Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?
Figyelt kérdés
Külföldi munkával foglalkoznak/közvetítenek(Győr).Esetleg ha valaki tud valami információt azt kérem ossza meg.Köszönöm2012. okt. 5. 21:58
301/525 Zsolt0622 válasza:
eszedbe sem jut,h számitógép előtt dolgozom?? rohadtul nem az a célom,h igazam legyen....a felvilágositás a célom.
302/525 anonim válasza:
Nem csak a gyári munka, a csomagolás, az irodaház takarítás, az építőmunka stb....
303/525 anonim válasza:
Nem volt sok értelme,nem kaptam választ a kérdéseimre,esélyem sem volt kérdezni.
304/525 anonim válasza:
Tudja valaki, hogy ezt is felteszi a youtubra a hangfelvételt?
305/525 anonim válasza:
Ma reggel kaptam egy e-mailt a szabolcstól amiben egy hosszú lista van különböző állásokkal ezzel a szöveggel " a következő munkalehetőségeket tudom Önnek ajánlani" holott én gyári munkára jelentkeztem ez most teljesen hülyének néz komolyan?!! Valaki kapott még ilyen e-mailt?
306/525 antiapu válasza:
Hát nem lettünk okosabbak ígéretek vannak Szabolcstól hogy visszafizeti a pénzt /olyan szegények még sosem voltunk hogy ígérni ne tudjunk/ de én azt vettem le hogy azt sem tudja kinek mit mond és mit ígér mindenért a Krisztina a hibás mert ő nem küldött e-mailt hogy az indulás elmarad és rosszul tájékoztatott mindenkit.Az én feltett 8-10 kérdésemre nem kaptam kielégítő választ de majd meglátjuk.Bement mondott valamit de semmi olyat amitől jobban érezném magam pl "csak az építőipari munka csúszik mire megkérdeztem és a gyári munka mert már 16-án ki kellet volna menni mire a válasz ja az is csúszik .
307/525 anonim válasza:
Ez kész!!!!Bemásolta az ausztriaimunka oldal ajánlatát és mintha ő ajánlaná.
308/525 antiapu válasza:
Megnéztem semmi e-mail de már nem is csodálkozom
309/525 anonim válasza:
Nem is kapott mindenki,én a senkik közé tartozom,mert nekem mindig úgy küldi át egy ismerős,vagy innen szerzek tudomást mindenről.
310/525 antiapu válasza:
Én ugyanúgy vagyok vele meg is kérdeztem hogy van az hogy egy csomó embert elfelejt értesíteni a válasz " olyan még nem volt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!