Egy iskolában a takarítónő többet keres mint akármelyik diplomás oktató. A végzettsége nulla, semmi, a munkaideje töredéke az oktatókénak, a felelőssége zéró-és többet visz haza padlónyalásért, mint más az oktatásért. Ki mit szól ehhez?
De többet keres.
én kapok 80-at ha a főnöknek jó kedve van éppen, ha nincs akkor meg tán 70-et. Mindezt egyetemi diplomával 10 éves múlttal.
meg ne kérdezd miért van így. azért van így mert a főnök azt mondta hogy így lesz és pont.
alapítványi iskola. azt tesz amit akar. még jó hogy fizetést kapok. lehet jövő hónapban a hasára üt és fizetést se kapunk. nyáron pl egy fillért se fogunk kapni pedig határozatlan szerződésünk van.
a tak. nő 100 felett kap fixen, feketén, be sincs jelentve.
na hogy tetszik? jössz ide dolgozni?
De:Kedves Kérdező. A kérdésben írt dolog nem igaz. Nem keres többet a takarító.
oké. és miután itt leszel, itt a net nyilvánosság előtt bocsánatot kérsz tőlem azért, mert hazugsággal vádoltál meg?
hm?
ugye így lesz?
igen,megyek
sorry, a #30;#40 az én válaszom (#36 nem én vagyok)
de azért a nevében is elnézést kérek
nagyon-nagyon régóta keresek munkát (nálatok a takarító ennyit keres? de lehet, hogy a nyakába van varrva az egész? 16órában?)
42-es vagyok.
Nem tudom alapítványi iskolákban mi van,ott közalkalmazottak vagytok-e egyáltalán.Én csak azt mondtam,hogy biológus közalkalmazottként ugyanannyit kapok mit a szintén egyetemi diplomás tanár.Mert ugye a bértábla.
Ha meg az iskola alapítványi akkor gondolom ugyanaz,mintha pityipalkó bt-ben dolgoznál,ahol,ha a tulaj azt mondja,hogy 60 ezer,és akár be se jelent esetleg,akkor az van,és kész,ha meg nem tetszik akkor meg el lehet menni....:-/
na igen ám de van szerződés amiben szerepel: a közalkalmazotti bértábla végzettségnek és munkában eltöltött éveinek függvényében kapom a fizetést.
ez van papíron. vagyis én a 10 évvel egyetemi végzettséggel hol is kéne legyek? és mennyi pénzzel?
és ezt a munkahely írásban vállalta-szerződés.
a valóságban meg az van, hogy havi 70-80, és ha szólni mersz röpülsz.
>>>
ha a tulaj azt mondja,hogy 60 ezer,és akár be se jelent esetleg
30-40-44-46-os vagyok.
Kérdező! Mondj fel! Attól semmi sem lesz jobb, hogy itt azon rágódsz, hogy a takarító "többet keres" (ami természetesen nem igaz) és attól sem, hogy feltárod, minden szabálytalanul megy ott. Embertelen a kiírásod és az is, ahogy felelsz illetve, ahogy pl. az enyémre nem felelsz. Mondj fel!
???
vagy szórakozol velem vagy komplett hülye vagy.
tehát akkor még egyszer és utoljára:
a) takarító havi 100 felett fixen és feketén. munkaidő: napi 14-19h papíron, a valóságban napi tán 2 óra (benne cigi kávé pletyi is)
b) diplomás oktató: papíron annyi amennyi (tök mindegy mert úgyse igaz a valóságban), valóságban havi 70-80 a főnök kedvétől függően. vagy épp csak 60. ahogy épp kedve tartja. munkaidő: 8-15h-ig papíron, a valóságban 8-18-19h, ami ugye túlóra lenne, ami ugye nincs fizetve.
na most akkor a kérdés: melyik több a) vagy b)?
hm?
hogy a takarító "többet keres" (ami természetesen nem igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!