Szerintetek nem pofátlanság alig ismert emberektől megkérdezni, hogy mi a szülei foglalkozása?
Tőlem már többször megkérdezték alig ismert ismerőseim, hogy mit dolgoznak a szüleim. Nekem eszem ágába sem jutna megkérdezni senkitől. Ez magánügy, amivel könnyen behatárolható egy ember anyagi körülménye, szerintem ilyet nem kérdezünk, max ha vkivel nagyon jóban vagyunk. Nektek mi a véleményetek erről?
(Persze abban az esetben, ha az illető olyan fiatal, hogy a szüleivel él még.)
szerintem hülyeség ezen megsértődni.
bármit is melóznának szüleim, mindig tisztelném őket,sosem szégyellném, ha takarítanának heti 5 napban,akkor sem!!
mellesleg aki ilyet kérdeznek,nem feltétlenül az agyagi háttérről szeretnének többet megtudni.
ez egy hülyeség szerintem:)
(19/l szüleivel élö)
Én nem sértődöm meg ezen, csupán szerintem ha valakivel beszélgetek semmi közöm a szüleihez úgymond, mert az emberrel beszélgetek és szerintem teljesen felesleges és pofátlan a rokonaimról kérdezgetnie, amikor mi ismerkedünk, beszélgetünk, bármi. Én is tisztelem a szüleimet, őket szeretem a legjobban.
Amikor megkérdezik, mindig vágok egy ilyen "ezakérdésmeghigyjönide" fejet és akkor már mondták páran, hogy bocsi, ez nem vallatás. Tehát a kérdező is érezte, h ez olyan saját dolog.
A kérdezőnek IGAZA VAN!!
Sajnos a magyar emberek,
állandóan kutatnak a többiek zsebében, vagy magánéletében.
Előbb kérdezik meg, hogy mennyit keresel,
mint azt, hogy milyen könyvet olvastál legutóbb !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!