Hogyan értékeled eddig életedet? Mik a közeli terveid? Elégedett vagy mostani életeddel? Ha nem miért?
hehe hasonló mint az 1. válaszoló csak nem szívok semmit :D de sokat gondolkodok
és még nem vagyok elégedett az életemmel de remélhetőleg az leszek pár év múlva , csak nekem is kéne már egy munka :(
Én eddig nagyon elégedett vagyok az életemmel. Még csak 15 éves vagyok, de a szüleim mindent megadnak nekem. Imádom a családomat, a spontenaitásunkat, az életszínvonalunkat. Nem vagyunk unalmasak, nálunk minden órában történik valami.
Már elterveztem az egész életemet, és teszek is azért, hogy úgy legyen. A családom mindenben mellettem áll, ezt köszönöm nekik.
Szeretnék majd én is annyit lerakni az asztalra, mint Apukám.
15/L
nekem rohadt szar életem van,legrosszabbkor ment tönkre,kb 30 éves leszek mire újra normális ember lehetek,2 dolgot változtatnák meg rajta de azt egész ország előtt nem írnám le
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!