Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkába állás- félek a robottó...

Munkába állás- félek a robottól. Hogyan lehet ezt leküzdeni?

Figyelt kérdés

Fél éve itthon vagyok pályakezdőként, szakmával, érettségi nélkül. Nem volt szülői hátterem, párommal élek már évek óta, és suli mellett, meg most is "maszekoltam", adtam, vettem, hogy legyen egy kis plusz. Voltam pár interjún, de sehova nem voltam jó... Most fenn áll a lehetősége egy gyári munkának, 90%-os eséllyel (protekció), ami nem lenne rossz, de ma jöttem rá, hogy félek a rendszertől... Másnak is ilyen szar volt az első munka gondolata? Dolgoztam diákmelón szalagon, 8 óra után azt se tudtam, mi van a lábam közt... Ez egy igen jó cég, korrekt, nyugis, de mégis be vagyok tojva... Hozzászoktam a "jóléthez", nem tudom, hogy szokhatom majd meg a váltott műszakot... Főleg fél év itthonlét után. Pedig erre várok már mióta.

A kategóriáért elnézést, nem találtam jobbat.

19L

2013. febr. 8. 21:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Nokia és társai embertelenek. Oda tényleg az alkoholisták és a drogosok mennek."

Ezt honnét szedted? Ekkora baromságot..uh.

2013. febr. 10. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!