Ha idegenként találkoznál önmagaddal, szimpatikusnak találnád magadat? Miért?
Ez az, akik szimpatikusnak találnák magukat, azok is írjanak! :D
Mondjuk ha megismerném magamat, akkor biztos megörülnék magamnak, és jól ellennék önmagammal... csak úgy első benyomásra nem. :)
Ha én szembetalálkoznák magammal, valószínűleg azt mondanám: Te jó ég! Pont ugyanúgy néz ki mint én! :P
Mellesleg, valószínűleg szimpatikus lennék magamnak (heee?) mert nem vagyok egy tömeggyártott divatmajom.
első reakció:
Ki ez a jóképű srác? :DD
Érdekes kérdés.Hm nem hiszem, hogy elsőre szimpatikusnak tartanám magam (nem tudom, hogy más egyáltalán miért tart szimpatikusnak :D).
Van erre egy idézetem, hogy milyennek látom magam kb.(Kedvenc filmemből van, mellékesen, csak én csaj vagyok :D)
"Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!