Tedd magad zsebre és eredj dolgozni, vagy tanulj amit akarsz. 20 évesen 14 éves gondolkodással / viselkedéssel nem lennék túl büszke magamra.
2013. jan. 9. 22:01
42/53 A kérdező kommentje:
blablabla
soha nem álltok le?nekem ebből elegem van.irjátok csak aztán majd beszélgettek egymással max mert én nem nézem tovább ezt a kérdést.szégyen hogy hányan jönnek ide hogy kiéljék magukat.
mi van apátok megvert titeket és most itt arcoskodtok hogy nagyfiúnak érezzétek magatokat?szégyen és szánalom egyszerre.
azért tart itt a világ is mert kb 4 normális emberre 20-30 magatok fajta idióta jut.
2013. jan. 9. 23:15
43/53 anonim válasza:
Hát, nem mi fogunk koldulni a Bosnyákon pár év múlva, úgyhogy tőlem tarthat itt is :)
2013. jan. 9. 23:28
44/53 anonim válasza:
:D most vagy kamu a kérdés vagy tényleg ennyire korlátolt a versenyző :D ne is nézd, de nehogy elmenj dolgozni, ha már tönkre tette az életed az oktatási rendszerünk :( nem is értem akkor a maradék pármillió ember hogy él meg, de valószínű egész nap másodfokú egyenleteket oldanak meg éhbérért. Gratulálok, viszlát :D
2013. jan. 10. 07:22
45/53 anonim válasza:
.
2013. jan. 13. 13:11
46/53 Symba3 válasza:
Érződik a hozzászólásaidból hogy te egész nap csak a számítógép előtt dekkolsz.Nagyon bejőtt neked az a kifejezés hogy troll. Olyan köcsögöknek való, mint te vagy. Otthon az anyjukon élősködő, a való világból mit sem tudó hulladék barmoknak.
2013. jan. 16. 13:08
47/53 anonim válasza:
" hála ostoba oktatási rendszerünknek nem vagyok tuliskolázva. "
Az látszik, kár, hogy nem az oktatási rendszer hibája :D
2013. jan. 16. 13:18
48/53 A kérdező kommentje:
bekaphatjátok retardáltak.nézzetek magatokra.ha én hülye vagyok akkor ti mik vagytok?
2013. jan. 18. 19:55
49/53 anonim válasza:
Értelmesek?
2013. jan. 18. 19:58
50/53 anonim válasza:
Szerintem igazad van, mi mindnyájan retardáltak vagyunk, és egyedül te vagy értelmes, okos. :D Jó már neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!