Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy iskolában a takarítónő...

Egy iskolában a takarítónő többet keres mint akármelyik diplomás oktató. A végzettsége nulla, semmi, a munkaideje töredéke az oktatókénak, a felelőssége zéró-és többet visz haza padlónyalásért, mint más az oktatásért. Ki mit szól ehhez?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 20:51
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
A válaszom: MONDJ FEL!!!!
2013. máj. 3. 10:16
 52/58 anonim ***** válasza:
*-egy
2013. máj. 3. 10:22
 53/58 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező írja: "#5na most ezt a marha kemény melót végti nyolc elemivel többért mint én a sajátomat 3 diplomával.

cserélnék vele? azonnal. és igen, LENÉZEM ezt a munkát. sőt, azt is lenézem aki végzi.

egy Romániából ideszakadt nyolc elemis akárki, aki nyalja a padlót-mit ne nézzek le ezen? "

Aki a másik embert - bárkit - lenéz, annál súlyos morális bajok vannak. Az nem tudja soha megérteni a másik embert, nem fog tudni a másik embernek segíteni, mert a lenézéssel embertelen helyzetet teremt. Az csak bántani, emberi méltóságában sérteni tudja a másikat.

Aki morális hulla, ne tanítson , és főleg ne irodalmat.

Hogy szerettetné meg a verseket? az olvasást? A világ, az ember mélyebb megismerésére, hogy ébresztené a fel az érdeklődést a gyermekben, ifjúban?

2013. máj. 3. 10:58
 54/58 A kérdező kommentje:

lásd Lázár János pl?

Hát ha neki szabad (és szabad, a tények mutatják) akkor nekem 100x, 1000x szabad.

nemde?

Aki a másik embert - bárkit - lenéz, annál súlyos morális bajok vannak.

2013. máj. 3. 15:25
 55/58 A kérdező kommentje:

igazából nem padlónyalónak tekintem, de ha leírnám minek tekintem valójában-őt is meg az igazgatót is meg a sleppjét is- úgyis kimoderálnák.

a padlónyaló még a maximálisan diplomatikus megjelölés részemről.

más embert padlónyalónak tekintő,

2013. máj. 3. 15:27
 56/58 anonim ***** válasza:

"#5na most ezt a marha kemény melót végzi nyolc elemivel többért mint én a sajátomat 3 diplomával. cserélnék vele? azonnal. és igen, LENÉZEM ezt a munkát. sőt, azt is lenézem aki végzi. egy ROMÁNIÁBÓL ideszakadt nyolc elemis akárki, aki nyalja a padlót-mit ne nézzek le ezen? "

Ezzel a fenti mondatoddal nem sok kétséget hagytál,

hogy egy kádár-gyurcsány-féle fizetett provokátor, vén,istentelen komcsi vagy, kérdező.

Most uszítasz, rágalmazol, hazudsz - kapsz érte júdáspénzt- de az igazi büntetésed később lesz.

Azt ismered? Isten nem bottal ver.

2013. máj. 3. 15:46
 57/58 anonim ***** válasza:
100%
Nézd le nyugodtan a takarítókat. Gondolom, otthon se takarítasz :) És annak is jobban örülnél, ha az iskolában, meg a boltokban, hivatalokban stb. se lenne takarítás. Jó kis ember lehetsz.
2013. máj. 8. 07:39
 58/58 anonim ***** válasza:
Molekuláris biológus pályakezdőként a takarítónő és a tanulatlan OKJ-s max szakközepet végzett laborasszisztensek fizetése és társadalmi megbecsülése az enyémnél jóval magasabb volt. 2x annyi fizetés, NYUGDÍJ, bejelentett meló. Ehhez képest az én helyzetemről órákat tudnék írni de nem fogok. Igen, ez k*rv*gáz szitu. Nem tőlük sajnálom a pénzt, hanem magamtól azokat a legszebb éveket amit a diplomám megszerzésére és egy ilyen semmire sem való hitvány karrier elkezdésére fordítottam.
2013. okt. 10. 00:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!