Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?
Te Trilog. ez egy 1-2 hónapja. mire várjanak még? hogy esetleg lebabázik a pénzük? olvass vissza.van(nak) olyan(ok) akik június óta vár(nak).
már egyszer leirtam, de az Ön kedvéért ismétlem magam.
az indulási időpontok.
okt.22-> okt 25-> nov 5-6-> nov 16-> nov 22-> ?
és a többi..........
mindig a kifogások Trilog. először az orvos csúszik,utána a Sz. amnéziás balesete,most h az emberek visszamondják...
miért nem ismeri el,h
EMBEREK,CSALÓ VAGYOK,ITT A LÉ MINDENKINEK.
vagy
EMBEREK,HÜLYE VAGYOK HOZZÁ,MINT A BAKANCSTALP.ITT A LÉ. és nem lenne háborgás...:D
Trilog. 24oldalnyi vád érkezett. gondolod, h a Sz-on,és bértollnokain kivül itt még hazudik valaki?
amikor az lenne a lényeg,h élni szeretnénk,megélni.
osztrák állampolgár volna?és?hallottunk már jópár pert,ahol a vádlott külföldi...a másik meg: EU vagyunk..vagy mi...
A Szabolcs MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR magyar egyéni vállalkozó,és csak a lustasága és tehetetlensége akadályozza az embert,hogy feljelentse,semmi más!!!már bocs a durva kifejezésért.
22-én toborzás,csapatba megyünk a rendőrségre!!!
Sziasztok, nekem ma írt egy emailt a Szabolcs amiben a következő állt: Tisztelt Címzettek!
Sajnálattal közöljük hogy a mivel 16-ai indulás elmarad, a 22-ei indulás is csúszik pár napot, kb. 30-ai indulás lesz.
Ezúttal is köszönöm türelmüket és megértésüket.
Maradok tisztelettel:
Bugár Szabolcs
Engem az érdekelne, hogy volt olyan ember aki az orvosira eljutott már vagy még addig sem sikerült senkinek?
már 30???? ez aztán a szivatás. embereeeeeek!!!!!
RENDŐRSÉG!!!!
Mindegy, h milyen állampolgár az EU-ban... Mi egyszerre 6-an regisztráltunk.. de mi kértünk tőlük az előregisztrációról egy példányt.. Mondjuk a Krisztina falfehér lett..
Mi is megkaptuk az e-mailt, hogy csúszik az indulás :(
Már rá jöhettetek volna hogy csodák csak a mesébe vannak!!!
B.Sz. egy nagy csaló!
Azt is irták páran nekem hogy az állitólagos felesége sem a felesége. Meg hogy az édesanya lakik Bécsbe.
Hogy mi igaz ebből azt nem tudom.
Mondom nekem is mástól van az infó.
A sok oldalas kommentek senkinek nem nyitotta fel a szemét? Minél több embert vág át annál nehezebb lesz ebből kiszálnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!