbálod árnyalni, amit ugye kezdetektől fogva kijelentettem, hogy a szakma (gyakorlott szakácsokkal az élen) nem is nagyon használja, ahogy a szakmai fórumon is megindokolva:„nem szeretik” ezeket a formaterveket. Őszintén szólva Ken Onionról eddig nem is hallottam, ami talán így nem is csoda. Hallottam viszont (és használom is) a Tojiro termékekről.
Ennek csak abból a szempontból van érdekessége, hogy a nap végére előkerülő fórumon, pont japán kést ajánlanak az icook készlet helyett, mondván, hogy annyiért abból jobbat kap az ember, amit azt hiszem hazai viszonylatban az icook santoku árához viszonyítva én is mellékeltem és láss csodát... Pont egy több rétegű damasztált acél élű kés jön ott is elő, mint a kérdésedben a KEN SU esetében és ahogy a szakmai fórumon. Emellett még külön megemlíteném, és megmutatnám a Tojiro történetét:
Ugye Icook kapcsán Te felhozol egy amerikai versenyt, mint év kése címet 10 évvel ezelőttről. Nézd át, hogy saját kontinensén kívül (mint KEN Onion Amerikában) Ázsián kívül nyert-e e díjat a Tojiro és ha igen akkor hol?
Szerintem Európát is láthatod majd közötte. Karöltve néhány még ismertebb névvel (pl. a hentesek nagy kedvencével a Dick-el)
Hát így már elég nyilvánvaló, hogy miért nem hallani Ken Onionról széles körben a szakmában itthon.
És ha már gerincesség...
Mindezt előadod itt nagyképűen, flegmázva, más esetleges korát sem tisztelve, vagy épp valótlan állításokat közölve olyan emberről, aki legalább a nevét és személyiségét fel meri vállalni, ellentétben az őt gerinctelennek feltüntető „hantaboy-jal”.
Ha már másokból élősködve keresed a pénzed, legalább „KUTASS!”, hisz te „passzív jövedelemből” élsz...
Az év nem nagyobb, hanem kisebb részét töltöm hajón.
Ennek célja a szakmai referenciám bővítése és a másik képesítésemhez kapcsolódó nemzetközi tapasztalat szerzése. Mert hát Geográfusként, beszélhetnék én is úgy a különböző országokról és az ottani dolgokról, könyvből betanulva, vagy szemináriumokon hallgatva, mint az „ecceri mlm ügynök”, hogy „ámerikában az év kése vót 2005-ben”, de amúgy személyes tapasztalatom nincs e téren, vagyis ahogy fogalmaztál, szakmailag „fingod sincs róla..” , addig nehéz lesz benne hitelesnek lenni.
Így elég sokat utazok (nem csak hajózok) és tapasztalok, építem a hálózati kapcsolataim, mindenféle hátsó szándék nélkül, vagy anyagi élősködéstől mentesen nemzetközi szinten is, amiről egy „social network” oldalról sokat megtudhatsz.
Ha utána olvasol volt-e olyan Geográfus, aki hajón szolgálva jutott el jó pár helyre, ahova önerőből nem ment volna, lehet szembe jön egy híres magyar neve. Nem hasonlítom hozzá magam, de van egy az ő emlékezetes műsorához nagyon hasonló de mégis más , „Magyar Örökség Díjas” sorozat a tévében, akinek az alkotói az ismeretségi körömbe tartoznak, meglehet még fotót is találsz a képeim között.
Ahogy ugye bebizonyosodott, hiszen Te magad állítottad, hogy személy szerint én meg a szakma két külön dolog. A fentiek alapján ez nehezen elképzelhető. Továbbá bizonyítványom és képesítésem (nem utolsó sorban nemzetközi referenciám és elismeréseim) 15 éve nekem van az egyik hiányszakmában -amivel nem kell wc-t takarítanom vállalkozóként -(ez inkább a képesítés nélküli IBOk munkaköre lehetne, bár az pozitívum, hogy jól méred fel a lehetőségeidet e téren..) és mint az, pl. a múltheti csütörtöki állásinterjúm is mutatta, ahhoz hogy Skóciába is dolgozzak nem kell túl sokat kilincselnem, mivel az általad „fikázott” külföldi és hajós referencia alapján 1-2 héten belül írhatnám alá a szerződésem. Ha akarnám, mert hogy még itthon éppen diplomázok és szerzem meg még egy szakterületen akkreditált képzésben a tanúsítványomat. Így, most ennek a területnek a szakmai felfedezését elhalasztom egy kis időre, talán év végéig. Amíg várhatóan a másik szakterületem projektjei is befejeződnek.
De állítólag Te ismersz és „tudsz mindent” rólam... Ha már ennyire személyeskedsz.
Meg a szakmáról és a konyhakésekről, amit ugye megint csak fentebb láttuk, hogy elég hiányos és inkább csak részrehajló ismeretekkel bírsz.
Meg a szociális kapcsolataimról: miszerint e terén állításod szerint csak 1 fő létezik és a pénz.
Hát ki kell ábrándítsalak, mert nem. Szűkebb családi körben a „hátrahagyottakat” is támogatom, szélesebb körben meg pozitív externáliákkal több ezer embert.
ITTHON. Ott, ahonnan indultam, abból amit kint keresek azon felül, hogy a fent megjelölt referenciákat és kellő tapasztalatot szerzek, mindenféle költség nélkül. (na jó, a kezdeti beruházásom ebbe az egészbe 50.000Ft volt, 5 éve. Most ennek, úgy a 7-szeresét kaptam meg, passzívba, az idő alatt, amíg itt veled bohóckodtam...)
Ennek ékes bizonyítéka többek között az a rendezvény, amit az M1 híradójában, is láthattál, aminek a főszervezője és egyik szponzora voltam és amellyel hozzájárultam a településen tapasztalható életkörülmények javulásához. Ennek további folyományaként a településen munkahely teremtő beruházásokat, együttműködéséket menedzseltem az elmúlt évben és pl. ma is, ami nehezen ment volna anélkül, hogy még abban a rövidebb időszakban heti 2 napot se legyek itthon, (vagyis a szociális kapcsolatok hátrahagyása és év nagy részében kinti tartózkodás című állításod már megint csak meg is dőlt...)
Mindezt több írásos dokumentum is alátámasztja, amit lehet meg is találsz, ha elég ügyesen kutatsz még utánam.
Hogy miért is van erre szükségem? Csupán azért mert terület-és településfejlesztőként (megújuló energiaforrások) a szakirányom, így ide tartozik az a projekt is, aminek az egyik alap pillérét ma írtam alá, hogy vidéki településen a helyi vállalkozásokat támogatva segítsem az életkörülmények további javulását, a foglalkoztatás bővítését és így tovább, de a jelen projekt célfáját most nem fogom felrajzolni, ha nem haragszol meg. Már ha tudod, (így igen sikeres vállalkozónak beállítva, majd letagadva magad) hogy mi a problémafa és célfa, mert ugye az a kompenzációs tervben mint fogalom és az akkreditált(?) De végzettséget és szakképesítést nem nyújtó Network 21-ben gondolom nem szerepel, hiába hogy 60 éves...
Az üzleti tervezésbeli inkopetenciádról, meg az adózási megnyilvánulásaid és egyéb ordítóan árulkodó jelekről inkább ne is beszéljünk, amiben szintén pár éves rutinnal rendelkezek, szintén referenciákkal és ajánlásokkal.
Ahogyan a Nutrilite-ról (mint szójafehérje készítményről sem a Monsanto árnyékában), mint usabeli táplálék kiegészítőről sem sokat érdemes beszélgetni, a piacon elérhető más termékek mellett.
További jó bohóckodást és önmagad , „szakmád” és céged lejáratását!
Stilusodbol itelve ez is TE lehetsz 60%os!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Nicsak itt mar mint szponzor szerepelsz akinek van 6 masik szuper ugynoke:))) Kozben itt meg az ellenkezojet irtad!! Ennyire hulyere nezitek az embereket! Nah midnegy looser
Amúgy meg te vagy a diszgráfiás a másik kérdésből? Mi az a "midnegy looser"? "Mindegy loser" akar lenni?
(A looser is a loser who can't spell "loser". :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!