Elégedett vagy a családi életeddel?
Én teljesen. Mindent megkapok, amire SZÜKSÉGEM van, néha elmegyünk étterembe, termál fürdőbe ide-oda, vagy kirándulni. Egész nyáron a Balatonnál nyaralok, anyáéknak egyedül az nem tetszik, hogy kb napi 6 órát gépezek... ez nyilván nekem sem tetszik... úgyhogy megpróbálok majd leszokni. De ez most nem lényeg, igen, elégedett vagyok a családdal :)
12/F
Én vok a 2.-ik
Nem facebookozok, hanem játszom :D
Sajnos nem igazán. Nincs jó kapcsolatom szüleimmel, és a nővéremmel. Nem sok mindent merek nekik (főleg anyának) elmondani, mert nem alakult ki köztünk a szülő-gyerek kapcsolat, mert túl hamar kellett felnőnöm, önállósodnom. Nem mindig számíthattam rájuk. Főként a válásuk idején nem (3 éve váltak el). Anyát inkább valami távolabbi rokonhoz tudnám hasonlítani. Az pedig, hogy barátnőként nézzek rá, ki van zárva. Apával sem apa-lánya kapcsolat van köztünk. Haverként tekintek rá. De ez nem azt jelenti, hogy nem bízom bennük, csak egyszerűen nem érzem őket a szüleimnek. A nővéremmel egész nap egymáshoz sem szólunk. Régebben sokszor megvert engem (2 éve fejeződtek be a szinte minden napos verések, egyébként kb. 6 éves koromtól szinte terrorban tartott), de szerencsére most már nem velem, hanem a barátjával foglalkozik. Egyébként nagyon szeretem őt, mert a tesóm, és tudom, hogy ő is.
Egyébiránt majdnem mindent megkapok, amire szükségem van. Csak családi programok nincsenek egyáltalán, és akkor is kevéske volt, amikor még minden rendben volt a családdal. Mindenemet odaadnám, ha olyan életünk lehetne, mint régen.
16/L
Igazából teljesen megvoltam elégedve a gyermekkorommal pedig nagyon rossz gyermek korom volt.:
-Anyukám alkoholista volt
-Többször próbált meg öngyilkosságot elkövetni
-Sokszor értem úgy haza,hogy tiszta vér volt minden mert berugva elesett és felnyílt a feje
-Folyton vitatkoztak apukámmal
Két éve elváltak azóta külön élnek a szüleim,anyukám és megváltozott,már tiszta
Viszont ez idö alatt végig meg volt mindenem,jó anyagi körülmények között éltünk..
Csodálom,hogy a gyermekkorom nem hagyott mély nyomott bennem 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!