Mi veszi rá az embereket, hogy a családtagok halála, vagy valamilyen tragédia után a médiában szerepeljenek?
Figyelt kérdés
Például, hogy leégett egy ház és a kislány meghalt.2012. jan. 14. 17:20
11/16 anonim válasza:
Sok minden lehet.
Pénz, szerepelhet a TV-ben, mert hiába történik tragédia sok ember ember marad és sok ember szeretne a híres TV-be belekerülni, mások tanulhassanak a hibájukból, hátha szereznek segítséget, lelki társat stb.
Ezt nem lehet konkrétan megmondani, hogy kit mi vezérel.
12/16 anonim válasza:
Érdekes gondolkodás, hogy majd épp a média segít nekik... Ismertem egy édesanyát, akinek megölték a lányát, nemrég a gyilkos szabadulása volt a téma. Sem akkor régen, sem a tettes kiengedésekor nem nyilatkoztak, a család egyik tagja sem.
13/16 anonim válasza:
Ahogy írtam: nem a média segít. Nem láttam a velük készült riportot, csak olvastam róluk. Viszont, gondolom abból lett házuk, hogy a média tudomást szerzett róluk, és valaki felajánlotta, esetleg kapnak ruhákat idegenektől az elégettek helyett (így télen nem árt..), netán valaki kőműves, ács, építész a környéken segít nekik talpraállni. Nem tudom. De az tény és való, hogy senki nem kap pénzt (10ezret sem), hogy nyilatkozik, az meg szerintem, mint lehetőség nonszensz, hogy attől jobban érzi magát a család, hogy így beszélik ki magukból...
14/16 anonim válasza:
Ha van a tragédiának okozója, és fennáll a veszély, hogy megússza, kell a közvélemény nyomása. Ebben a házégősben én sem értem.
15/16 anonim válasza:
8. és 10. válaszoló! Belinkelnétek azt a riportot?
16/16 anonim válasza:
A TV-ben láttam, nem tudom, honnan lehetne megszerezni. Este majd utánanézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!