Szerintetek pofátlanság lenne az exem párjától érdeklődni, hogy hogy áll a kapcsolatuk?
Kb 5 éve lett vége azzal a pasival, aztán kb 2 éve jött össze az egyik ismerősömmel-barátnőmmel. Szoktunk is néha dumálni a csajjal, jóban vagyunk. Mostanában mindig olyan szomorúnak tűnik, szomorú zenéket posztol facebookon, szomorú képeket tesz ki. Nem igazán van pofám rákérdezni, hogy a pasival van-e valami probléma, nem tudom, lehet furcsán jönne ki, hogy pont a párja exének panaszkodjon, meg az érdeklődik a kapcsolatukról.
Szerintetek?
Egyszerű:
"Szia Zsuzsi! Mostanában, olyan szomorkásnak tűnsz. Minden oké? Ugye nem a Peti csinált valamit?"
A megfelelő nevekkel behelyettesíteni!
Jézus, első miről beszélsz? Nem kell nekem a pasi, sőt én már férjnél vagyok, ez egy nagyon régi ügy. Csak a csaj barátnőm. Nem akarom h rosszul érezze magát, hogy nekem meséljen arról, hogy nem működik a kapcsolatuk. De ez is olyan furcsa, hogy látom, hogy baj van és ne kérdezzek rá, mintha nem is érdekelne.
Biztos a kapcsolattal van valami baj, mert mindig ilyen szomorú, csalódott zenéket tesz ki, meg szomorú szerelmes idézeteket ír ki, szóval nyilvánvaéó, hogy az a baj. Csak enm tudom, hogy rákérdezzek-e.
Ne. Olyan kiváncsi kutakodás - vájkálás jellege lenne.
Bármily meglepő: aki szomorú, jobban tudja, hogy miről akar beszélni és kivel. És hogy ki vígasztalja meg, azt is neki kell kiválasztani, mert jobban tudja. Amit ő elmond,kér, azzal kell megelégedni.
engem nem érdekel az exem kapcsolata
a csajt én is ismerem bulizunk is együtt, beszélgetünk, de az hogy ők hogy állnak nem tartozik rám
szerintem hülye ötlet, mert az egész úgy jön le, hogy akarsz még valamit a csávótól
Az meg eléggé nyomorék figyelemfelkeltés dolog, hogy idézeteket ír ki valaki meg ilyen zenéket tesz ki...szerintem ez nagyon dedós dolog.
Én is ismerek ilyen embereket. Tök nyomorék...
Igen, én is erre godnoltam, hogy ha megkérdezem, az olyan vájkálás-szerű lenne. Én nem akarom, hogy rosszul érezze magát emiatt. Mert amúgy, ha megkérdezem, hogy minden oké, akkoris nyilvánvaló, hogy arra utalgatok, mert ha pl meghalt volna a nagyapja, akkor nem szomorú szerelmes számokat, meg idézeteket tenne ki.
De ha nem kérdezek rá, meg olyan mintha nem is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!