Ki mivel csinál plusz pénzt?
Ti miből csináltok a fizetésetek mellé plusz pénzt.
Valamibe bele szeretnék kezdeni de nem tudom mibe.
Nem kell olyan nagy dologra gondolni ha már van belőle havi 30 000 Ft-om akkor már örülök.
Kézügyességem az esetleg lenne a dolgokhoz
"Nem csodálom, hogy itthon csak másodállásban, kínlódva (esetleg "megélhetésért gürcölve") éri meg egyáltalán valakinek is ez, aki sok emberrel találkozik és mindig szóba hozza az üzletépítést. "
Félreértettél, vagy félrefogalmazol. Én nem másodállásban csinálom, és nem más miatt beszélek sok emberrel, és szóba hozom ezt, hanem emiatt beszélek sok emberrel. És nem, nem nem adózok. Nem is írtam. Csak nehéz az agyad, vagy ilyen gyerekes módszerhez folyamodsz a tények kitárgyalása helyett.
Amikor en voltam termekbemutaton az volt mar vagy 3-4eve es akkor meg 1000mg kent hirdettek, de ugy latszik azota rajottek, hogy gaz igy hirdetni...
Azert nem adozol mert ugy kapod meg "adomentessen" a penzed hogyha levasarlod!! Csak hat akkor ez nem lesz bevetel amit a kerdezoi kerdezett, jah igen at fogod irni, hogy akkor nem kell ilyenre koltened... igen de eddig se volt szuksegem eutan sem lesz ergo nincs extra bevetelem belolle!
Ez az oko test nagyon mokas ha mar vetted volna a faradsagot, hogy vegig nezd...
Nezd vegig milyen vitaminokat hasonlitottak ossze, pezsgotabletta, Aldi, Lidl, Dm, hasonlo boltokban kaphato vitaminokat!!!! Ha olyan nagy menok vagytok miert nem az agyon reklamzott es egyeb szuper MLM uzleti vitmaonokkal hasonlitjatok ossze???? Pl Forever, Kyana, Nuskin... most csak igy ezek jutottak eszembe!!! A vakok kozott nem nagy kunszt a felszemunek kiralynak lenni...
WC takarításra, nálunk a megtakarításom harmadát fizetik. Bár a havi 60 ezer nekik is passzívan megvan. Teljesen más munkaköröm van. De úgy látom a személyeskedésen kívül nem sokra mész megint.
Én inkább szakmai referenciát gyűjtök, amivel gyakorlatilag kis hazánkon kívül, szinte bármikor, bárhol el tudok helyezkedni. Az, hogy főállásom mellett vállalkozó amiről linkeltem a cégjegyzék kivonatot)és befektető is vagyok (amiről szintén linkeltem), itthon meg tovább képzem magam hát úgy néz ki hatékonyabban működik, mint a Te szuper üzleted, levásárolva főállásban a jutalékodat és a szakmai önéletrajzodba beírva, hogy Amway ibo voltál x évig, amire sokat nem adnak szakmai szempontból.
Ajánlanál a szakmámhoz egy santoku kést (mert ugye ez is van netek), ha megkérlek?
Szeretném összehasonlítani, hogy jobb e attól, amit jelenleg használok. (árban és minőségben).
A Nutrilite fehérjeport már teszteltem kint tartózkodásom ideje alatt. A recepciósunk tavaly egyébként Amway ibo volt. Úgy látszik neki sem érte meg főállásban inkább jött hozzánk "megélhetésért gürizni") :-)))
És ugye a vásárlói szokások.
"Vedd azt, edd azt, Toyota vs. Tata"
Te akarsz eladni valamit, nem pedig hozzád mennek a vásárlók, hogy venni akarok dupla áron egy olyan valamit tőled, amit eddig is használtam. Rosszabb esetben olyan dolgot, amire eddig se volt szükségem.
"Nezd vegig milyen vitaminokat hasonlitottak ossze, pezsgotabletta, Aldi, Lidl, Dm, hasonlo boltokban kaphato vitaminokat!!!! Ha olyan nagy menok vagytok miert nem az agyon reklamzott es egyeb szuper MLM uzleti vitmaonokkal hasonlitjatok ossze???? Pl Forever, Kyana, Nuskin... most csak igy ezek jutottak eszembe!!! A vakok kozott nem nagy kunszt a felszemunek kiralynak lenni..."
Ezzel most azt akarod mondani, hogy a boltiak szarok, és az MLM-esek a jók? Amúgy a legnagyobb forgalmúakat tesztelték. Centrum, Supradyn nyilván elkerülte a figyelmedet. A Nu Skin és a Kyani marginális forgalmat csinál csak.
Ha a késekről beszélünk, és neked úgy is állítólag szakmába vág, nézd meg, kérlek, melyik kés volt a 2005-ös Blade Shown az év konyhakése. Ken Onion neve nyilván ismerős. Ha ismernéd a szakmát, tudnád, milyen késeket kínál az Amway. De a vicces, hogy csak azt hiszed, ismered a szakmát.. Mint a vitamin szakmát is, ugye.. És milyen magabiztos vagy.. ;)
"Te akarsz eladni valamit, nem pedig hozzád mennek a vásárlók"
Nézd, én sem kotnyeleskedek bele, hogyan kell egy hajón kitakarítani. Az a te szakmád. Hidd el, te sem tudod, én hogyan dolgozok. Mindenesetre nem, én nem akarok eladni semmit. A fene nyűglődjön a vevőkkel. Azért ha valaki jön, kiszolgálom. Nyilván ezért van csak ilyen alacsony, 150ezres személyes forgalmam havonta. A többit a hálózat csinálja.
Ne keverjuk a szezont a fazonnal! Nekem semmi kozom a kesekhez de ha tudnal olvasni lathatnad mas felhasznalo az!!!!
Supradin az gyogyszerminostiesu vitamin nem csak taplalekiegszito... Ez az egyik! A masik dolog egyatalan nem bizok es hiszek a dm, aldis, lidl es egyeb vackokban...
1-2 jo elelmiszeruk van aztan annyi de vitamint tuti nem vennek ott!A teszt amugy is nemetorszagrol szolt nem a vilagrol tehat ez is egy elferdites reszedrol de semmi gond mert mindent amit mondtal csak reszekben igaz mint az osszes tobbi halozatos emberke...!!!
Azert van szukseged ezekre a dolgokro aranyaron, hogy penzed legyen belolle de semmi extrat nem kapsz erte csak az agymosast!!! HAJRA
Azért a lúzerkedés látszik. Mások adják el, amit Te magadtól nem is tudnál, vagy akarnál és belőlük van még egyszer annyi (75 ezer+)bevételed, ami után nem adózol :-)) Mert hát ugye örülsz, ha tudsz pénzt kivenni az egészből.
135 ezerből legálisan, főállásban még a kata is havi 50 ezer + egyéb költségek, ergo még a minimálbért sem éri el a "fizetésed" és osztod az észt. :-))
Ebben az árkategóriában már nem egy 9 évvel ezelőtti teljesen más kategóriájú késeket [link]
készítő emberre hivatkozva vásárolnék egy design konyhakést, hanem inkább egy ilyen, olcsóbban 5 rétegű damasztált acélból:
Szakmaiságom alapja nem a Te valótlan véleményed, hanem a referenciáim és elismeréseim szerencsére :-))
56-os: te elképzelhetetlennek tartod, hogy egy hozzászólásban több emberhez is szóljak? Tudom, hogy a kést nem te hoztad elő, nyugi. A "gyógyszerminősítésű vitamin" kommentedet talán hagyjuk is. És én nem mondtam, hogy a teszt nem németországról szólt. Azt mondtam, hogy a Nutrilite a világ elsőszámú táplálékkiegészítő márkája, és hogy egy németországi teszt milyen eredményeket hozott. Ezt zseniálisan megállapítottad, hogy nem a világ összes készítményét hasonlította össze a német tesztmagazin. Gratulálok!
Mivel a késes témához nincs közöd, és nem tudod, ki az a Ken Onion, felesleges is kommentelned ezt a témát. Azért segítek... Ő nem a felkapott fizetett reklámarca a késnek...
"csak 1-2 tehetos haziasszoynnak tudjatok bemagyarzni miert jo a 27ezer forintos kes"
Nem, nem tudjuk senkinek sem bemagyarázni. De elmondjuk a saját jó tapasztalatunkat, aztán odaadjuk 3 hónapra. Azalatt mindenki - aki használja - el tudja dönteni, hogy elég jó-e neki. Te nem vagy más háziasszonyok helyzetében, és nem is használod, így nyilván nem tudod eldönteni, hogy kinek mennyit ér meg ez a kés. Nincs ezzel gond, csak akkor ne beszélj bele!
Hajós hentes: nnna akkor szájbarágósan. Próbálj meg távol maradni a személyeskedéstől. NEM az én bevételem a 60+75, hanem azt mondtam, hogy amíg ennyit keresel, gyakorlatilag adómentesen hozzájuthatsz. Ideidézem neked, mert látszólag már arra sem emlékezel, amit alig egy napja írtam: 'pl. 150 ezres forgalomnál a 60 árrésen felül 75ezernyi bónuszt is megkaphatsz a termékek árából kedvezményként. Tehát 135ezred is lehet "tisztán"'
Az én jövedelmem nem került itt szóba. Nem is ide tartozik.
Az, hogy te milyen kést vennél, az a te döntésed. Az meg, hogy a szakma melyiket választja meg a legjobbnak, az meg a szakma döntése. Nincs ezzel semmi gond, különbözőek vagyunk. Te és a szakma, különböztök. Vond le a következtetést.
"Szakmaiságom alapja nem a Te valótlan véleményed, hanem a referenciáim és elismeréseim szerencsére"
Azért azt áruld el, hogy lehet egy vélemény valótlan? Én jellemzően a valótlan jelzőt az objektív tényekre, állításokra használom. Másnak a véleménye nem valótlan, esetleg nem értek egyet vele... A referenciáidhoz és elismeréseidhez gratulálok, biztos elég jelentősek ahhoz, hogy büszke legyél rájuk. Végül is lássuk be: a szakma csúcsán vagy már... Ott a hajón..
Nem is tudom... Azt, hogy mekkora személyes forgalomból mennyi jövedelem lehetséges, kiveséztük. Azt, hogy így, gyakorlatilag másoknak bevásárolva mennyi plusz pénzhez lehet jutni, kiveséztük. Azt, hogy a vitamin a világ elsőszámú vitaminja, kiveséztük. Azt, hogy a konyhakést megjelenésekor az év legjobb konyhakésének választotta a szakma, kiveséztük. Azt, hogy minden termékre 100% megelégedettségi garanciát biztosítva csakis a legjobb termékkel lehet több évtizeden át a piacon maradni, azt is kiveséztük. Fejezzük be, vagy szeretnétek beleszaladni még pár virtuális vitapofonba? Gyertek nyugodtan, szerencsére a cég nem megalapozatlanul tudott mára a világ legnagyobb direkt értékesítő cége lenni. Nem megalapozatlan, hogy évről évre ötösével ugrál felfelé a Forbes listán, mára a 25. legnagyobb amerikai privát kézben lévő vállalkozása. Azért nyugodtan lehet megfeszülve próbálkozni és tiltakozni.. ;)
"Azt, hogy a konyhakést megjelenésekor az év legjobb konyhakésének választotta a szakma, kiveséztük"
Nem látom az icookot... csak vadászkéseket.
"Az, hogy te milyen kést vennél, az a te döntésed. Az meg, hogy a szakma melyiket választja meg a legjobbnak, az meg a szakma döntése. Nincs ezzel semmi gond, különbözőek vagyunk. Te és a szakma, különböztök. Vond le a következtetést."
Egyik Késem:
"Marton Levente: a Metropol, Nők Lapja gasztonómiai rovatának újságírója, továbbá ételkritikus ill. egyetemi adjunktus ajánlásával."
"A Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskola oktatói, tanulói ill. a már végzett hallgatói is a Wüsthof professzionális eszközeit használják."
"A Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola oktatói, tanulói ill. a már végzett hallgatói is a Wüsthof professzionális eszközeit használják."
Ezen felül a leggyakoribb márkák egyike a nem hentes szakmában dolgozók körében.
Vagyis a szakma és én is egyazon márkát választjuk a konyhakések között és nem a vadászkések között, amire hivatkozva kikiáltod az év késének az icookot :-)))
Messze még a szakma csúcsa mindhárom szakmámban, de nincsenek problémáim az elhelyezkedéssel a meglévő referenciákkal és elismerésekkel, csak erre akartam kilyukadni nem felvágni.
"Azt, hogy mekkora személyes forgalomból mennyi jövedelem lehetséges, kiveséztük"
Így van, be is láttuk, hogy az ajánlásoddal gyakorlatilag veszteségesen lehet működni legálisan...
"Azt, hogy a vitamin a világ első számú vitaminja, kiveséztük."
Ezt ugyan mire alapozva is jelented ki? Mert csak egy német ökotestről volt szó, összehasonlítva a commersz pezsgőtabletákkal és kapszulákkal.
"Azt, hogy minden termékre 100% megelégedettségi garanciát biztosítva csakis a legjobb termékkel lehet több évtizeden át a piacon maradni, azt is kiveséztük."
Ugye, milyen érdekes, hogy 100% pénzvisszafizetés csak termékekre és nem regisztrációs díjra van, mint azt korábban állítottad?! :-))
" Nem megalapozatlan, hogy évről évre ötösével ugrál felfelé a Forbes listán, mára a 25. legnagyobb amerikai privát kézben lévő vállalkozása."
2010-ben 32-ik, 2011-ben 29-ik, 2013-ban 28-ik :-))
Nem tudom, a matek mennyire megy Neked, de az általános iskolai tanulmányok alapján az 5... és a relációkat is át kéne nézned.
Ugye nem baj, ha az üzletből származó, eltitkolt, és nem adózott jövedelmedről, a szavadra nem sokat adok.
További jó lúzerkedést!
Feleslegesnek tartom a további bohóckodást egy hiteltelen emberrel... És gondolom a kérdező előtt is tiszta lett az mlm szakma szépsége, lásd tömören az első hozzászóló válaszát. Akinek van ehhez gyomra így csinálni, mint Te is teszed, tegye ha annyira fontos a pénz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!