Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi veszi rá az embereket,...

Mi veszi rá az embereket, hogy a családtagok halála, vagy valamilyen tragédia után a médiában szerepeljenek?

Figyelt kérdés
Például, hogy leégett egy ház és a kislány meghalt.
2012. jan. 14. 17:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Pénz, pénz, pénz... Meglátszik, kik azok, akik nyilatkoznak! Normális emberek nem! Ha volt ilyen eset ismerősi körben, ott a család soha egyszer sem nyilatkozott!
2012. jan. 14. 17:25
 2/16 A kérdező kommentje:
De hát mennyi pénzz adhatnak, hogy valaki ilyet elmond? Én semmi pénzért nem tenném.
2012. jan. 14. 17:26
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Hát vannak olyan emberek, akik pár 10-ezer forintért kiteregetnek mindent.
2012. jan. 14. 17:28
 4/16 anonim ***** válasza:
58%

ez engem is érdekelne,szerintem a pénz,de ki tudja

nekem nem lenne erőm nyiltkozgatni ilyen esetben

2012. jan. 14. 17:31
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Van, akit az motivál, hogy felhívja a figyelmet a hibákra, ill magyarázatot keres, segítséget vár.
2012. jan. 14. 17:33
 6/16 anonim ***** válasza:
53%

Nem a nyilatkozatért kapnak pénzt. A média megkeresi őket, ezáltal több ember felfigyel a helyzetükre és lehetőségükhöz mérten akár segítséget is tudnak nekik nyújtani. Ahogy írták előttem enyhe iróniával: "meg lehet nézni, kik nyilatkoznak".. hát nem a gazdagék. Igen. Porráégett lakással, emlékekkel, használati tárgyakkal és a gyermekük temetésével igen nehéz kis pénzből szembenézni.

Hogy mi veszi rá őket? A körülmények. Nem az, hogy nincs jobb dolguk.

2012. jan. 14. 17:35
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

Van amikor egyszerűen jó a riporter rábeszélőkéje és rá tudja venni őket.

Vagy van, aki úgy tudja feldolgozni a traumát, hogy kibeszéli magából.

Persze a pénz is lehet motiváló hatású, de a fenti okok se elképzelhetetlenek.

2012. jan. 14. 17:46
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Az a riport döbbenetes volt. Az anya szinte mosolyogva mesélt arról, hogy meghalt a gyerek, meg milyen jó, hogy van másik lakás. Hát tudod kit érdekelne a lakás a 2 napja halott gyermekem mellett. Nem is anya az ilyen.
2012. jan. 14. 19:02
 9/16 A kérdező kommentje:
Én azt a riportot még nem láttam. Belinkelnéd, ha tudod hol kell keresni?
2012. jan. 14. 19:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A 8. válaszolót nem tudom miért kellett lepontozni, mert én is csak néztem. Annál meg amikor kitalálta, hogy jobb, hogy nem volt otthon, mert mindhárman bennégtek volna, én fel is nyögtem. Hogy lehet otthon hagyni a piciket akár 10 percre is?
2012. jan. 14. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!