Halasztanátok a közös baba projektet, ha a férjetek kisfiának anyai ágon is most születne féltesója? Meddig várnátok?
Köszi a válaszokat.
Örülök, hogy valaki már átvészelte, én is ilyenektől félek. Hogy kell neki egy biztos, megszokott pont majd, ha az apukáéknál megszületik a pici. Max én is átmegyek hozzájuk ha babázhatnékom van :) (Az exem új anyósa így is ki van akadva a lányán, hogy hagyja a párjának, hogy az exxel találkozgasson, meg átjárunk egymáshoz, ezen végkép kiakadna :D)
Nem az voltpárom igényeihez akarom igazítani az életem, hanem a férjem kisfiáéhoz.
Bennem van egy kis önzőség,ráadásul már évek óta minden vágyam egy baba,ezért teljesen racionális választ nem tudok adni.
Én nem törődnék ezzel,elsősorban magamat nézném.Ha neked belefér egy év halasztás,akkor dönts úgy,de gondolj bele,hogy nem mindenkinek jön össze már az első hónapban.
Remélem a párod megbecsül,mert nem mindenki gondolkozna a halasztáson,a másik fél gyerekének az érdekeit is nézve.
Egyetértek azokkal, akik a halasztás mellett érveltek.
Mellesleg jó ilyet olvasni, hogy jóban vagytok az exszel :) Mennyivel könnyebb lehet így a gyerekeknek is.
Én nem halasztanék.
Mi van, ha csak évek múlva jön össze nektek?
A mai világban borzalmasan túl vannak féltve a gyerekek, mint valami mini Istenek, úgy kell bánni velük, mert jaj, de törékeny a lelkük... vicc... aztán ezért a túl féltésért, állandó probléma, fájdalom elkerülése miatt lesznek olyan életképtelenek, önzők, mert csak rájuk koncentrál az ember, hogy ne sérüljön...
Hű, de leszek most nyomva. :D
Nincs túlféltve, egyszerűen figyelve van rá :)
Remélhetőleg gyorsan összehozzuk majd a babát. Várunk még, míg meg nem születik ott a kisbaba. 8 hetes egyébként, csak a közeli hozzátartozóknak már elmondták, nem aggódják túl.
Tudom, hogy születhetne egyszerre is a két tesó, de azt hiszem mégis csak jobb adagokban :)
15ös. Szerencsék van az biztos! Biztos hozzátartozik, hogy békében váltak el, barátok tudtak maradni. És hogy a kissrác összefog mindenkit, pl. akár akarod akár nem, de társasozni kell :) Lehet tényleg túl van féltve/szeretve, de ettől nem hinném, hogy baja lesz :)
Látok én is a környezetemben rossz példákat, de szerencsére mi mind a négyen normálisan tudunk egymáshoz állni, alapból nem vagyunk féltékeny típusúak (én olyannyira hogy egy exem ezért dobott, mert akkor tuti nem szeretem :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!