Ki mivel csinál plusz pénzt?
Ti miből csináltok a fizetésetek mellé plusz pénzt.
Valamibe bele szeretnék kezdeni de nem tudom mibe.
Nem kell olyan nagy dologra gondolni ha már van belőle havi 30 000 Ft-om akkor már örülök.
Kézügyességem az esetleg lenne a dolgokhoz
"Én csak a legális vállalkozásokhoz értek"
:) Eljutottunk oda, amin már 30 éve túllendült a világ? Nevezetesen az MLM vállalkozások legalitásáig?
Amúgy ha te értenél a vállalkozásokhoz, akkor nem kellene egy hajón gürizned a megélhetésért, hanem otthonról dolgoznál a barátaiddal, és passzív jövedelmet építenél...
"Elég ha bemegy a Nav-hoz és rákérdez arra, hogy adott tevékenységet hogyan végezhet legálisan. "
Tévedsz. Ha egy bizonyos tevékenységet akarsz végezni legálisan, akkor azt kérdezd meg, aki azt a tevékenységet végzi legálisan.
A NAV az adóztatáshoz ért. Őt akkor kérdezd, ha adózni akarsz.
Vagyis Te nem is adózol?:-)))
"Amúgy ha te értenél a vállalkozásokhoz, akkor nem kellene egy hajón gürizned a megélhetésért, hanem otthonról dolgoznál a barátaiddal, és passzív jövedelmet építenél..."
Te honnan tudod, hogy a megélhetésért teszem és hogy "gürizek" kint? Emellett, miért kötelező itthon vállalkozni, ahol igen magas adók és ugye, ahogy rámutattam igencsak szigorú jogszabályok vannak?
Ezzel csak az a baj, hogy megint személyeskedésbe megy át a dolog, jobb érv hiányában,még jobban bemutatva a egyéb szakma "szépségeit".. egy havi 60 ezerért, névtelenségbe burkolózó lelkét és hitelességét eladó embertől. :-))
Hát nem tudom, de ha kicsit akkor már jobban utánam néznél (ha már csak így megy az érvényesülésed) rájönnél, hogy a hajós fizetésem teljes egészében megmarad, jaj hát ezt mind itt linkeltem is Neked pedig...
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..
és részben azt fektetem be, amiből meg van annyi bevételem, hogy ne kelljen hozzányúlni a fizetésemhez még a havi zárást követően sem.
Az összeg euroban van feltüntetve, nem forintban :-))
Adózott összegek és van adószámom is és még sorolhatnám, de minek (kinek) is?!
"Vagyis Te nem is adózol?:-)"
Ilyet nem írtam. De azon nem csodálkozom, ha beleértetted bármelyik mondatomba.
Ne hulyitsed mar a jo nepet, hogy 150ezer Ft ertekesites utan 135ezer Ft nyereseg lehet mert rajtad kivul senki nem hiszi el! Jah bocsi akik ott vannak a szeminariumon azok mind elhiszik mert elhuzzak elotte a mezes madzagot hogy figyeljetek hulyek ha jol guriztek nekem meg tobb lesz TI meg dolgozzatok!!!
Masik dolog az hogy ratukmalsz olyan dolgokra amire valoban nincs szukseged az annyit tesz hogy annelkul hogy nem hasznaltad ezeket a csodas "nelkulozhetettlen" de mereg draga termekeket azert eleltel idaig is ugye??!! Talan igy is volt tiszta ruhad meg tiszta helyen tudtal kajalni?! Vagy??? Tehat olyan termekeket kell eladnod amirol elosszor meg kell gyozni a kedves ismerost, hogy NEKED erre szuskeged van apam mert eddig TE hihetettlen rosszul eltel de nem baj en majd most neked baratsag miatt mutatok egy masik vilagot :)))) Idovel rajossz TE is hogy mekkora szerencsetlen looser volta sebaj, jobb kesobb beismerni hibainkat mint holtunkig okoskodni...
Masik dolog pl amway hogy nem hazudtok es nem allitotok valotlan dolgot!!! Ezt volt szerencsem eloben is kiprobalni es jol ossze is veszni a kedves ismerosommel meg a felso vonalbeli kapcsolataval mikor hulyere akart venni engemet meg meg 7masik embert a klasszikus bevalt nepbutito kiserlettel ami amugy fent van a youtubon is!
http://www.youtube.com/watch?v=glu2N-OScQ4
Aki nem nezne meg annak le irom, ez arrol szol hogy szemleltetni akarja a c-vitamin tablettajuk atuto erejet ezert ket pohar jodozot vizet hasznal a kiserletbe. Az egyik poharba tesz egy felbe tort 1000mg c-vitamintabletatt a masikba meg felig meddig belecsavar egy fel citrom levet es buszken megallapitja hogy amelyikben a tabletta is volt az kitustult amivel a szabadgyokkepzodes es magas c vitamin tartalmat elhet demostaralni! Sajnos nagyon nagyon keves embernek jut el a tudataig, hogy az a fel citrom amit belemnyonak az kb 50mg c vitamint tartalmazhat ha rendessen ki van facsarva! Nos akkor ez nem atveres, hogy az egyikben egy 20szoros dozist alkalmazunk mi kozben a kettot osszehasonlitjuk???Egyeb orvosi dolgokrol meg mar nem is beszelve...
"Ne hulyitsed mar a jo nepet, hogy
150ezer Ft ertekesites utan 135ezer
Ft nyereseg lehet mert rajtad kivul
senki nem hiszi el!"
ha kicsit többet gondolkozol majd, rájössz, hogy a 150e értékesítés után 60e a nyereség, ahogy írtam is, a többi (példa szerinti) 75e az nyilván hálózatépítés eredménye.
pihenj egy kicsit!
Erdekes azert kedves "nagy" amways "baratunk", hogy van tobb felvetett erv, problemank is es akkor 1en lovagolsz.... Mutasd meg nekem kerlek, hogy a MOST belepek hany %fog eltenni ekkora osszegeket???!!! Talan ha 2%ka!!!
Ne etessuk egymast van ismerosom lattam milyen arkulcsal dolgoznak... a legtobb termeken 20-25% a haszonkulcs, az edeny keszlet meg az egyeb eladhatattlan dolgokon lehetne 40%kapni de azt meg ugye nem nagyon adogatod el!!!
Szoval azt eltudom kepzelni, hogy mondjuk 210-220ezer Ft utan kapsz 60ezer jutalkot es akkor 150 az eladott dolog tenyleg :)) Csak akkor ez megint olyan dolog, hogy hulyenek nezzuk a kedves erdeklodot!!! Vegulis nem Ti lennetek az elsok es utolsok a vilagon... Cipo boltban is talalkoztam mar olyan 50% akcioval amikor a 15.000Ft-os szandal le volt akciozva 10.000Ft-ra mikor szova tettem a kis elado holgyike kozolte, hogy a 10.000Ft-nak az 50% pont 5000Ft es ok ennyit is engedtek el az arbol :D Ezt hivjak csalasnak es atveresnek szoval nem csak a TE ceged el vele!!!
Bocs, de ha számolatlanul öntöd ki a fejedből a baromságokat, nem fogok mindenre válaszolni. Sokszor igyekszem csak a tárgyi tévedéseidet javítani, a véleményed nem érdekel.
"Mutasd meg nekem kerlek, hogy a MOST belepek hany %fog eltenni ekkora osszegeket???!!! Talan ha 2%ka!!!"
A jövőbe kellene látnom. Ha a saját példámból indulok ki, 100%. Ha máséból, 0%. Ez hol releváns? Aki beiratkozik vezetni, annak hány %-a fog forma1-es futamon indulni? Talán 2% se! Nem mindenki azért indul el egy területen, hogy megnyerje a világversenyt, ugye?!?
"Ne etessuk egymast van ismerosom lattam milyen arkulcsal dolgoznak... a legtobb termeken 20-25% a haszonkulcs"
Frissítsd fel az ismereteidet. A legtöbb terméken 30% az ajánlott árrés. A kétfajta kozmetikai márkánál eltérő csak, ott 33.33% és 35%.
"az edeny keszlet meg az egyeb eladhatattlan dolgokon lehetne 40%kapni"
Az is 30%.
Tehát MINIMUM 30% az árrésed, valamint kaphatsz a vásárlásaidra 7% kupont, és ekkora forgalomnál (hálózatépítés nélkül) 3% bónuszt. Nekem ez együtt 40%-nak tűnik kb.
"Csak akkor ez megint olyan dolog, hogy hulyenek nezzuk a kedves erdeklodot!"
Vagy esetleg van egy ál-érdeklődő, aki tényleg hülye...
Azért még egy egyértelmű tárgyi tévedésedet kijavítanám...
"Az egyik poharba tesz egy felbe tort 1000mg c-vitamintabletatt"
A C-vitamin tabletta 240mg-os. A bemutatót meg nem láttad végig. Én tovább csinálom, és akkor a magadfajta kifogásokat keresőknek is leesik az álla... ;)
Nem véletlen írhatta el a válaszoló a c-vitamint, mivel napjainkban már 500 mg alatt nem sok fajta van.
Nem mlm rendszerben:
100 db-os 1100 mg-os 2.590 Ft
Mlmben:
Starlife 100 mg 60 Db-os 3.150 Ft
Amway NUTRILITE™ C-vitamin Plus 600 mg 60 Db-os 5.900 Ft
Vajon ki fog venni dupla áron, fele akkora dózisú és hatású készítményt venni mlm-ben, amit az üzletben fele annyiért megkap?
Ugye a valós vállalkozások esetén ezt hívják konkurencia elemzésnek (aminek normál esetben az üzleti terven belül, a piackutatásnál) és helyettesítő termékeknek,( aminek meg szerepleni kéne a 4p modellben) és könnyen rájöhet az ember, hogy elég kicsi az esélye annak, hogy ezt könnyű lesz eladni, hacsak nem tatunk látványos bemutatókat és nem állítunk valótlant pl adózás kapcsán, vagy nem hallgatunk el egyéb költségeket. a vásárlói szokásokon felül. Mert ha terméket vásárolunk azt nagy valószínűséggel, boltban, vagy internetről rendelve tesszük manapság.
És ugye el kellene adni havi 150 ezerért, hogy vegyen havi 60ezer adózatlan bevételed amiből még vond le a költségeket (éves tagdíj, belépők díja, utazási költség, bemutatók költsége, stb.) és az adókat(amiről ugye meggyőződtünk, hogy fogalmad sincs..ennek oka lehet, hogy nem fizetsz adót, lévén, hogy állításod szerint nem kell adószám se hozzá, hiába mondja azt a NAV, vagy ami lehet sanszosabb, hogy nincs napi rutinod adózásban, mert nincs miből adóznod. Mivel ugye offshore esetén is, ha itthon kapsz bevételt a tevékenységedből SZJA szerint adókötelessé válsz.Bár ezt is kétlem, ha már így fogalmazol a külföldről szerzett bevételek kapcsán, ami egyébként igen hatékony: [link] az mlm-hez képest, ami ugye a GDP-hez mérten, ezrelékes eredményt mutat.)
Nem csodálom, hogy itthon csak másodállásban, kínlódva (esetleg "megélhetésért gürcölve") éri meg egyáltalán valakinek is ez, aki sok emberrel találkozik és mindig szóba hozza az üzletépítést.
Én is elég sok emberrel találkozok, de szerencsére nem olyan körben, hogy kéretlenül havi 60 ezres, valótan állítós biznisszel kelljen őket traktálni, mint nagy üzleti lehetőség, mert ott elég nagy a veszélye, hogy kb. olyan hitelessé válik az "ecceri" ügynök, mint itt a hozzászólásaival névtelenül.
"Vajon ki fog venni dupla áron, fele akkora dózisú és hatású készítményt venni mlm-ben, amit az üzletben fele annyiért megkap? "
Vajon ki fog Toyotát venni, mikor a Tata pl. olcsóbb? Ehhez képest a Toyota a legnagyobb forgalmú autógyártó. ( [link]
A Nutrilite a világ elsőszámú vitamingyártója. Mivel 3 havi 100% megelégedettségi garancia vonatkozik rá, elfogadhatjuk, hogy az értékesítési módszerei nem azonosak a Scitecével, vagyis hogy lenyomjuk a torkodon, mert minden weboldalon ezt reklámozzuk. Tartós sikerre csakis megelégedett felhasználói bázissal számíthatsz. A Scitec semmivel sem különb a konkurenciánál, csak éppen most többet reklámozzák. Te meg beszoptad a cumit vele.
"Claim: “Nutrilite is the world’s No. 1 selling vitamins and dietary supplements brand.”
Methodology Explanation: “Source Euromonitor International Limited; Vitamins and Dietary Supplements, World, GBN, Retail Value RSP, % breakdown, 2012.”" (euromonitor.com)
Szerintem ne felejtsük el azt az Öko-test (német fogyasztóvédelmi magazin) vizsgálatot se, ahol vagy 30 multivitamin készítményt bevizsgáltattak, és egyedül a Nutrilite kapott ajánlott minősítést, a többi NEM ajánlott, többek között azért, mert csak a Nutriliteban volt az, amit a dobozon állítottak róla. ( [link]
Nyilván se a világ elsőszámú vitamingyártója, se a világ elsőszámú autógyártója elfelejtette a konkurencia-elemzést, amire még te, hajón mások után wc-t takarító, így nyilván sok emberrel találkozó "vállalkozó" is gondolsz...
Az a javaslatom, azt vedd észre, hogy egyik vezető vállalkozás sem abból él, hogy aláígér a konkurenciájának. Az a vesztesek játszmája. Inkább olyat kínál, amit senki más nem tud! A Toyota ilyen. A Nutrilite ilyen.
De te vedd a Tatát, edd a Scitecet! Végül is azok is jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!