Mi a szüleid foglalkozása, és te választanád-e az ő foglalkozásukat?
Nálunk nem erőltette senki, de mégis így lett. Én anyu szakterületén végeztem fősulit-bár most nem abban dolgozom. A tesóm pedig apu szakmáját tanulta, ők együtt is dolgoznak.
De sose egyikük sem erőltette, szerintem még csak nem is mondta, hogy azt tanuljuk.
Édesanyám szívsebészeten vezető asszisztens,apám meg minőségbiztosítási menedzser.
Én nem örököltem a szorgalmukat,soha nem tudnék olyan bőszen tanulni mint ők szerintem,bár az egészségügy érdekel de nem olyan szinten.
Kutyakozmetikus szakmát választottam és ők támogattak ebben.
Ha erőltetik sose jó,főleg ha nem szívesen csinálnád. De a te életed nem lehet beleszólásuk ennyire..
Apu villanyszerelő (egyéni vállalkozó).
Anyu egy mosodában dolgozik.
Én ügyintéző vagyok egy hivatalban.
Tőlem nem várnak el ilyesmit, kicsit távol állnak tőlem ezek a területek.
Gyógypedagógus/Vegyész
Erre én mibe vágtam a fejszémet? Először egy természettudományi szak, utána egy társadalomtudományi.
Egyébként nem erőltették, szakmámon kívül dolgozok.
A férjemmel mindketten rendőrök voltunk sok-sok évig. Egyet megjegyeztek a gyermekeink, bármi, de rendőrök soha nem lesznek.
Alig voltunk otthon, nem tudtunk programokat tervezni, mert tuti, az egyikünknek mindig be kellett menni dolgozni. Stressz és kiszámíthatatlan élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!