Halasztanátok a közös baba projektet, ha a férjetek kisfiának anyai ágon is most születne féltesója? Meddig várnátok?
Ha belefér nektek, halasszátok el egy kicsit. Az az egy év nem is sok, de arra pont elég, hogy a kissrác is belerázódjon a tesók érkezésébe.
El tudom képzelni, hogy kicsit kellemetlenül érezné magát, ha az apja meg az anyja is egyszerre babázna.
Én is azt mondom várjatok. Nálunk is hasonló volt a felállás, 7 éves volt a fiam amikor az apukájáéknak megszületett a közös. Na engem meg akkor kapott el a babázhatnék, máshol nem volt picike, de azon kaptam magam, hogy mindig én viszem vissza a fiam és már korábban, ott ülök a nyakukon babázok :)Exem kérdezte is a páromtól, hogy fel van e készülve.
Hogy arról is írjak amiről akarta:
A fiamat valóban kicsit megviselte hogy megszületett a kistesója. Nálunk is egyre bújósabb lett, azt is jobban igényelte, hogy az apukájával legyenek kettesben programjaik. Szerencsére egy végtelen normális mostoha jutott neki, nem váltott át gonoszmostohába azután sem hogy megszületett a saját. Bevonta mindenbe, volt türelme/ereje este még mesét is olvasni neki. Szóval nem tartott olyan sokáig ez a féltékenység, ami nem a babára irányult, hanem féltette az addigi kis életét :)
Nekünk akkor született kisbanánk, mikor a másik feltesó 3 éves lett (és ott is született szinte egy időben még egy) Akkor már rutinos nagytesó volt, de azért itthon is le kellett meccselni, hogy én attól még ugyanúgy szeretem, mindkettőjüket ugyanúgy, és a párommal is kellettek a közös programok, hogy ne érezze azt, hogy neki már nem fontos.
Nem annyira tragikus egyébként. Belerázkódtunk mindannyian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!