Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy iskolában a takarítónő...

Egy iskolában a takarítónő többet keres mint akármelyik diplomás oktató. A végzettsége nulla, semmi, a munkaideje töredéke az oktatókénak, a felelőssége zéró-és többet visz haza padlónyalásért, mint más az oktatásért. Ki mit szól ehhez?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 20:51
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
89%
Tulajdonképpen sajnálom, hogy nem kamu a kérdés, legalábbis úgy tűnik. Sajnálom hogy alul vagy fizetve - mint korábban leírtam ez ellen lehet tenni -, de mivel te képtelen vagy, leginkább azt sajnálom, hogy ilyen frusztrált, beszűkült gondolkodású, nulla stílusú és később besavanyodott (ha már most nem) ember tanítja a gyerekeket egy magániskolában - ez valódi szégyen, tényleg menj inkább takarítónak, ne rontsd a gyerekeket.
2013. ápr. 30. 15:40
 32/58 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még valami - nyugodt lehetsz, a takarítóknak nem néznek utána a linkedin oldalain...szóval nyitott az út, hajrá.
2013. ápr. 30. 15:41
 33/58 A kérdező kommentje:

nem a túrót nem!

jelentkeztem egy gyárba munkásnak (tanári diplomával amit letagadtam). felvettek volna. aztán mégse, mert közölték, hazudtam, és nekik ilyen ember nem kell. hát mégis megnézték a linkedin és facebook profilomat pedig tényleg csak szalagmunkás lettem volna.

2013. ápr. 30. 21:15
 34/58 A kérdező kommentje:

igen lehet. kötél faág és meg is van oldva.

mint korábban leírtam ez ellen lehet tenni

2013. ápr. 30. 21:15
 35/58 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,de töröld le a végzettségeidet a közösségi oladlakról és kész!Nem kötelező kiiírni.

Amúgy meg a "takarítózást" illetően az egyik kolleéganőm jutott eszembe,aki egyszer közölte,hogy ő azért tanult,hogy lenézhessen másokat.Hát úgy látszik te is...:-(Márha nem kamu az egész

2013. ápr. 30. 22:08
 36/58 anonim ***** válasza:

aki akar valamit az talal ra megoldast, aki nem az talal majd kifogast...

torold a retek profiljaidat vagy csak az iskolai vegzettsegedet.

mellekesen a facebookot hulye aki nem titkositja es hagyja hogy mindent elolvassanak rola.

ha meg ekkora problemat okoz akkor torold az egeszbe azt kesz.

de ugy tunik ez tul magas...

2013. ápr. 30. 23:25
 37/58 anonim ***** válasza:
89%

"aztán meg az lesz a baj hogy semmi sincs rólam fenn"

de hát te takarítani akarsz nem? akkor nem mindegy?

"jövendő nemzedék"--jobb lenne, ha ezt a szádra se vennéd.

2013. máj. 2. 12:01
 38/58 A kérdező kommentje:

ühüm.

és mi a helyzet azokkal akik eleve csak tanári szakra adták be a jelentkezést-vagyis nem is vehették fel őket máshova mert ide és csak ide jelentkeztek? és vajon miért tették ezt? talán azért mert tanárok akartak lenni?

nem lehet hogy ezért?

De a fenti véleményedet (tanár=kamuszak, akit nem vesznek fel máshová stb) javaslom írd le, és amikor legközelebb osztálytalálkozóra mész, ahová ugye illik meghívni a régi tanáraidat is, olvasd fel nekik! csak úgy tiszta szívből, jóindulatból. biztos örülni fognak...

Elmondanám hogy azok mennek tanárnak akiket nem vesznek fel normális szakra

2013. máj. 2. 12:45
 39/58 anonim ***** válasza:
Na igen...Nyomjon le ELTE-n egy biológia-kémia/fizika párosítást.Meglátjuk mennyire kamuszak.
2013. máj. 2. 14:33
 40/58 anonim ***** válasza:

kell minden tanári szak, nem "kamu" egyiks em.Csak a pökhendi informatikusoknak és biológusoknak- mert azt hiszik, ők tojták a világot.

De:Kedves Kérdező. A kérdésben írt dolog nem igaz. Nem keres többet a takarító.

És ha többet keresne sem az lenne az igazi baj, hanem, amit fentebb említettem, hogy nem fizetik meg a tanárokat, gyógypedagógusokat. Ez szólom ehhez.

2013. máj. 2. 14:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!