Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki mivel csinál plusz pénzt?

Ki mivel csinál plusz pénzt?

Figyelt kérdés

Ti miből csináltok a fizetésetek mellé plusz pénzt.

Valamibe bele szeretnék kezdeni de nem tudom mibe.

Nem kell olyan nagy dologra gondolni ha már van belőle havi 30 000 Ft-om akkor már örülök.

Kézügyességem az esetleg lenne a dolgokhoz

2014. jan. 25. 14:46
 41/98 anonim ***** válasza:
59%

Utolsoval meg en is kiegeszeitenem ezt a .....!

Elosszor is a nemet oco tesztel jottel elo TE, es ez alapjan kialtottad ki, eleg erdekes azert ha csak nemetorszagi gagyi cuccokat hasonlitanak ossze 1-2 neves termekkel akkor hogyan tudjak vilagszinten kikialtani akar mit is??!!! Ez kisse tulzas! Ez kb olyan lenne ha mar autos temaval jossz mindig mintha csinalnanak egy tesztet ma magyarorszagon hogy ki milyen autoja van es kijonne, hogy a Suzukibol van a legtobb akkor mi is kialtsuk vilagga hogy a Suzuki a vilag elso szamu autoja???!! Ez igy komolytalan lenne szerinted is ugyye??!!! Bizok benne!!

A keses dologra.... En nem hiszem, hogy Mr Ken Onion azert valalta a arcat mert ezt belso keztetesre erezte volna, hanem azert tette mert a hirnevett megfizette az Amway!! Ezek szerint vagy alomvilagban elsz vagy szimplan naiv vagy!!! Ez szimplan a penzrol szol! Amit adtal linket korabban azon csak vadaszkesek voltak, legalabb nezned meg mit linkelsz!!! Akkor lenne hiteles ez szamomra ha mondjuk a szakma apraja nagya akik valoban hasznaljak adtak volna a nevuket hozza. Valosinu azert nem igy tortent mert nem ezt hasznaljak!!

Azt pedig senki nem vitatta, hogy az amway mekkora ceg a vilagban tehat megint csak terelni probalsz, arrol volt szo, hogy az mlm es az amway termekek ertekesitese is arrol szol, hogy gyozzuk meg az embereket hogy eddig szarul es egeszsegtelenul elt es ez a termek megvaltoztatja a vilagot... Nos buta, nem gondolkodo, hiszekeny es konnyen meggazdagodasra vagyo emberek mindig is voltak es lesznek ezekbol elnek az MLM cegek!! Azert fizetsz tobbet egy termekert hogy eltarsd a fat(piramist)felfele nem pedig azert mert annyival tobbet ero termeket kapnal mint amennyibe tobbe kerulne!!! mert 6-8aron adjak ugyan azt mint mashol...

2014. jan. 26. 18:16
 42/98 anonim ***** válasza:
59%
Az meg kulon Ongol szerintem hogy idezgetsz meg hivatkozol dolgokra es amikor utanna nezunk neki akkor kiderul hogy picit masok a szamok mint amire hivatkozol! Finoman szolva ez sem tul hiteles dolog az emberek szamara es csak tovabb epited az emberekben a rosszat az adott vallalkozasrol...
2014. jan. 26. 18:18
 43/98 anonim ***** válasza:
82%

"Nem látom az icookot."

Nem tudsz keresni. Megmondtam melyik szakmai fórum mikor milyen díjjal jutalmazta.

"Egyik Késem"

Oh, csupa nemzetközi csúcsreferencia. Gratulálok!

"kikiáltod az év késének az icookot"

Nem az év kése, hanem az év konyhakése. Csak egy a több tárgyi tévedésed közül.

"be is láttuk, hogy az ajánlásoddal"

Nem volt ajánlásom. Egy felhozott példám volt.

"Ezt ugyan mire alapozva is jelented ki?"

Az euromonitor adataira alapozva. Efelett átsiklottál.

"Ugye, milyen érdekes, hogy 100% pénzvisszafizetés csak termékekre és nem regisztrációs díjra van, mint azt korábban állítottad?! :-)"

De igen, arra is van, de az a fogyasztó számára irreleváns. Az az üzletépítő szempontjából releváns.

"2010-ben 32-ik, 2011-ben 29-ik, 2013-ban 28-ik"

Köszönöm a pontosítást.

"tegye ha annyira fontos a pénz."

Nem, már rég nem a pénzről szól.. Volt, hogy sok mindent megtettem a pénzért. Mondjuk egy kabinba akkor sem zártam volna magam hosszú hónapokra csak a pénzért.. Annyira sosem számított. Neked viszont nyilván számít annyira. Vagy csak egyszerűen nem volt kit itt hagynod. Úgy megértem.

"Feleslegesnek tartom a további bohóckodást egy hiteltelen emberrel."

A számból vetted ki a szót. Örülök, hogy elfogytak nehézkes "érveid" is.

56-os, te jössz.

Kicsit nehezen értelmezem a kusza, írásjelek nélküli mondataidat, de megpróbálom: a világelsőséget nem az ökotest, hanem az euromonitor globális értékesítési adatai alapján mondom. A minőséget mondom az ökotest alapján. Remélem így már világos, és belátod, hogy a magyar suzukis példád gyerekes volt.

Az, hogy te mit hiszel Ken Onionnal kapcsolatban, teljesen mindegy. Az, hogy feszegeted a témát, de még mindig nem néztél utána a dolgoknak, nos, az megint gyerekes. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni, mert számodra egy vadidegen terület ez, nyugodtan felejtsd el az egészet! És kérlek, kérlek, kérlek! Nézd már meg, hogy ki linkelte azt az oldalt! Segítség: nem én. Ne csinálj már hülyét magadból!

Az MLM működését alapjaiban nem érted. Az ár nem attól függ, hány embert tart el a vásárló, hanem attól, hogy milyen áron lesz valami piacképes. Az Amway termékek a kínált áron piacképesek. Másképpen nem lehetne több évtizede olyan forgalma, amilyen. Főleg garanciával, ugye. Kicsit már derenghetne, hogy miért működőképes ez a cég. Hogy jé, a vitaminjai világelsők... Hogy lehet, hogy a világszerte értékesített Centrum például, ami minden patikában, külföldön még szupermarketben is ott van a polcokon, amit minden médiumban agyon reklámoznak, mégis csak feleannyi vitaminkészítményt értékesít, mint a Nutrilite?

Hogy jé, a vízkezelője a világon a legtöbbet értékesített vízkezelő. Hogy jé, ez az egyetlen direkt értékesített prémium kozmetikai márka a top 5-ben.. A többi négy ott van minden drogériában világszerte. Hogy lehet, hogy Artistryt nem lehet kapni, csak barátnőtől, és mégis ott van a top 5-ben? Na ezen kell elgondolkoznod, ha akarsz! Lehet, hogy mégis jó? ;) 100% garancia van rá, tehát kipróbálhatnád. De megértem, ha nem teszed. Veszélyes lenne, mert ha mégis jónak találod, egy világ omlik össze benned! És szerintem az egód nagyobb annál, mint hogy ezt megkockáztasd...

"Az meg kulon Ongol"

Én örülök, hogy nem nekem kellett ideidéznem a konkrét, pontos számokat. Tényleg hitelesebb egy ellenzőtől ugyanez. Köszönöm mégegyszer! ;)

2014. jan. 26. 19:29
 44/98 anonim ***** válasza:
42%

"Nem az év kése, hanem az év konyhakése."

[link]

Csúnyán vérzik már a késes kérdés, sehol az icook :-)))

"Az én jövedelmem nem került itt szóba. Nem is ide tartozik."

"(Nekem 15 elégedett visszatérő vevővel a havi 60ezer mindig megvan csupán az értékesítésből.)"

'Asszem , no comment...

Ha már ennyire "ismersz", láthattad, hogy nem hagytam itthon azokat akiket volt itthon hagynom, hanem vittem/viszem magammal :-))

2014. jan. 26. 19:53
 45/98 anonim ***** válasza:
82%

"Nem az év kése, hanem az év konyhakése."

Kicsit még kutakodsz, és megtalálod!!! Jól haladsz!!!

"csupán az értékesítésből.)"

'Asszem , no comment... '

Így van, úgyhogy talán mégegyszer: "csupán az értékesítésből"... Ebből megtudtál valamit a havi pénzemről? ;) Tényleg no komment.

"láthattad, hogy nem hagytam itthon azokat akiket volt itthon hagynom"

Igen, neked ennyi a hátrahagyható szociális kapcsolatod... Ezt mondtam én is.

2014. jan. 26. 20:08
 46/98 anonim ***** válasza:
82%
A késeket még feszegesd kicsit, míg rájössz, hogy gyakorlatilag harmadáron kapod meg a kést az Amwaytől, mint mástól... (Igen, ezen a szinten mondjuk nem Marton Levente ajánlása után mennek...)
2014. jan. 26. 20:12
 47/98 anonim válasza:
83%

Szerintem van jó mlm cég Magyarországon...a kérdés az milyen névlistával rendelkezel és mennyi a befektethető tőkéd!

Nem személyeskednék egyik céggel sem, viszont megjegyzem, igen az Amway igen csak jó példa itthoni networkerek között is :)

Most leginkább az utóbbi hetekben azon gondolkoztam el, milyen kifogásokat sorolnak arra, miért nem jó ez,vagy az.... hisz az én gondolkozásom nem egyedi abban, hogy megoldásra törekszem és nem végeztem 2 egyetemet.

A személyiséged inkább mérvadó lesz abban, mit kezdesz magaddal....

én is tudok neked teljes infót adni anélkül, hogy másokat leszólnék ;)

Keress meg :)

üdv harcosok

2014. jan. 26. 20:27
 48/98 anonim ***** válasza:
70%

TE annyira sotet vagy hogy faj :)))

3ad aron :))) TE nagyon szerencsetlen vagy tenyleg es bocsanat hogy korabban naivnak gondoltalak de sajnos nem igy van hanem szimplan buta!

Vedd mar eszre, hogy 1-1 ujsag kikialt valamit az ev dolganak akkor az nem azt jelenti, hogy a teljes vilag piacat lefedni ember!!! Hanem az usjag altal megvizsgalt dolgokat fedi csak le!!! Ne legyel mar ennyire vakito idiota de komolyan!!!

Elhiszem hogy sok termeketeket veszik meg csak az a nem mindegy hogy mennyi a fluktuacio a csere tudod???!! Hogy az ossz bevetel hany %ka a regi rendszeres vasarlo es mennyi az uj-uj vasarlo akik rajonnek hogy semmivel se tud tobbet a termek mint egy olcsobb csak 5-10ser dragabb!!!Nem mondom 1szoval sem hogy rosszak lennenek csak azt hogy tulzottan dragak ahhoz kepest hogy nem add semmivel sem tobbet!!! Egy erdekes cikk USAbol vitamin osszehasonlitas... csak egy baj van vele a kedvenc nutrilited csak 7helyen van... szoval itt sem jott ossze a vilag elso duma.... Mond azt hogy nagyon jo vagy mit tudom en csak NE allitsd valotlant vagy nagyobbat mint ami a valosag mert ezzel magadat is hulyere veszed meg a ceget is lejaratod!!!

[link]

Kesekrol meg csak annyit hogy a marketinget nem erted amivel megint csak magadat jaratod le mert ha valaki vegig olvassa vagy lehet eleg neki csak beleolvasni latni fogja milyen baromsagokat irsz!!! Attol, hogy Schumacher oda allt ferrari melle es azt mondta hogy ez a legbiztonsagosabb es legjobb auto elhitte neki valaki???!! NEM mert o is azert mondta ezt meg megfizettek, de nem hiszem el hogy ennyire retardalt es korlatolt lennel hogy ne ertsd meg a reklamozast...!!!

[link]

2014. jan. 26. 20:55
 49/98 anonim ***** válasza:
82%

"Vedd mar eszre, hogy 1-1 ujsag kikialt valamit az ev dolganak akkor az nem azt jelenti, hogy a teljes vilag piacat lefedni ember!!! Hanem az usjag altal megvizsgalt dolgokat fedi csak le!!!"

És ezek után ideállítasz egy teszt-rangsort, ami alapján a Nutrilite a 7.? Akkor most adjunk újságok szavára, vagy ne? Magad sem tudod, mi?

"a kedvenc nutrilited csak 7helyen van... szoval itt sem jott ossze a vilag elso duma"

Akkor mégegyszer. Van a minőség, és vannak az értékesítési adatok.

1: Minőség

Világszintű minőségi rangsort nem állítottam. Ami a minőségről szólt, az a német felmérés. Tehát amit állítok, hogy egy német tesztmagazin a vizsgált termékek közül a legjobbnak találta. Ez nem veszik össze az általad linkelt amerikai felméréssel, ahol meg mások a 7. legjobbnak választották.

2: értékesítési adatok

Se német, se amerikai, se magyar értékesítési adatokat nem állítottam. Azt állítottam, hogy a világon a nutrilite a legnagyobb márka. (Nem a legjobb, nem tudom, figyelsz-e...)

Lassan rá fogok kérdezni a legmagasabb iskolai végzettségedre, mert kezdem unni a butaságodat.

"Attol, hogy Schumacher oda allt ferrari melle es azt mondta hogy ez a legbiztonsagosabb es legjobb auto elhitte neki valaki???!! NEM mert o is azert mondta ezt meg megfizettek, de nem hiszem el hogy ennyire retardalt es korlatolt lennel hogy ne ertsd meg a reklamozast...!!! "

Te még mindig nem érted, ugye? Hogy Ken Onion NEM reklámozza a késünket. Honnan vetted egyáltalán ezt, hogy reklámozza, hogy azt állítja, hogy jó, vagy hogy adja a nevét hozzá? Ez mind a te gondolatod csak. Kiagyalsz egy ilyet, aztán elkezded cáfolgatni. Normális vagy?!? Mondom... Ha nem tudod elvégezni a házi feladatot, nem ismered a szakmát, és nem tudod, hogy miről folyik itt a beszélgetés, akkor ne szólj bele!

2014. jan. 26. 21:06
 50/98 anonim ***** válasza:
64%

Nyugtatgasd csak magad, szerintem eleget láttunk és röhögtünk a saját magad ellentmondásain és valótlan állításain, Forbes és adószakértő :-))

Nagyítsd ki a kés képét, az volt az év konyhakése 2005-ben.

De azt hiszem arra próbálsz kilyukadni, hogy Ken Onion annak a cégnek a termékeit fejleszti, amelyik az év kése lett 2005-ben... és ugye ő tervezte az icookot is.

Ennek csak az a szépséghibája, hogy Ken Onionnak semmi köze a 2005-ös év konyhakéséhez (hiszen ő akkor még a Spyderco-nál volt) ezáltal az Amway sem hozható összefüggésbe az említett 2005-ös év késével, mint hivatkozási alap.

Volt egy projekt, amiben az Amway felkérte, hogy tervezzen egy háztartási kést, vagy ami valószínű adaptálhassák a formatervezését az icook késekre,amit jó pénzért meg is csinált. (A 2004-2005-ös modellek nyelének formája nagyon hasonlít.És ugye az Amway oldalán sem olvasni damasztált acélról és egyéb penge tulajdonságokról, csak ugye formatervezésről...

[link]

(Ilyen volt a Nuskinnál is:

[link]

Ahol megkérték a Nuskint, hogy ugyan ne hivatkozzon már egy "egy projektes" kutatói munkát végző szakemberre állandóan a cég...)

De Onion még az önéletrajzába sem említ róla semmit,sem pedig referenciában nincs.

[link]

Ilyen az, amikor amwayes "ecceri ügynök" hivatkozik a nagy névre és próbálja elhitetni és beállítani a valótlan állításokat( amiket kis utánajárással könnyen kideríthető, hogy hamis)

ha már sajt bevallása szerint, nem szereti ezeket a termékeket értékesíteni és inkább mások forgalmából él(ősködik).

Azon elgondolkodtál már, hogy ha már a kezdetek kezdetén valótlanokat állítasz, vagy csúsztatsz, akkor mégis mit lehet tőled, mint üzleti partner elvárni?:-))

2014. jan. 26. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!