Mi a férjed foglalkozása? Mennyire vagy vele elégedett?
Jogász!
Elégedett vagyok, bár nem nekem kell,hanem neki. Ha gázszerelő lenne és abban lelné a boldogságát, nekem az is jó lenne!:)
Szociális tanácsadó a városházán( segélyekkel, jutattásokkal foglalkozik)
Meg vagyok vele elégedve, bár kereshetne többet, de tudjuk milyen a közalkalmazottak fizetése. De bármit dolgozna imádnám.
Az ő foglalkozása, neki kell elégedettnek lennie vele, nem gondolod, kedves kérdező?
Én teljesen elégedett vagyok vele, hiszen nem választottam volna a férjemnek, de már a barátomnak sem, ha nem fogadtam volna el őt a majdani foglalkozásával, a világlátásával, az érdeklődésvel együtt. Egyébként kutató, és most fog habilitálni - amire Magyarországon csak húsz év múlva lett volna esélye. Nagyon büszke vagyok rá.
Laborban dolgozik egy élelmiszeripari cégnél. A termékek minőségét vizsgálja.
Igen, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, elsősorban azért, mert megbecsülik a munkáját. Ami még nagyon fontos, hogy közel van az otthonunkhoz (autóval max 10 perc) és nagyon jó a munkabeosztása. Mindemellett a fizetés is több, mint kielégítő. :) Szereti ezt csinálni a férjem, és szerintem ez sem utólagos szempont. Illetve, a munkája közben nincs veszélyeztetve az egészségi állapota. Tehát nem érintkezik vegyszerekkel és egyéb káros anyagokkal.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:56 nek ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!