Egy iskolában a takarítónő többet keres mint akármelyik diplomás oktató. A végzettsége nulla, semmi, a munkaideje töredéke az oktatókénak, a felelőssége zéró-és többet visz haza padlónyalásért, mint más az oktatásért. Ki mit szól ehhez?
Kérdező írja: "#5na most ezt a marha kemény melót végti nyolc elemivel többért mint én a sajátomat 3 diplomával.
cserélnék vele? azonnal. és igen, LENÉZEM ezt a munkát. sőt, azt is lenézem aki végzi.
egy Romániából ideszakadt nyolc elemis akárki, aki nyalja a padlót-mit ne nézzek le ezen? "
Aki a másik embert - bárkit - lenéz, annál súlyos morális bajok vannak. Az nem tudja soha megérteni a másik embert, nem fog tudni a másik embernek segíteni, mert a lenézéssel embertelen helyzetet teremt. Az csak bántani, emberi méltóságában sérteni tudja a másikat.
Aki morális hulla, ne tanítson , és főleg ne irodalmat.
Hogy szerettetné meg a verseket? az olvasást? A világ, az ember mélyebb megismerésére, hogy ébresztené a fel az érdeklődést a gyermekben, ifjúban?
lásd Lázár János pl?
Hát ha neki szabad (és szabad, a tények mutatják) akkor nekem 100x, 1000x szabad.
nemde?
Aki a másik embert - bárkit - lenéz, annál súlyos morális bajok vannak.
igazából nem padlónyalónak tekintem, de ha leírnám minek tekintem valójában-őt is meg az igazgatót is meg a sleppjét is- úgyis kimoderálnák.
a padlónyaló még a maximálisan diplomatikus megjelölés részemről.
más embert padlónyalónak tekintő,
"#5na most ezt a marha kemény melót végzi nyolc elemivel többért mint én a sajátomat 3 diplomával. cserélnék vele? azonnal. és igen, LENÉZEM ezt a munkát. sőt, azt is lenézem aki végzi. egy ROMÁNIÁBÓL ideszakadt nyolc elemis akárki, aki nyalja a padlót-mit ne nézzek le ezen? "
Ezzel a fenti mondatoddal nem sok kétséget hagytál,
hogy egy kádár-gyurcsány-féle fizetett provokátor, vén,istentelen komcsi vagy, kérdező.
Most uszítasz, rágalmazol, hazudsz - kapsz érte júdáspénzt- de az igazi büntetésed később lesz.
Azt ismered? Isten nem bottal ver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!