Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik munkát választanád a...

Melyik munkát választanád a helyemben?

Figyelt kérdés

Egyik sem álmaim állása, de most nincs más. Az egyik: benzinkúton shop eladói állás, semmit nem tudok róla, de nagy előnye hogy az otthonomhoz közel van, gyalog negyed óra alatt ott lennék. A másik: call centeres 6órás munka 2műszak, egész nap hívogatod az embereket telefonon, egészségnapra kell toborozni őket. Ez a lakóhelytől 35km-re, és onnan pluszba még helyi járatozni is kell.

Ki hogy döntene és miért?

2012. okt. 5. 13:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én őszintén nem értem, miért annyira lelkileg megterhelő, hogy valami idegbeteg proletár idegen leordít. Ordítson, hol érdekel az engem? Engem szerintem jobban megviselne az éjszakázás, a hideg meg az ácsorgás, mint az.
2012. okt. 5. 23:52
 22/26 anonim ***** válasza:
Kúton is csak embereket kell kiszolgálni és azok között is akad nem éppen kedves vagy jó modorú ember..ott meg 12 órán át álnod kell a púltban és jó pofát vágni.Semmi különbség nincs a kettő között,mert mind két esetben emberekkel kell foglalkozni...csak az egyik telefonos a másik élő.
2012. okt. 6. 08:40
 23/26 anonim ***** válasza:
Semmi különbség? Nem mindegy, hogy valaki a boltba megy be vásárolni, fizetni, vagy rá akarsz tukmálni valamit...
2012. okt. 6. 14:42
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem érted, miért megterhelő? Próbáld ki, meglátod...
2012. okt. 6. 14:43
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem próbálom ki, azért van diplomám egy keresett szektorban, hogy ne kelljen ilyet dolgoznom.

Szerintem aki k.urvának megy ne csodálkozzon, ha megdugják. Lehet, hogy rossz munka, de nyilván tudja az ember mire vállalkozik..

2012. okt. 6. 14:57
 26/26 A kérdező kommentje:
Nekem is van diplomám. Te örülhetsz, hogy el tudsz helyezkedni a szakmádban, nekem sajnos nem megy.
2012. okt. 7. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!