Ki mivel csinál plusz pénzt?
Ti miből csináltok a fizetésetek mellé plusz pénzt.
Valamibe bele szeretnék kezdeni de nem tudom mibe.
Nem kell olyan nagy dologra gondolni ha már van belőle havi 30 000 Ft-om akkor már örülök.
Kézügyességem az esetleg lenne a dolgokhoz
Ne haragudj ha ezt kerdezem bar mar leirtad tobbszor is... mikor hivatkoztal a cikkekre de most mar nem hivatkozol rajuk, hogy ha nincs semmilyen formaban BIZONYITEKOD arrol, hogy vilageslok akkor mi alapjan ALLITOD???!!! Jah hogy szeminariumon azt mondtak a felso vonaliak??!! Jah igy mar ertem es mar is hiteles mindenkinek!!:)))
Lassan azert kiderul a keses story is hogy kinek es mit fizettek :D csak az illeto nem vallalja fel... hat nem is ertem miert nem :)) A lenyegen nem valtoztat mert a Norbi megtalalta a NAGY KAMU dumadat amivel NEM CSAK magadat hanme az egesz halozatott lejaratod bar ott is vannak ilyen felso vonal beli tagok akik nyomjak nektek, hogy hogyan kell hulyiteni a nepet es hazudni es nagyot mondani!!!
"de most mar nem hivatkozol rajuk"
Nem, ne haragudj, mivel ott van írásban, visszakereshető, azt gondoltam, elég egyszer leírni. Illetve tudtam, hogy veled nehéz, neked leírtam kétszer is. Most leírom csak neked harmadszor is a forrást: euromonitor.com
Nagyon türelmes vagyok, ha megint megkérdezed, hogy mi alapján állítom, hogy a Nutrilite a világ vezető táplálékkiegészítő gyártója, megint le fogom írni ugyanezt, figyelj: euromonitor.com
Norbi haverod nem értem, miért hagyja, hogy hülyét csinálj magadból... Írhatna egy privátot neked..
Mondjuk más miatt sem értem. Például amikor ilyet ír:
"Ennek csak az a szépséghibája, hogy Ken Onionnak semmi köze a 2005-ös év konyhakéséhez"
Azon az apróságon kívül, hogy mondjuk az ő nevét viseli.. ;)
"hiszen ő akkor még a Spyderco-nál volt)"
Nem, 1998 óta ennél a cégnél volt, 2005-ben volt egy projektje a Spyderco-val. Ennyi. A norbi által linkelt oldalról Ken saját szavaival:
"In 1998 I signed on with Kershaw Knives" (Spyderco-ról semmi persze.)
Meg amikor ilyet ír:
"ha már sajt bevallása szerint, nem szereti ezeket a termékeket értékesíteni és inkább mások forgalmából él(ősködik)"
Először is nem írtam ilyet, de persze annyira hiteltelen, hogy esze ágában sincs ideidézni tőlem ezt.
Te meg túl buta vagy hozzá, meg lusta is, hogy egyáltalán keress. Már hosszú oldalak óta olyanról próbálsz meg vitatkozni, amihez semmi közöd, ráadásul tényleg felmerül bennem, hogy milyen értelmi szint kell ahhoz, hogy ne bírd felfogni, ha azt írom, hogy
1: 25 vizsgált német termék között a legjobb, és hogy
2: a világon a legtöbbet értékesített.
Ehelyett
1: "bizonyítod", hogy egy másik teszten csak a 7., tehát nyilván hazudtam
2: jössz a suzukis és magyar piacos példáddal, hogy helyi értékesítési adatokból ne következtessünk világpiaci helyezésre. Egyszerűen nem fogod fel, amit írok.
Norbi barátod legalább nem annyira buta, csak MLM fóbiás, és amikor buknak az érvei, akkor jön olyanokkal, hogy "sajt bevallása szerint", és egyszerűen hazudik a múltról. Ja, meg butaságokat próbál a számba adni, de szerintem ő nem idióta, csak ebben a témában nincs igazán eszköze. Lásd például mit össze szerencsétlenkedett regisztrációs-díj visszafizetés témájában. Belinkel egy fórumot, ami ellene tanúskodik, meg egy amway.hu-s oldalt, ami meg irreleváns. Teljes dilettantizmus. Ja, és védi a döntését, amit megértek, ha személyiségjegyek miatt igazából nincsenek hátrahagyható emberi kapcsolatok, simán beköltözik az ember egy kabinba az év nagy részére... Az is egy életforma...
Amúgy te mivel csinálsz plusz pénzt? Hátha hozzá tudsz tenni valamit a kérdéshez... Mert... Lássuk be: MLM témában értékes hozzászólásod eddig nem volt, és igazából nem is várható. (Annyit böfögtél be, hogy drága és átverés. Ezt meg tényleg ne is minősítsük inkább.)
Azért ezeket a személyeskedő hazugságaidat is bizonyíthatnád, mert ugye anélkül inkább csak rágalmazás nagy nyilvánosság előtt, amiről itt olvashatsz:
De én inkább azt mondom, tipikus mlm ügynöki jellemvonás...
"a személyiségjegyek miatt igazából nincsenek hátrahagyható emberi kapcsolatok, simán beköltözik az ember egy kabinba az év nagy részére..."
"a múltról is hazudik"
Az első idézet nem rólad szólt. Általános iskolás nyelvtan-feladat: keresd meg a mondatban az alanyt! (Megfejtés: "az ember")
A másodikat pedig simán bizonyítom, becsatolom ezt a kérdést. Azt állítottad, hogy állítottam valamit, aminek nincs nyoma. Ha lenne, beidézted volna. Ennyi.
Amúgy örülök a kutatómunkának. Mit olvastál ki más hozzászólók véleményéből?
Hogy
- Ken Onion, egy kiváló késtervező tervezte az iCook késeket (oh, mégis összehozható a nevük? Nocsak, nocsak... Kíváncsi vagyok, visszautalsz-e a tévedésedre. Eddig nem tetted, szóval nem hiszem, hogy ennyi gerinc lenne benned... de bármikor meglephetsz.), hogy
- a kései imádnivalóak, hogy
- a háziasszonyoknak valók, akiket megcéloz az iCook, hogy
- a penge anyaga 1.4116 (which is the standard Solingen formula (Henckels, Wusthof, etc.))?
Mert szerintem máris elég jó ajánlat ez, tekintve a döntés előtti 3 hónapos kipróbálás lehetőségét.. ;)
Szerintem kezdj el ismerkedni az egyéb Amway márkákkal is, hátha végre nem nekem kell minden adatot, szakértői véleményt előhalásznom. Tőled úgyis hitelesebb. Imádni szoktam, amikor a kétkedők kapnak a kezükbe terméket, és csak pislognak...
Tehát keress már forrást a Nutrilite-ról is! A haverod úgysem képes ilyen komoly feladatra! Te meg úgyis ráérsz.. Ez az az időszak, amikor nincs munka, végre komoly minőségi időt tölthetsz a családoddal.
"végre komoly minőségi időt tölthetsz a családoddal"
Ja, bocs, akit hátrahagyhattál volna, az amúgy is veled van egész évben. Az összes! :D Akkor tényleg ráérsz. Kutass!
"A penge anyaga 1.4116 ( Wusthof,)"
Vagyis a penge ugyanaz, amit mutattam és használok (használ a szakma jelentős része) 2 db-os készletben 10.000-ért :-))))))))
És ugye bejött a feltételezés is, hogy csak a nyelet koppintották róla, és adta hozzá a nevét, de még a referenciájába sem írta be.
Kik imádják???
"The blade is made from a German stainless steel called DIN 1.4116. This steel is specially formulated for forged knives.
The handles are made from a plastic called polyoxymethylene. i think you might be better off getting a shun brand knife"
"EXPERIDENCED COOKS are pretty set in their ways when it comes to handling knives in the kitchen and DON'T LIKE the Onion designs. "
"Cooks with less experience and/or fewer preconceptions may like them very much. That seems to be the target audience anyway.
"
Ugye-ugye a szakmaiság és az elért szakmai szintek, nem nagyképűség csak valóság.
Árak és japán helyettesítő termékek (pl. Tojiro) = SZAKMAI VALÓSÁG, nem marketing handabanda...
Miért ne lenne munkám? És miért ne lennék a családommal, az év kisebb részében is ,amikor kint vagyok?
Emellett milyen szociális hátrahagyott kapcsolatokról beszélsz? El vagy tévedve de nagyon ebből is látszik. kutakodj tovább utánam, hátha valami értelmesebb és valósabb dolgot is össze tudsz hozni.
"oh, mégis összehozható a nevük? Nocsak, nocsak... Kíváncsi vagyok, visszautalsz-e a tévedésedre. Eddig nem tetted, szóval nem hiszem, hogy ennyi gerinc lenne benned... de bármikor meglephetsz."
Hát, nem leptél meg... :)
"használ a szakma jelentős része"
Hát, ha mégis tudnak legjobbat választani, lehet, hogy nem csak a pengéből áll az a kés...
"Kik imádják??? "
Ne kezdd te is, hogy kétszer kell leírnom ugyanazt...
"a háziasszonyoknak valók, akiket megcéloz az iCook"
Ezt lényegében te is beidézted angolul...
Amúgy meg tegyük fel, hogy a formatervnek van egy felára. Nézted, hogy a Ken Shun kést (tehát ezt a formatervet) mennyiért adják? (Ha már az iCook is iparági standard jó penge...)
Pl. itt hazudtál a múltról:
"ha már sajt bevallása szerint..."
Nem állítottam ilyet, és nem is tudtad beidézni. Szóval hazudsz. De olyan rutinosan, látod, hogy fel sem tűnik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!