Elégedett vagy jelenlegi életeddel? (legalább 30 felettiek írjanak! )
52/Nő vagyok.
Két rossz házasságon túl, két éve nagyon harmónikus kapcsolatban élek. Saját vállalkozásom van, ami ugyan nem zökkenőmentes, de a megélhetésünket biztositja. Nem vagyok egészséges, elég sok problémám van, de mégis most érzem magam legjobban az életem során.
Igen! Elégedett, és boldog vagyok.
Életem Szerelmével élhetek, nagy családban. A gyerekeink már felnőttek (na jó, még csak nagykorúak:D), nem igényelnek napi gondoskodást. Imádjuk őket, de jut időnk, energiánk egymásra, önmagunkra. Tudunk csinálni közös programokat, ha kedvünk van, akár napokra, vagy egy-két hétre is el tudunk utazni. Eddig az életünk a gyerekekről szólt, most már rólunk is szólhat. Imádjuk és mindenben segítjük a gyerekeinket, nagyon szeretjük a közös programokat, de már kettesben is el tudunk menni bárhová. Olyan, mint a mézes hetek, csak most talán még jobban tudjuk értékelni. Az élet 40 felett kezdődik!:D
Olykor igen,olykor nem.
10 éves házasság,jónak mondható,2 gyerkőc van.Szépen élünk,nincs meg mindenünk,de nem nagyok az igényeink.
Pl:utazások,új kocsi,nagyobb lakás.
De néha azért többre vágyom,elgondolkodom azon,hogy miről maradhatok le.Sajna sok mindenről,ezért ilyenkor elégedetlen vagyok.
Összességében igen. Van két jólelkű gyerekem, nagyjából egészségesek vagyunk.
GYES utáni munkától kicsit(nagyon) izgulok, lesz-e egyáltalán valami.
Szűkösen élünk, családi kapcsolatok nincsenek.
Mégis azt mondom, gyerekkoromhoz képest maga a Kánaán.
(legalább 30 felettiek írjanak! )
nem értem! ez azt jelenti, hogy 30 felett elégedetlenek az emberek általában, vagy hogy 30 alatt lehet változtatni az elégedetlenségen, de 30 fölött már nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!