Nektek hiányzik most valaki? Hogy próbáljátok leküzdeni az érzést?
Az exem hiányzik. Új kapcsolata van, így felesleges reménykednem.
Szar érzés,mert szinte naponta látom.
Nektek hiányzik most valaki?
Egy nő.
Hogy próbáljátok leküzdeni az érzést?
Onanizálok.
XD
Igen, 2-en is hiányoznak.
Anyu és a Barátnőm. Mindketten meghaltak már, a Barátnőm 2 és fél éve egy balesetben, Anyu 1 éve, a betegsége vitte el.
Az érzést nem bírom leküzdeni, de próbálom enyhíteni. Járok pszichológushoz, de mikor nem vagyok ott, akkor igyekszem lekötni a figyelmem, pl. tv-t nézek, beszélgetek a Családdal, elmegyek sétálni, zenét hallgatok, szóval próbálom a gondolataimat lekötni, ameddig csak tudom.
a volt párom ,de mindig rájövök h minden ugy jó ahogy van ,sajnos nem szeretett eléggé.
hogy ki hiányzik ? leginkább én saját magamnak. belül lelkileg elég nagy űr van bennem.
hogy próbálom leküzdeni? váltakozik a passzivitás és az aktivitás. ha rámjön olvasok vagy beülök bnővel egy koncertre,de alapvetően magam vagyok és az igazság az, hogy most jól is esik a magány. Csak találjak vissza végre ahhoz a dologhoz ami tovább lendít ..új célok, és valódi kapcsolatok, örömök felé..
A kedvesem, aki 100 km-re lakik tőlem és még csak a kezdeti ismerkedős "nagy lángoló szerelem" fázisban tartunk.
Minden éjszaka vagy 4 órát beszélünk és látjuk egymást skype-on. Ez éltet nappal is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!