Anyóskérdés- Mi a helyes megoldás?
10 éven át a jóviszonyon dolgoztam előtte, a férjembe is beletörölte legutóbb a lábát, hogy nézd meg anyuci milyen szuper megavillát vett a másik fia nevére,amiben ketten laknak, miközben mi 3-an fogunk egy panelban élni.Én sem megyek át a szarul élő barátaimhoz és dörgölöm az orruk alá a kacsasültet, amit ők nem tehetnek meg.Fájdalmat szeretne okozni a gyerekének.
Sosem tudtam a kedvére tenni, mindent kiforgatott, pl férjem ha csúnyán beszélt velem, vagy veszekedett ok nélkül velem előtte, azt mondta rám, hogy a pénzére hajtok azért nem hagyom el.Nemhogy sajnált volna, mert sokat tűrtem, mivel férjem akkoriban feszült volt. Az átlagnál kicsit jobb életszínvonalunkat pedig az én üzleti érzékemnek köszönhetjük.Azt tudom engem elátkozott, hogy meddő legyek. Szentestézni tuti nem mennék át oda többé, mivel a szememre hányta az ott elfogyasztott ételt is. Csak az unoka érkezését lenne e értelme tudatni..?
Ez a férjed dolga szerintem. Ha ő úgy van vele, hogy olyan az anyja, akivel jobb, ha nem is vagytok kapcsolatban, akkor nem kell neki tudni semmiről.
Nekem az a véleményem, ha valaki olyan utálatos, keresztbetevős, terrorizálós, kicsinálós, akkor ha ti mentek utána, akkor sose fog neki leesni, hogy titeket nem lehet hülyére venni. Ha meg rájön a dolgokra, akkor ha elgondolkodik, hogy ő erről miért nem tudott ez jó. Ha meg nem esik le neki, vagy leszarja, akkor megint csak felesleges lett volna nektek utánamenni.
hát elég durva. Mondjuk az én jó érzésemet bántaná, ha nem tudatnám, nekem most az jutott eszembe, ha megszületik a baba, küldjetek neki egy fotót, a hátulján a neve, súlya (névből csak rájön, hogy az unokája), és pont. Ti megtettétek, hogy tájékoztatjátok, többet meg nem érdemel. Majd keres ő, ha akar.
(szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!