Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elégedett vagy jelenlegi...

Elégedett vagy jelenlegi életeddel? (legalább 30 felettiek írjanak! )

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 06:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"Az aki vagy, már jutalom és büntetés is egyben azért, aki vagy"

mondta a Dalai Láma. De csak 50 éves korom körül értettem meg, és adtam neki igazat.

Ha lenne hozzám hasonlóan fiatal, aki nem értené:

az, hogy rosszul érzed magad, elsősorban magadnak köszönheted. Lustaságól, az újtól való félelmed miatt nem váltottál állást, partnert, nem költöztél más városba. De ez elsősorban Rajtad múlott. Okolhatsz mást, persze, de hogy tűrted, és valami miatt nem cselekedtél úgy, hogy te és a körülötted lévők boldogok legyenek, az elsősorban a Te döntésed (vagy éppen döntésképtelenséged) volt...

Ennek iszod most a levét...

2010. ápr. 19. 09:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Érezhetném magam sz*rul is, mert a férjem nemrég cuccolt el itthonról, én meg maradtam két gyerekkel egyedül. DE, mégis úgy érzem, hogy nem bánom, hogy elment, jobb életem/életünk lesz nélküle. Egészséges vagyok, egészségesek a gyerekek, várnak vissza a munkahelyemre, (a kicsi most egy éves) van hol laknunk. Kétgyerekes egyedülálló anyuka még úgysem voltam. (40 éves nő)
2010. ápr. 19. 09:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
09:20 Nagyjából az, amit leírtál. 30 alatt még nem állapodik meg a legtöbb ember. Bár én a kérdező helyében a 30 helyett inkább 40-et, vagy 50-et írtam volna.
2010. ápr. 19. 09:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Én boldog vagyok csak egy saját lakás hiányzik (31/nő)
2010. ápr. 19. 09:52
 15/19 A kérdező kommentje:

Kedves 9:20-as!

Nem azért, de addigra már valamennyire sinen van az életed, lakás, gyerek, 30 alatt ez nem igen van még meg általában. Ezért kérdezem. A 30 alattiak még alakítgatnak, de a felettiek már általában egy kialakult életformát élnek gyerekekkel, férjel stb. Ezért kértem így. (42/N)

A többieknek köszi a választ.

Igen, ha belegondolok 40 felett kezdődhetne az ÉLET! A gyerekek nagyok, szinte kirepültek,és most jöhetnénk mi felnőttek. De ez nem mindig ilyen egyszerű!!

2010. ápr. 19. 11:16
 16/19 A kérdező kommentje:
Most látom a 9:38-as megválaszolt! Pont így gondoltam én is!!!!
2010. ápr. 19. 11:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen! 35/nő. Van egy nagyon jó férjem, akivel nagyon szeretjük egymást (ma van a házassági évfordulónk), van egy 2 éves kislányunk, egészségesek vagyunk, élnek a szüleim, páromnak anyukája. Van munkánk, lakásunk, eddig meg tudtunk élni, remélem ezután is.
2010. ápr. 19. 14:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen.37/N vagyok,2 gyerekkel,2 válással a hátam mögött.A 3. férjemmel élek(sajnos így alakult,az első elhanyagolt(minden téren,szinte mindig egyedül voltam,Tőle van az első gyerekem,és a kicsi születésétől kezdődtek a gondok,mert úgy gondolta,innentől sínen van a kapcsolatunk semmit nem kell tennie érte),a 2."elfelejtette",hogy a szex a házasságkötés után is kell,hogy legyen,ha másért nem is,legalább a baba miatt(5 évig voltunk együtt,2 év együttélés után házasodtunk,már nem kamasz fejjel,én 32,ő 36 éves volt,mindketten elváltak voltunk).Kapcsolatunk 5. évében-akkor 2.5 éve voltunk házasok-én összejöttem egy nagyon régi baráttal(aki a baráti társaságomhoz tartozott,15 éve ismertem).Ennek most lesz 3 éve,a kisfiunk most lesz 2 éves,és nagyon-nagyon jól megvagyunk(a férjem szintén elvált,szintén 37 éves,és neki nem született gyereke az előző házasságából).Tervezünk még egy babát.Szval azt kell,hogy mondjam,ugyan megjártam a hadak útját,de megérte!Most úgy érzem,megérkeztem!
2010. ápr. 19. 14:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Úgy értem,hogy mivel az első gyerek van az első férjemtől,az ő(elő kicsi születésével)kezdődtek a gondok.
2010. ápr. 19. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!