Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki mivel csinál plusz pénzt?

Ki mivel csinál plusz pénzt?

Figyelt kérdés

Ti miből csináltok a fizetésetek mellé plusz pénzt.

Valamibe bele szeretnék kezdeni de nem tudom mibe.

Nem kell olyan nagy dologra gondolni ha már van belőle havi 30 000 Ft-om akkor már örülök.

Kézügyességem az esetleg lenne a dolgokhoz

2014. jan. 25. 14:46
 61/98 anonim ***** válasza:
87%

De nagyon rendes vagyok veled... Figyelj, te is csatolj be valamit. Idézd be egymás után kérlek azt, amikor gondos utánajárás után leírod, hogy Ken Onion neve nem hozható összefüggésbe az iCook késekkel, utána meg amikor belinkelsz egy forrást, ami megcáfol.

Olyan jó lenne olvasni... ;) Meg hátha helyreállítanál kicsit a hitelességedből, ha elismernéd a nyilvánvaló tévedésedet.

2014. jan. 26. 23:56
 62/98 anonim ***** válasza:
30%

A kiforgatason kivul Te semmit sem tudsz csinalni!! En pont azt irtam mar hosszu hosszu oldalakon keresztul, hogy az osszes hivatkozasi pontod gyenge labakon all vagy eppen semmilyenen! A vacak nemet teszteddel jossz amiben gagyi vitaminokkal volt jobbara osszehasonlitva amiket az emberek 90% meg se vesz!!! Ertelmes ember szerintem nem a lidlbe meg hasonlo helyeken fog sajat markas vitaminokat venni!!!

Tudod mit azzal, hogy a vilagon a legtobbet vasarolt vitaminja legyen igazad es legy vele boldog! Ez tudod nem jelent semmi mast mint hogy ok vannak a vilagon ott a legtobb orszagban es nyomatjak meregdragan a termekeiket! Ennyi! Ha valaki csak azert vesz meg barmilyen termeket legyen az vitamin, kes, auto ruhanemu vagy barmi mas mert azt veszik meg a legtobben hat arrol meg van a velemenye mindenkinek szerintem. De ez nem jelent semmit se, azt hogy az jo, se azt hogy rossz! A vilagon a coca-colabol adnak el a legtobbet ettol meg akik nem ezt fogyasztjak nem fognak atterni arra hogy az jobb mert azt fogyasztjak a vilagon a legtobben az ertekesitesi adatok alapjan!

Aztan hazugsagok folytatasa....

Csak hogy egyszerubb legyen neked es ne hivatkozhass arra nem talalod.... Le van irva az is a lap aljan hogy a kozmetikumok teren nem az 5 legnagyobb kozott van hanem a 10 legnagyobb koott ertekesitesi adatok alapjan... Szamomra ez nem valos informacio kozles meg ugye sehol sincs oda irva, hogy az ertekesitesi adatok alapjan!!! Mert annelkul azert eleg megteveszto lehet.

Sokadik dolog azert kivancsi lennek ra, hogy hany magyar no engedheti meg maganak azt hogy vegyen poton 7700Ft szempilla spiralt??!!! Ezzel van a legnagyobb problemank, hogy irtozatos draga ugy hogy nincs mogotte semmi toblet ertek csak duma, duma, duma es hazugsag!!! Hozzatok senki nem ugy megy hogy ilyen szeretnek menni hanem TI probaljatok meggyozni arrol hogy TE oreg ha ezt hasznalod holnaptol egeszsegesebb leszel, szebb leszel, csinosabb leszel es meg penzt is kereshetsz vele!!! Persze ezt csak felteteles modban hazudjatok nehogy valaki szamon kerhesse rajtatok! Nektek 1len szisztematok van! Ha valaki rosszat ir akkor azzal vadoljatok hogy nem ismeri a termeket amirol velemenyt formal, aztan ha arrol ir hogy amitas az egesz akkor jon az a mese hogy csak ezert mondja ezt mert nincs annyira melyen benne hogy lassa amit a kedves itelkezo lat... Tehat ha az ember nem hu koveto akkor rosszul latja es erzekel mindent!!

2014. jan. 27. 00:07
 63/98 anonim ***** válasza:
68%

"A vacak nemet teszteddel jossz amiben gagyi vitaminokkal volt jobbara osszehasonlitva"

A Nutrilite az első, a Centrum a második az értékesítési adatok alapján. Ezek nem gagyi vitaminok.. De tudod mit, sorolj fel 25 féle vitaminkészítményt, amivel érdemesebb lett volna összehasonlítani.

"Ertelmes ember szerintem nem a lidlbe meg hasonlo helyeken fog sajat markas vitaminokat venni!!! "

Nos, hogy szerinted ki értelmes és ki nem, azt nem tudom. De nekünk, piac elemzőknek és vállalkozóknak az a fontos, miből fogy sok. Tudom, hogy te sokkal okosabb és értelmesebb vagy az átlagnál, de bocs, ez senkit nem érdekel.

"Aztan hazugsagok folytatasa."

Öööö mi is volt az első hazugság?

Claim: “Artistry is among the world’s top five, largest selling, premium skincare brands.”

Methodology Explanation: “Source Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care 2012, Premium Cosmetics and Premium Skincare category and subcategory; global 2011 value RSP”

Te érted, hogy mit jelent az, hogy "largest selling"?

"Sokadik dolog azert kivancsi lennek ra, hogy hany magyar no engedheti meg maganak azt hogy vegyen poton 7700Ft szempilla spiralt?"

Nem tudom. Nekem két vevőm van erre a termékre.

"Ezzel van a legnagyobb problemank, hogy irtozatos draga ugy hogy nincs mogotte semmi toblet ertek"

Ezzel neked van problémád. És nem is az a problémád, hogy drága, hanem hogy nem engedheted meg magadnak. Aki prémium bőrápolást, prémium kozmetikumot használ, az nem az 1200 forintos szempillaspirálok között fog nézelődni. És neki magyarázhatod, hogy nincs a prémium termékek mögött többlet érték. Te még nem használtál ilyet, megértem, hogy nem tudod, milyenek. De szerintem hasonlítsd össze a többi top 5-ös márkával. Itt van neked egy Estee Lauder 9890-ért: [link]

Figyelj, neked Tatára telik, és frusztrál, hogy más prémium márkákat is megengedhet magának. Ne frusztráljon. Ez egy másik liga.

"Ha valaki rosszat ir akkor azzal vadoljatok hogy nem ismeri a termeket amirol velemenyt formal"

Aha... áruld el nekem... Te mi alapján írod a véleményedet? iCook kést használsz otthon? Nutrilite vitamint szedsz? Vagy Artistry szempillaspirált használsz? Vagy tetted ezt valaha? Nem? Nos, akkor téged talán jogosan ér a vád, hogy FOGALMAD SINCS, hogy miről beszélsz. Nem gondolod? :)

2014. jan. 27. 00:41
 64/98 anonim ***** válasza:
54%

Latom elso sornal leragadsz de ezen nem csodalkozok!

Claim: “Artistry is among the world’s top ten, largest selling, premium cosmetics brands.”

Methodology Explanation: “Source Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care 2012, Premium Cosmetics and Premium Skincare category and subcategory; global 2011 value RSP”

Tudod az elobb a borapolasit masoltad be semmi gond megertjuk ha az angol nem megy es a felsovonaltol informalodsz... Van ez igy csak tudod ismerd be a tevedsz!

Latom csak szemelyeskedni tudsz mas erved nincs??!!!

Nem sorolok fel nemetorszagi vitaminokat mert nem elek ott ergo nem tudom miket lehet kapni, de az biztos tuti nem valami elelmiszer bolt sajat vitaminjat vennem meg ha ott elnek hanem gyogyszertarban neznek elosszor korul!

Erdekes ceg lehet ahol TEGED mint piacelemzokent alkalmaznak... /no comment az elmult irasok alapjan/

Olyan felmeres lenne hitelesebb talan ahol a konkurens cegeket is feltuntetik foleg azokat akik hasonlo ertekesitesi rendszerben dolgoznak es egymasra licitalva probalnak meg tuladni a portekajukon.

Mi volt a hazugsag??? Az allitasid 40% mondjuk??! Utolsok kozt pl ott van a kozmetikai ceges lista ahol nem a top5ben hanem csak a 10ben van a ceg a kereskedesi (tehat nem minosegi mutatok alapjan) adatok alapjan! Aztan ott volt amikor 25nek allitottad a ceget aztan ha jol emlexem a 28.... es meg sok-sok ilyen volt es van persze lehet nem tudomast venni roluk csak sajnos akik olvassak ezt azok latni fogjak!

Erdekes a szempilla story is.... Annyira degeneralt vagy hogy kerestel egy dragabb szempilla sprilat es azzal peldalozol??? xD Csak egy apro bokkeno van a dologban, rossz oldalt linkeltel be :)) Ugyanis a legdragabb helyen vasarolhato oldal cimet linkelted be:))

itt csak 6246Ft,

[link]

Ennel meg 6790Ft

[link]

Persze buszken modhatod hogy Ti 2200Ft-tal olcsobbak vagytok persze ahhoz kepest amit Te mondasz ismet VALOTLANT allitva....

Engemet nem fusztral semmi ilyen legy eros!!! Nincs Tatam es premium markas termekeket hasznalok! A kulonbseg csak annyi, hogy nem 2-3szoros aron veszem meg oket persze lehet mutogatni es kopkodni, hogy szart vesz az ember... Semmi gond tul fogom elni :)) Nekem nem kell masodallas mint neked elemzokent xD :)))

Kest valoban nem hasznaltam de amways kesert biztossan nem adnek ki 30ezret!!! Ez 1000% De a vitaminokat, tisztoszereket, mereg draga kozmetikumokat kiprobalta a csalad de semmivel nem tapasztaltunk tobbet mint elotte ugyhogy egyetalan nem talaltuk azt hogy az arert tobbet kapnank!! Persze okos kollegaid lehet Te is jossz olyan dumakkal hogy pl.: oblito, mosogatoszerek koncentratumok es tovabb eleg bla bla... jelzem a boltban is 90% ezekbol koncentratum van csupan 4-500Ft ha NEM AKCIOS mert akkor meg olcsobban is beszereszheto mig ez nalatok RENDKIVUL JUTANYOS poton 2900Ft-ert beszerezheto!!! De most az osszes termeken nem fogok vegig menni mert szinte mindegyiknel ez van!!!

2014. jan. 27. 01:19
 65/98 anonim ***** válasza:
68%

"Nem sorolok fel nemetorszagi vitaminokat mert nem elek "

:) sorolj abból az országból, ahol élsz. Mindegy is, nyilván nem véletlen, hogy nem te foglalkozol azzal, hogy összehasonlító termékteszthez termékeket válogass, hanem az ökotest munkatársa. Valamiért nem téged kérdeztek meg.

"Erdekes ceg lehet ahol TEGED mint piacelemzokent alkalmaznak."

Az tényleg érdekes lehet. Engem nem alkalmaznak sehol.

"Olyan felmeres lenne hitelesebb talan ahol a konkurens cegeket is feltuntetik"

Az mind konkurens cég volt. Nyilván a legnagyobb forgalmúak.

"foleg azokat akik hasonlo ertekesitesi rendszerben dolgoznak"

A termék minőségét alapvetően nem az értékesítési rendszer határozza meg. Ez egy minőségi teszt volt. Egy olvasónak egy minőségi tesztben nem az a fontos, hogy egy adott termék milyen értékesítési rendszerben vásárolható meg, hanem - meg fogsz lepődni - hogy milyen a minősége.

"ott van a kozmetikai ceges lista ahol nem a top5ben hanem csak a 10ben van a ceg a kereskedesi (tehat nem minosegi mutatok alapjan) adatok alapjan"

Te nyilván nem hallottál a bőrápoló kozmetikumokról. Nem baj. Azok közül a cégek közül, akiknek Artistry bőrápoló és színes kozmetikája is van, azok között van a top5-ben. Vannak márkák, akik csak színes kozmetikával foglalkoznak. Nos, ha azeket is belevesszük, akiknek tehát nincs teljes bőrápolási és színes kozmetikai kínálatuk - tehát nem tekinthetők teljes értékű konkurenciának - akkor top 10. Amúgy szerinted tudsz példát sorolni eközül a másik 5 cég közül? Nem? Nem baj.

A 25 vagy 28 meg olyan, mint a te 40%-od.. ;)

"Annyira degeneralt vagy hogy kerestel egy dragabb szempilla sprilat es azzal peldalozol?"

Te annyira degenerált vagy, hogy megkerested a legdrágább árat, amiért az Artistry kapható, és azzal példálózol? Ha te a gyártó által javasolt végfelhasználói árral példálózol az Artistrynél, akkor példálózzunk azzal más gyártónál is, nem? Az Artistryt bárkitől megkapod akciósan 5700-ért.

De nézzük, mit linkeltél.. Az első linkeden készlethiány van. Ja, kérem, ha készlethiány van, én 1200-ért is kiírom az Artistryt. Te meg beszopod, hogy nálam olcsó? Buta, buta, buta!

A másik linked pedig egy külföldi oldal. Akkor már tessék, Artistry 3ezeré, paraszt: [link]

Komolyan ennyire degenerált lennél?

"De a vitaminokat, tisztoszereket, mereg draga kozmetikumokat kiprobalta a csalad de semmivel nem tapasztaltunk tobbet mint elotte ugyhogy egyetalan nem talaltuk azt hogy az arert tobbet kapnank!"

Jaja, persze.. :) Na, látod, még jó, hogy nem te jelented a piacot. Valaki ezt veszi, van, aki azt. Aki olcsót vesz, az fúj a másikra, hogy hülyeség kiadni a drágábbra a pénzt. Ez egyébként jellemző. Aki drágát vesz, az meg békén hagyja szerencsétleneket, akinek csak az olcsóbbra volt pénzük.

Bolti öblítő koncentrátum? Ja.. 1liter 18 mosásra.. Amway koncentrátum 1liter 100 mosásra. Tényleg összehasonlítható.. Végül is koncentrátum ez is, koncentrátum az is, ugye? Nem véletlen, hogy nekünk csakis tudatos vásárlóink vannak. Ők jellemzően mögénéznek a dolgoknak, nem intézik el, hogy ez is koncentrátum, az is koncentrátum, nyilván ugyanolyan a kettő...

"De most az osszes termeken nem fogok vegig menni mert szinte mindegyiknel ez van!!!"

Így van! Már a kozmetikumot is kár volt ide keverned, meg az öblítőt is.. :)

2014. jan. 27. 08:50
 66/98 anonim ***** válasza:
30%

TE csak szemelyeskedni tudsz mast nem!

Ujabb hazugsagok kezdete...:

"De nekünk, piac elemzőknek és vállalkozóknak az a fontos, miből fogy sok."

Ezt Te irtad ebbol az derul ki szamomra, hogy TE is piacelemzo vagy es vallalkozo, de az elobb kommentbe tagadod tehat ujabb hazugsag semmi gond mar nem szamoljuk mert mar annyi volt!

Tudod ezek az osszehasonlitasok is olyanok mint a palyazatok.... Kivalasztunk olyan cegeket/termekeket amikrol mar az elejen tudjuk hogy azoknal jobbak a MI termekeink aztan utanna lehet hivatkozni ra!! Bevett szokas nem uj talalmany!!

Nemetek annal valogatosabbak, hogy noname dolgokat megvegyenek! A gagyi dolgokat a torokok meg egyeb kisebbsegek vasaroljak nagyszamban. Nem tudom neked miylen ismereteid vannak de gondolom a felsovonalad minden infot megadott! De nekem apai oldalrol mindenki szuletett nemet Tehat belulrol ismerem az ottani helyi viszonyokat nem hallomasbol.

Mikor erted meg hogy a forgalombol meg nem kovetkezik hogy az a legjobb lenne! Ilyen alapon azt talan megerted, magyarorszag legjobb autoja a suzuki swift mert abbol adtak el a legtobbet?????! Ezek szerint igen :)

En is a minosegrol beszelek csak probaltam felhivni a figyelmet arra hogy az ilyen osszehasonlitasoknak valodi tartalmi haszna nagyon nincs!

Borapolo kozmetikumokrol meg annyi a velemenyem, hogy probalsz 2dolgot osszemosni ugyhogy az altalad hivatkozott weboldalon is kulon kezelik a borapolo szereket es a kozmetikai szereket! Ennyire hulyere akarsz mindenkit venni??????? Vedd mar eszre, hogy nem mindenki hulye es hiszi el azt amit meselsz!

Amikor edesanyam belepett akkor meg 40% volt az edenyekszletre azon kivul meg 20-25%! De elmondtam hogy nalunk meg annyi volt a haszon kulcs! Azert kivancsi lennek melyik munkatarsad adja oda olcsobban a termekeket mikor neki abbol van haszna es nem fogja oda adni olcsobban! Annak idejen ezert is lepet ki edes anyam mert o a csaladtagoknak beszerezesi aron adta amiert a felsovanala allandoan piszkalta es a tobbi hazugasgbol elege lett es kilepett! Ilyen pl.: a szeminarium amiert az emberek fizetnek hogy ontomlyegzest hallgassanak es kozben reklamokat nezegethetnek arrol a cegrol aminel dolgoznak.

Azt hogy hulyere akarsz venni megint midnenkit ismet folytatod koszonjuk! Picit legalabb tudhatnal angolul ugyanis amit kuldtel linket az licitalos oldal, tehat a kiirt aron egyatalan nem biztos hogy annyiert megkapod! Raadasul ha postakoltseget is beleveszem megint kozel 6000Ft lesz ugyhogy ez a 3ezres story megint elverzett!

Aztan en senkit sem kopkodok azert, hogy mast hasznal itt megint TE kevered a dolgokat! MI a kerdezonek akartak felhivni a figyelmet arra, hogy milyen buktatokkal fog talalkozni ha ezt csinalna es mennyire kamu a kereseti resz. Igen elmeletben es a marketingtervben nagyon jol mukodtetheto lehetne, de mivel csak felteteles mod igy marad a lehetne....

Tudatlansagod ismet hatartalan egy Silan, Lenor tehat nem is a legolcsobbakat mondom 33mosasra elegendo ugyanaolyan illathatas eleresenel mint a Ti oblitotok. Igaz ha veszek 3falkont akkor meg mindig csak 1500-1800Ft-nal vagyok es nem 2900Ftnal....Akkor ismet mirol is beszelunk hogy olcsobb?? vagy mitol is jobb???

Tessek ujabb olyan dolog amit NEM azaz NEM siekrult megcafolnod!

2014. jan. 27. 09:51
 67/98 anonim ***** válasza:
25%

"ebbol az derul ki szamomra [...] de az elobb kommentbe tagadod tehat ujabb hazugsag"

Aha, tehát ha te hibásan következtetsz, erre felhívom a figyelmedet, akkor hazudok. OK. Nőj fel! :)

"Mikor erted meg hogy a forgalombol meg nem kovetkezik hogy az a legjobb lenne!"

Na mégegyszer. Nem, a forgalomból nem következik, hogy a legjobb. Az a tesztből következik. Harmadszor már biztos leírtam ezt neked...

"az ilyen osszehasonlitasoknak valodi tartalmi haszna nagyon nincs! "

Így van, az összes tesztmagazin mondjon le! :)

"Amikor edesanyam belepett akkor meg 40% volt az edenyekszletre azon kivul meg 20-25%!"

Legalábbis így emlékszel te. Csalhat a memóriád, de az nem baj. Az a baj, ha ezt nem ismered fel.

"Azert kivancsi lennek melyik munkatarsad adja oda olcsobban a termekeket mikor neki abbol van haszna es nem fogja oda adni olcsobban!"

Hát, ha kellő ismeretekkel rendelkeznél, tudnád, hogy beszeráron is haszonnal adható el bármi... Én például bármit odaadok neked beszeráron, mégis keresek elég sokat az ügyleten.

"o a csaladtagoknak beszerezesi aron adta amiert a felsovanala allandoan piszkalta"

Hát jó "szerencsétlen" volt, így nem lehet üzletet építeni. Ha benzinkutat nyitott volna anyukád, és a családtag nála tankolt volna, akkor mit csinál? Megoldja okosba? Előveszi a beszerzési számláit, és kalkulál egy spéci árat a családtagoknak?

"egyatalan nem biztos hogy annyiert megkapod"

LOL, amit meg te linkeltél, az egyiket BIZTOS, hogy nem kapod meg annyiért, mert készlethiány van, a másik meg az USAból jön...

"Raadasul ha postakoltseget is beleveszem megint kozel 6000Ft lesz ugyhogy ez a 3ezres story megint elverzett! "

... úgyhogy a 6200-as költségedre rájön még ~5ezer, tehát az Artistry 7700(!)-ával szemben máris 11200-as árról beszélünk, tehát a 6200-as sztorid megint elvérzett. Tehát akkor mennyiért tudod megvenni a konkurens terméket? 9890-ért! Az Artistryt meg tőlem megkapod 7700-ért. Na jó, csak ma 5700-ért is, tehát kvázi féláron! :)

Köszi a példádat, jó nagy dilettantizmusról tettél megint tanúbizonyságot!

"MI a kerdezonek akartak felhivni a figyelmet arra, hogy milyen buktatokkal fog talalkozni ha ezt csinalna es mennyire kamu a kereseti resz. Igen elmeletben es a marketingtervben nagyon jol mukodtetheto lehetne, de mivel csak felteteles mod igy marad a lehetne..."

Hát, szóval TE (a mi az nem tudom kit takar) szeretted volna bebizonyítani, mindössze anyukád kudarcát felhozva példának, hogy nem lehet ezzel pénzt keresni? :) Miféle önigazolás ez? Nyugi, anyukád lehet jó háziasszony és feleség, mindössze üzletasszonynak vallott kudarcot. Nem kell azzal védened, hogy a rendszer a rossz. Anyukád nem tudta működtetni. Más meg tudja. Ennyi, nem vagyunk egyformák... Persze megértem, ha a kérdezőnek sem sikerül, azzal kicsit igazolni tudod anyukád kudarcát. "Nem baj, látod, anyu, másnak sem sikerült." Egyértelmű, hogy frusztrál a másik sikere, rávilágít, hogy mégsem a rendszerben van a hiba, hanem anyukádban. A termék piacképes, világvezető, az üzleti modell pedig régóta bizonyít, legális és etikus. Emésszed szerintem ezt egy kicsit. Anyukád piszkálgatós felsővonalát meg üdvözlöm, remélem azóta már nem piszkálgatja, hanem inkább segíti az embereit.

2014. jan. 27. 11:50
 68/98 anonim ***** válasza:
75%
Errol beszeltem potnossan... Ha valakinek van velemenye es nem tudjatok hogy van tapasztala a temaban akkor azzal jottok, hogy ugy ugat hogy nincs is benne! Ha benne volt es ugy irja le a tapasztalatat akkor azzal jottok hogy balfa@sz volt hozza.... Ergo csak akkor lehet valaki jo ha megy utannatok mint egy birka es mindenki probal megteriteni!! Tovabbi sok sikert a halandzsahoz!!!
2014. jan. 27. 12:03
 69/98 anonim ***** válasza:
82%

Örülök, hogy a tényekhez nincs több hozzáfűzni valód.

Te meg nem voltál bent, nincs tapasztalatod, belebeszélsz a késes témában, pedig fingod nincs róla, belebeszélsz a kozmetikai témába, pedig fingod nincs róla, és belebeszélsz a táplálékkiegészítő példába, pedig fingod sincs arról sem. Csak anyukád üzletépítő kudarcát próbálod igazolni... Jól van, kicsim, vettük az adást. Sajnáljuk. Lépjünk ezen túl. Viszlát az "apukám német családból származik" témájú kérdésnél.

2014. jan. 27. 12:39
 70/98 anonim ***** válasza:
64%
Ha mast nem a koromat tisztelhetned!!! De gondolom csak a neten ekkora a pofad amig bele nem lep valaki!!
2014. jan. 27. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!