Sikeres felvéti után nem pofátlanság autót kérni ajándékba a szüleimtől?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 17:27
1/43 anonim válasza:
hát ha vesznek,megtehetik vagy csak célozz rá vagy ha kérdezik
2/43 anonim válasza:
nem én motort kértem de nem vettek xD egy próbát megér hátha...
3/43 anonim válasza:
Attól függ. Ha megengedhetik maguknak, miért ne? Ha az utsó spórolt pénzükön vennék, vagy hitelből, akkor pofátlanság. Pláne, hogy egyetemistaként is támogatni fognak.
4/43 anonim válasza:
De, szerintem az, de ha megveszik neked, örülj neki!
5/43 anonim válasza:
nyugodtan kérhetsz, gondolom jó viszonyban vagytok! Maximum azt mondják hogy nincs rá pénz vagy ilyesmi.
6/43 anonim válasza:
szerintem nem pofátlanság, nekem fel is ajánlotta apám hogy vesz nekem, de nekem nem kell autó...
maximum azt mondják hogy nem, de biztos nem fognak haragudni vagy ilyesmi.
7/43 anonim válasza:
jó sorod van:D én még zsebpénzt se kapok sajnos.....
8/43 anonim válasza:
Ha van rá keret, próbáld meg. Ha nincs, akkor inkább ne.
9/43 anonim válasza:
minden félév után kérnél egy autót, vagy mi??:D diplomára meg már egy saját szigetet:D szerintem ez elég nagy ajándék ahhoz, hogy csak egy jó félévért megkapd, esetleg a diplomaosztó után, az még oké, de egy félév miatt...
10/43 anonim válasza:
gondolom nem egy range rover-re fáj a fogad ..de ha arra akkor inkább ne kérd xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!