Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik munkát választanád a...

Melyik munkát választanád a helyemben?

Figyelt kérdés

Egyik sem álmaim állása, de most nincs más. Az egyik: benzinkúton shop eladói állás, semmit nem tudok róla, de nagy előnye hogy az otthonomhoz közel van, gyalog negyed óra alatt ott lennék. A másik: call centeres 6órás munka 2műszak, egész nap hívogatod az embereket telefonon, egészségnapra kell toborozni őket. Ez a lakóhelytől 35km-re, és onnan pluszba még helyi járatozni is kell.

Ki hogy döntene és miért?

2012. okt. 5. 13:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Benzinkút.

Közel vagy az otthonodhoz és nem kell "zaklatnod" idegeneket, akiktől meg fogsz őrülni, mert mindent a fejedhez vágnak majd, ha olyan kedvükben kapod el.

2012. okt. 5. 13:54
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból nem csípem a call centeres dolgot, de ha jól fizetnek és jó a beszélőkéd, akkor miért ne?

Tehát egyértelműen a benzinkút felé hajlanék, de azért függne a fizetéstől és attól, hogy pl a kúton hány műszakban kell dolgozni, hány órát.

2012. okt. 5. 13:54
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

a telemarketing nagyon lehúzós meló,depis lettem tőle 1 hét alatt úgy utáltam. ráadásul magányos meló is,füleden az a szar,és csk mondod és mondod. plusz ilyen helyeken megvan h 1 nap minimum ennyi hívás,és még pisilni se állhatsz fel amikor akarsz.

benzinkút sem leányálom de sztem sokkal jobb. van társaság,nem lélekgyilkos meló és még jöhet jatt is

2012. okt. 5. 13:56
 4/26 anonim ***** válasza:
97%
Benzinkút,mert ide önként jönnek az emberkék,a call centerben pedig elég durvák tudnak lenni.De valójában úgy kell dönteni,hogy hol lehet többet keresni úgy ,hogy töb maradjon a zsebedben.
2012. okt. 5. 13:58
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
több
2012. okt. 5. 13:58
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Benzinkút szimpatikusabb, én tuti első nap besokalnék a call centeres melótól.
2012. okt. 5. 13:59
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

A cc-s melóra születni kell, érzékenyebb lelkű ember nem tudja csinálni. Pofa és vastag bőr kell hozzá.

Az én melóhelyem belevaló és profi call centeresei és néha elbőgik magukat egy-egy bunkó miatt. Én tudom magamról, hogy nem menne nekem. Azt csak te tudhatod, hogy ez mennyire menne neked.

A benzinkút jobban hangzik, könnyen be tudod tanulni és onnantól nincs gond vele.

2012. okt. 5. 13:59
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

benzinkút

Több shoppost ismerek,shellkútról,nem fárasztó meló,ha éjjeles vagy akkor órákig sokszor semmi,de egyébként se nagy meló,amit vesznek beütöd a gépbe,amit tankolnak kifizetteted.

2012. okt. 5. 14:02
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Szeretsz telefonálni, beszélgetni idegenekkel? Jól tűröd vadidegenektől a takarodj a kurv@ anyádba és egyéb kedves dolgokat? Hát én baromira nem! Nem is szeretek idegeneket zaklatni a reklámokkal, mert én is rettenetesen utálom, ha valaki hívogat, h erre vagy arra fizessek elő, rendeljek ezt vagy azt bármi. (szerintem elég sokan így vannak evvel, erről is tehetnél fel kérdést).

Viszont akiket ismerek azokkal jól elbeszélgetek! És alapból a helyi munka megfizethetetlen!

Ha nekem választani kéne két állás közül

1. Összetenném a két kezem, h atyaisten egyszerre 2? Másoknak 1 sincs!

2. Ha messzebb 110-et fizetnek helyben meg 80-at akkor is a helyit választanám még ha az szarabb is, mert buszozni utálok és az idő alatt míg hazafelé zötyögök, be tudnék vásárolni vagy reggel tovább alhatnék, megfőzhetném az ebédet akármi. De ez én vagyok.

A legjobb, ha előveszel egy papírt és felírod mindre az előnyét és a hátrányát! Amelyiknek több az előnye oda mész! Itt a hétvége van időd gondolkodni.

24/N

10/26 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy szinte mindenki a benzinkutat mondja. Én is arra gondoltam, de aztán elolvastam ezt a cikket:

[link]

hát eléggé elvette a kedvem. call centeresként meg már dolgoztam, tudom mire számítsak...áhh, mindegyik egy nagy sz@r:S

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!