Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a párotok/férjetek foglalko...

Mi a párotok/férjetek foglalkozása?

Figyelt kérdés
Mennyi a havi bevétele? Közel dolgozik a lakhelyetekhez?
2013. jan. 18. 13:45
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
9%
Végigolvastam, és ugyanaz a véleményem! :D (Előző)
2013. jan. 18. 19:31
 32/41 anonim válasza:
Egyetemi tanár,saját vállalkozása is van mellette.Az egyetem 60km-re van,a vállalkozással kapcsolatban pedig külföldre kell utaznia általában.A bevétele jelentős,nem számszerűsíteném.
2013. jan. 18. 20:07
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

19.31.

Egyetértek! Én írtam kora délután, hogy "Nincs itt válság, kérem szépen...".

Ja, férfi vagyok, nyelvész, 160 ezret keresek. Itthon dolgozom.

Barátnő/feleség kerestetik. :)

2013. jan. 18. 20:38
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Van válság: hiába van a férjemnek munkája, ha egyszer nekem nincs, és ezért albérletben vergődünk.
2013. jan. 18. 21:56
 35/41 anonim ***** válasza:
43%
Előző, azért ne mondd már nekem, hogy az itt írt 200-400 ezres fizetésekből nem lehet KÉNYELMESEN megélni ketten albérletben (még 1-2 gyerekkel is), úgy is, ha neked nincs munkád. Exemmel 120 ezerből éltünk ketten egy macskával albérletben (nekem nem volt munkám), és benzinre is jutott... Szóval engem hagyjatok a tündérmeséitekkel! :D -a realista akit lepontoztatok-
2013. jan. 18. 22:10
 36/41 anonim ***** válasza:
De ha 200 ezerrel nem is, ezekkel az állítólagos 3-4-500 forintos fizetésekkel biztonságosan fel lehet venni lakáshitelt is. Úgyhogy ha neked ez a válság, akkor el vagy tévedve egy kicsit :D
2013. jan. 18. 22:13
 37/41 anonim ***** válasza:
91%

Őszintén milyen válaszokat vártatok? Akinek a párjának 200E Ft a fizetése: -van-e lakáshitelük, -gyerekük, -párja dolgozik. Számoljatok egy kicsit és rájöttök hiába keres az én párom is 200-at, ha fele a hitel én itthon Gyesen és egy pici. Mi sem voltunk nyaralni már 3 éve, nincs luxusautónk, laptopunk, menő telefonunk. Megélünk, de strandra nálunk nem telik, oda szüleim visznek, ekkor ők fizetnek mindent. Ja és a hitel mellé kötelező fizetni a lakásbiztosítást és még egy életbiztosítást, mert amennyibe nem felmondják a szerződést...

Ha pedig olyan férfi fizetését vártátok, hogy havi 48E Ft. Kétlem, hogy náluk van számítógép és internet.

2013. jan. 18. 22:47
 38/41 anonim ***** válasza:
-párja dolgozik? (kérdőjelet szerettem volna írni, de elütöttem)
2013. jan. 18. 22:48
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

"Számoljatok egy kicsit és rájöttök hiába keres az én párom is 200-at, ha fele a hitel én itthon Gyesen és egy pici. "

Igaza van ennek a válaszadónak. 200 soknak tűnhet így ránézésre, de ha csak az egyik fél keres, akkor elég nehéz belőle megélni.

GOndoljuk csak át. Albérlet/lakástörlesztés legyen mondjuk 70 (ebből már lehet normális, 2 szobás albérletet bérelni Pesten is) rezsi: 40, étel: legyen ez is 40, és akkor még nem engedtük el magunkat. bérlet 2 felnőttre 25 (Pesten), de ha ez nem akkor ennyi benzinre úgyis elmegy. 175-nél tartunk, és még egy darab ruhát, cipőt nem vettünk, nem voltunk egy koncerten, színházban, fürdőben sem, nem voltunk sportolni, nem adtunk ki a hobbinkra.

Természetesen az utóbb felsorolt dolgok nem létszükségletek, hanem a kellemes élet alapfeltételei. 200-ból meg lehet élni ketten, de minden extra nélkül.

Ha még kisgyermek is van mellé, szinte lehetetlen...

2013. jan. 18. 23:18
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

# 33/39 de aranyos vagy!!! Keressünk feleséget a kedves válaszadónak :) Mondjuk az a baj,hogy a kérdés úgy szólt,hogy mi a párotok/férjetek foglalkozása, úgyhogy itt nem fogsz feleséget találni,mivel azok válaszolnak :)

A kérdésre a válasz: Férjem kamionsofőr és 2300 eurot keres Ausztriában,plusz a nyári pénz, karácsonyi pénz és a családi pótlékot is onnan kapjuk. 200km-re van. 2 hetente jár haza. Valamit valamiért :(

2013. jan. 20. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!