Nem lenne pofátlanság megkérdezni? Ha nem, hogy kérdezzek rá? (lent részletek)
itthon nagyon rossz a helyzet a családobbal, a keresztanyukámnak van a városban egy lakásuk és falun is van egy házuk. úgyhallottam, h a városi lakásukat már nem nagyon használják. és odaköltöznék egyedül. suli mellett vállalnék munkát is és beleszállnék a költségekbe.
18\L
Mondd el így ahogy ezt ide is leírtad! Vagy:
Anya,Apa mostmár szeretnék különköltözni, mert már úgyérzem hogy nem férek itt meg,és nagy vagyok ahhozz hogy együttéljek veletek! Nem akarok addig elköltözni amig ti bele nem egyeztek! SZóval mi a válasz? Minden hétvégén meglátogatlak stb... Remélem sikerülni fog
Így van, drukkolok!
De előbb a keresztszüleimmel beszélnék, és ha részükről ok, akkor vinném a szüleim elé a dolgot...
Így mondd el,ahogy leírtad!
Rossz a helyzet a családoddal,elakarsz tőlük költözni.Beszállnál a rezsibe,egyéb költségekbe,és egyedül laknál ott.A tanulás mellet=)
Én a helyedben fordítva csinálnám. Először kipróbálnám, hogy suli mellett találok-e olyan munkát, amiből tartósan egyedül is fenn tudom tartani magam rezsistől, mindenestől és csak akkor kérdezném meg, hogy átköltözhetek-e a kereszt szüleim lakásába.
Nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha a szüleid esetleg úgy döntenek, ha elmész, maradj is ott és old meg a megélhetésedet, de közben kiderül, hogy nem tudsz önállóan kijönni a pénzből.
Hát nem pofátlanság, de nem hiszem, hogy bírnád. Havonta 40-50ezer is lehet a rezsi, ezt nem tudom, hogyan tudnád előteremteni diákmunkával. Ezenkívül még enned is kéne valamit, a suliba is kellenek majd cuccok, stb. Nem tudom, hogy keresnél meg havi 70-80ezer Ft-ot és akkor még ingyen adták ki a keresztanyudék a lakást, szerintem azért illene havi 20-30-at adni nekik a rezsin felül a lakásért. Gondolom ha az a ház most pluszba van nekik, akkor a kiadásából élnek részben. Ha pedig ez így van, akkor az az 50-60ezer Ft, amit az albérlő fizetne nekik, hatalmas kiesést jelent szerintem.
Meg lehet kérdezni persze, de először gondold át, hogy honnan lesz pénzed a rezsire egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!