Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családtagok a lelkük mélyén...

A családtagok a lelkük mélyén tudják, hogy ez nem igaz?

Figyelt kérdés
Ugye ha megszületik a gyerek/gyereke,mindig azt mondják a szülők,nagyszülők hogy ő a legszebb,legaranyosabb utána pedig a legokosabb. Az oké,hogy a szülők elfogultak a gyerekükkel,és számukra valóban ilyen,de tudják hogy amúgy ez nincs így? Vagyis hogy van sokkal szebb,okosabb az ő gyereküknél? Van itt olyan szülő,aki reálisan látja a gyerekét?
2011. dec. 18. 00:11
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

:)

Mindenkinek a saját gyereke a legszebb.

Én látom a kislányomon, hogy van egy kis hurka rajta, néha kancsít egy kicsit és még tokája is van, de akkoris a legcukibb!

Hidd el, ha lesz gyereked megérted, hogy azokat az apró szépséghibákat is lehet annyira szeretni, hogy már szépnek látod. :)

2011. dec. 18. 00:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom,aranyos vagy.Sok boldogságot a kicsihez :)
2011. dec. 18. 00:24
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Szinte mindenki reálisan látja, csak ezt nem mutatják a külvilág felé. Volt is már párszor ilyen kérdés a "Gyerekes" rovatban. Még olyan is volt, hogy a többgyerekes anyukák válaszoljanak, hogy szebb-e, okosabb-e az egyik gyerekük, mint a másik, és hogy ez hogy érinti őket, ilyesmi. És sokan be is vallották, hogy bizony az egyiküknek előnyösebb külseje van, szebb az arca, mint a másiknak. Nyilván ahol egyformák kb. külsőre, ott nincs különbség.
2011. dec. 18. 00:26
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Az én anyukám sosem állította hogy szép, okos vagyok:( Tudom hogy vannak nálam okosabbak, szebbek na de na:D Vannak ilyen "el vagyok szállva" anyukák, akik a gyereküket mindenkiénél jobbnak állítják be és ha meglátod a csajt, srácot csak lesel hogy mi ezen a tökéletes. Ez van:) Viszont azért a legtöbben tudják hogy nem tökéletes. De hát ki az?
2011. dec. 18. 00:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 18. 00:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Minden szakács a maga főztjét dícséri!

Az én lányom a legszebb legokosabb, és legügyesebb.....Számomra. Nincs viszonyítási alapom.

A feltétel nélküli szeretet megszépíti a gyereket a szülő szemében. Így válik szebbé a gyermeké másokénál. Őket nem ismeri, nem szereti.

2011. dec. 18. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én igyekszem kritikusan, reálisan nézni a gyerekeimet. Emlékszem mennyire rossz volt az a rengeteg pofára esés, ami azért történt velem, mert a szüleim kb csodagyereknek láttak és kezeltek, pedig egyáltalán nem voltam az. Az enyémeket szeretném ettől megkímélni, és inkább abban erősíteni őket, amiben tényleg jók (nálam ezeket pl nem is vették észre... :) ).
2011. dec. 18. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!