Mi a párotok/férjetek foglalkozása?
Figyelt kérdés
Mennyi a havi bevétele? Közel dolgozik a lakhelyetekhez?2013. jan. 18. 13:45
11/41 anonim válasza:
informatikus, netto 400+, kb fel ora kocsival.
12/41 anonim válasza:
Napszámos/hólapátoló. 50-70 ezerből tengődünk. Szerencsére messzire dolgozik.
13/41 anonim válasza:
Raktáros. Nettó 130. Fél óra busszal is, kocsival is.
14/41 anonim válasza:
Gépész, 2000 euró (+ bónok, karácsonyi pénz, nyaralásra különpénz), 5 perc kocsival vagy 15 perc gyalog a munkahelye.
15/41 anonim válasza:
Nincs itt válság, kérem szépen! :)
16/41 anonim válasza:
Zenész. Eddig egy jónevű zenésszel játszott, ami rabszolgaság volt, viszont elég jó keresettel. Most otthagyta (javaslatomra), így magántanítványokból tengődünk, és saját zenekarokat visz. Illetve előadásokon lép fel.
17/41 anonim válasza:
Az első válasz miért is lett lepontozva? Azért mert a férjem és mi is a családunk megélhetése érdekében vállaltuk, hogy ilyen távol keres megfelelően fizető munkát és nem marad a mi halott környékünkön minimálbérért dolgozni? A saját példámat írtam le, vajon ezen mi nem tetszik akárkinek is? Na, ezért nem fogok válaszolni ezek után egy kérdésre sem, mert bár eddig nem zavart a pontozgatás, de amikor valaki idióta módon egy olyan választ pontoz, ami csak valakinek a saját élethelyzetét mutatja be, akkor elszáll az agyam. Egyre szar@bb ez a topik, azt hiszem elég is volt ennyi belőle. Bocs a kitörésért, akinek nem inge, ne vegye magára.
18/41 anonim válasza:
Itt mindenki le lesz pontozva...
Aki rosszul keres azért, aki jól, az azért...
Amúgy nem Magyarországon élünk, tehát nem tudom kinek fáj az, hogy a párom 2000 eurót keres, de egészségére.
19/41 anonim válasza:
Mindenkit felpontoztam. Mindenki véleménye hasznos volt. Nekem.
Az én férjem rokkant nyugdíjas. 96.000.- Ft a jövedelme.
Mindig itthon van.
20/41 anonim válasza:
Szoftverfejlesztő, 300-360 nettó, attól függően mennyit van külföldön. Kocsival 10 perc a munkahelye, de majdnem minden héten megy 2-4 napos kiküldetésre, ami 1000 km-re van. (Én ezt utálom, az a párezer Ft plusz szerintem nem ér ennyit, de ő dönt, és akárhogy is, támogatom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!