Mennyire vagy elégedett önmagaddal és az életeddel?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 09:38
2/8 anonim válasza:
Abszolút meg vagyok elégedve az életemmel. Most sokkal jobban, mint pár éve. Most 100%-ig elégedett vagyok, míg tini koromban korántsem voltam ennyire. Ahhoz el kell jutni egy bizonyos szintre, hogy az embert érjék pozitív visszajelzések, mivel ettől tud elégedett lenni.
23/L
4/8 anonim válasza:
magammal semennyire
az életem meg akár jó is lehetne,ha én nem lennék ilyen elb*szott
6/8 anonim válasza:
lusta vagyok mint a föld. Az életem meg átlagos. Nem vagyok milliomos, de koldus sem.
7/8 anonim válasza:
Nem vagyok magammal megelégedve, szép lány vagyok de duci és ez megterhelő számomra, pedig sportolok eleget, majd meglátjuk mit hoz ez az év! Az életem pedig szar egyre jobban, talán ebbe a pár hónapja összejönnek a dolgaim és a nyaramat új élettel kezdhetem !
8/8 anonim válasza:
ahoz képest nem vagyok olyan ronda és kövér sem,az életem sem olyan rossz de mégis utálom magam.van egy osztálytársam aki 13éves és legalább 70kg nah azt megértem,ha ő mondja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!