258 ezerért dolgozna egy diplomás az Index.hu szerint. Ez döbbenet! És mi a helyzet az állástalan diplomások tömegével akik már a közmunkaprogram 47. 000-es fizetésének is örülnek?
Mindig a falnak megyek az ilyen cikkektől! Ezek hol élnek? Nekem három diplomám van, havi 80.000-ért dolgozom, és a két kezem összetehetem, hogy ennyi is van. Próbáltam váltani, állást keresni, és rájöttem: foggal-körömmel kell kapaszkodnom a mostaniba, mert még egy tróger nyolc elemit igénylő állást se találnék.
És akkor még nem szóltunk a töméntelen állástalan diplomásról-akik idősebbek és nem találnak semmit, meg akik fiatalok, még sose volt munkahelyük, mert a kutyának se kellenek pályakezdőként. És akkor még nem szóltunk a teszkóban dobozt pakoló diplomásról, a biztonsági őrként minimálbérért dolgozó diplomásról, meg a közmunkás havi 47.000-es diplomásról.
Hol élnek akik ilyen cikkeket írnak?
258 ezernek a nettója 169 ezer Ft.
Én ennyit keresek középfokú végzettséggel, nyelvtudás nélkül. (vagyis van francia felsőfokúm, de nem kell használnom sehol).
Ti hol dolgoztok, hogy egy-két diplomával nettó 80-90 ezret kerestek?
nem egy-két diplomával.
hárommal.
alapítványi iskolában. ahol van egy fizetés a papíron-és van a fizetés a valóságban. vagyis a főnök annyit ad amennyit épp kedve van.
ez törvénytelen? az? etikátlan? az.
és akkor mi van? van következménye? nincs.
De igen és ennyi jár érte. Nem véletlenül akarnak a tanárok tüntetni, lassan annyi lesz a fizetésünk mint a minimálbér, amit minden évben emelnek.
És én még mondom örülhetek mert az egyetemi diploma miatt nem 80-at hanem 90-et kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!