Mi a férjed foglalkozása? Mennyire vagy vele elégedett?
Az én párom rezidens...Nagyon büszke vagyok rá...
Hogy mennyire vagyok "elégedett"? Szeretem, hogy ezt a szakmát választotta, tisztelem, hogy segíteni szeretne az embereken...
Azt hogy mennyire lesz "ideje" a családjára, kiderül...bár az éjszakai ügyeleteket nem várom...meg gondolom lesz karácsony is mikor nem leszünk együtt emiatt...de én elfogadtam...Vele vagyok...Hogy mennyire oké, ez a dolog, még igazából nem derült ki...
Miért kéne mindkét félnek elégedettnek lennie? Nem az én foglalkozásom, hanem az övé, nem én határozom meg őt, sem a foglakozását, hanem önmaga!
Én nem gondolom, hogy nekem kéne elégedettnek lennem a férjem foglalkozása - bocs, hivatása - miatt vagy okán, pusztán támogatom őt, ahol igényli és büszke vagyok arra, amit elért, osztozom az örömében, bánatában.
Mint ahogyan ez visszafelé is így megy. Nyílván ez a legtöbb embernél így van.
Mérnökök vagyunk ugyanannál a cégnél,ugyanolyan beosztásban,ugyanabban az irodában.
Fizu lehetne több,de maga a munka jó, a légkör megintcsak.
(és nem,nem unjuk egymást napi 24 órában sok idő után sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!