Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ítélik meg az embereket...

Miért ítélik meg az embereket a szüleik foglalkozása alapján?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 13:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Csak a primitív, unintelligens emberek tesznek ilyet, az ő véleményükre pedig szerintem nem kell adni.
2012. jan. 20. 13:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Öööö... én még nem találkoztam ilyennel. o.O
2012. jan. 20. 13:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért. Mert tudatlanok? Én szinte csak olyan példát látok a környezetemben, hogy ha már a szülőnek nem jutott ki a jóból, megtette, hogy a gyerekét taníttatta és megadta a lehetőséget, hogy neki jobb legyen. Viszont gyakran látok egyre többször olyant, hogy a szülők jó módban élnek, mert képzettek és jó pozíciójuk van, éppen evégett a gyerek meg egy elkényeztetett lusta tróger.
2012. jan. 20. 13:54
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Azért, mert ebből következtetnek a családi helyzetre. Vegyél egy ügyvég házaspárt, és egy gyári munkást, vagy utcaseprőt. Úgy vannak vele, hogy csak ragadt szülőről valami a gyerekre.
2012. jan. 20. 13:56
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Érdekes, engem még soha nem ítéltek meg a szüleim foglalkozása alapján. Pedig mindketten csak nyolc általánost végeztek...
2012. jan. 20. 14:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Engem is elítéltek, azért mert apa orvos. Mindig azt hallottam vissza a hátam mögül, hogy nekünk a bőrünk alatt is pénz van. Szám szerint tudták, hogy hány tíz milliót tartogatunk a számlánkon. Mi lennénk a legboldogabbak, ha ezek a szóbeszédek igazak lennének... :) Ja és persze ha beteg voltam, soha senki nem akarta elhinni. Se az osztálytársak, se a tanárok, úgy voltak vele, hogy "na apuci kiírta egy hétre mert pihenni akart". Pedig számtalanszor voltam lázasan iskolába... Azt is kiírta apám mindig, aki köhintett egyet a rendelésen, én már csak akkor kaptam pár szabadnapot, ha sírva könyörögtem, hogy képtelen vagyok kikelni az ágyból... De ezt persze mondhattam volna akárkinek, úgy sem hitte volna el senki, így hát feleslegesnek láttam a magyarázkodást. :)
2012. jan. 20. 14:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem apukám polgármester volt, amikor középsuliba járta. A "barátaim" elvárták volna, hogy ha beülünk valahová, akkor én fizessek, mert úgyis megtehetjük. Apu társadalmi munkaként vállalta, fizetése nem volt :-)
2012. jan. 20. 14:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is találkoztam már ilyennel, konkrétan egy munkahelyet nem kaptam meg miatta... :-(
2012. jan. 20. 14:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Az én apukám képviselő. És ez nagyon sok embernek szúrja a szemét. Sokan velem csesznek ki, mert az Ő és Apukám politikai nézetei különböznek.
2012. jan. 20. 15:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Miután összejöttünk a párommal elmentünk apum testvéréhez látogatóba. Az volt az első kérdése, hogy mivel foglalkoznak a szülei. Egy 30 éves emberhez! Elég gáz volt, főleg, hogy az apjával nem nagyon tartja a kapcsolatot és nem is tudta, hogy most épp mit dolgozik.
2012. jan. 20. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!