Ha idegenként találkoznál önmagaddal, szimpatikusnak találnád magadat? Miért?
Én speciel nem tartanám magamat szimpatikusnak: "Egy átlagos lány, hosszú hajjal, nem sminkeli magát. Elmegy. Végül is nincs rossz alakja, de olyan csendes, úgy elbújik a tömegbe, meg se szólal nagyon... Nem egy party arc."
Valami ilyesmit gondolnék magamról. Nincs önbizalom hiányom, csak éppen én azt bírom mikor valaki olyan vidám, és mer beszélni. :) Amilyen én nem vagyok. Kíváncsi leszek a válaszotokra.
14L
Nem találnám magamnak szimpatikusnak.
Leírom pontosabban miért {amúgy majdnem ugyanolyan lesz,mint a tiéd=D}:
"Ki ez a lány?Eddig észre sem vettem...Mintha zavarban lenne.Á inkább nem hozom zavarba. Elég csendes,ilyennel ritkán találkozok:S.Inkább hagyom, nem szeretem az ilyen lányokat..."
Na hát kb ennyi lenne=) Azért ebből érződik, hogy kéne valamin változtatni nekem is...:)
18.L
:) Anyummal beszélgettem erről, ő azt mondta, hogy önmagának mindenki szimpatikus. Én azt mondtam én nem, erre azt felelte: "mert hülye vagy!"
Örülök, hogy más is megérti ezt. :D
Nem lennék szimpatikus magamnak.Kb. ezt gondolnám magamról,ha szembetalálkoznék más személyében:
"Héé!Ez a lány nem is olyan,mint a többi.Különleges,de nem vonzó a személyisége.Te jó úristen!Nincsenek is márkás cuccai!Ja,de az nem baj.Hm,olyan visszahúzódónak tűnik,szóval inkább hagyom.."
Ez jó kérdés:D
Egyébként én se találnám magam szimpatikusnak:/Vmi ilyesmit gondolnék magamról:"Húú,de furi ez a lány!Olyan beképzeltnek tűnik,de mégis más mint a többi.Egy kicsit félénknek és visszahúzodónak tűnik,de vmiért túl komoly az arca,nem szívesen barátkoznék vele."
Valami ilyesmit gondolnék magamról,ha szembe mennék magammal az utcán:D
16/L
uristen ez egy fantasztikus kérdés :D
igy még nemis gondoltam magamra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!