Elégedett vagy jelenlegi életeddel? (legalább 30 felettiek írjanak! )
"Az aki vagy, már jutalom és büntetés is egyben azért, aki vagy"
mondta a Dalai Láma. De csak 50 éves korom körül értettem meg, és adtam neki igazat.
Ha lenne hozzám hasonlóan fiatal, aki nem értené:
az, hogy rosszul érzed magad, elsősorban magadnak köszönheted. Lustaságól, az újtól való félelmed miatt nem váltottál állást, partnert, nem költöztél más városba. De ez elsősorban Rajtad múlott. Okolhatsz mást, persze, de hogy tűrted, és valami miatt nem cselekedtél úgy, hogy te és a körülötted lévők boldogok legyenek, az elsősorban a Te döntésed (vagy éppen döntésképtelenséged) volt...
Ennek iszod most a levét...
Kedves 9:20-as!
Nem azért, de addigra már valamennyire sinen van az életed, lakás, gyerek, 30 alatt ez nem igen van még meg általában. Ezért kérdezem. A 30 alattiak még alakítgatnak, de a felettiek már általában egy kialakult életformát élnek gyerekekkel, férjel stb. Ezért kértem így. (42/N)
A többieknek köszi a választ.
Igen, ha belegondolok 40 felett kezdődhetne az ÉLET! A gyerekek nagyok, szinte kirepültek,és most jöhetnénk mi felnőttek. De ez nem mindig ilyen egyszerű!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!