Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik munkát választanád a...

Melyik munkát választanád a helyemben?

Figyelt kérdés

Egyik sem álmaim állása, de most nincs más. Az egyik: benzinkúton shop eladói állás, semmit nem tudok róla, de nagy előnye hogy az otthonomhoz közel van, gyalog negyed óra alatt ott lennék. A másik: call centeres 6órás munka 2műszak, egész nap hívogatod az embereket telefonon, egészségnapra kell toborozni őket. Ez a lakóhelytől 35km-re, és onnan pluszba még helyi járatozni is kell.

Ki hogy döntene és miért?

2012. okt. 5. 13:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit ajánlanak? Ha az egyik jelentősen több, mint a másik akkor azt, ha nem sokkal több pl a call centeres, akkor a benzinkutast, hiszen a különbség el is menne az utazgatásra, és a benzinkúton legalább nem mennek tönkre az idegeid. De ha a call center egy multinál van, akkor lehet, hogy megérné azt választani, ott cégen belül jól lehet mozogni és gyakran vannak juttatások is a fizetésen felül (bónusz, cafetéria, kedvezményes szolgáltatások, utazási hozzájárulás, eü hozzájárulás (pl a szemüvegedből fizetnek) stb). Szóval mérlegelnék. :)
2012. okt. 5. 14:07
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Benzinkút, én voltam call centeres, rámentem lelkileg.
2012. okt. 5. 14:09
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
A benzinkutast csak akkor vállald el, ha nem kell okoskodni, mint sok más kúton. Magyarul lopni.
2012. okt. 5. 14:19
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
A shoposnak abból van a pénze, ha lenyúlja a kuncsaftokat. Szóval ha nincs benned nagyfokú veledszületett gátlástalanság és pofátlanság, akkor bukta.
2012. okt. 5. 14:22
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én a call centerest választanám,ezért mert van benne tapasztalatod..a benzinkuton meg lehet hogyéjszakai is dolgozni kell hugyért sza@rért.Nkem van egy ismerősöm az omv-én dolgozik.Éjszaka is kell mennie,mind ezt kemény 80-85 ezer ft-ért...inkább nyomnám 6 órában 2 műszakban.
2012. okt. 5. 14:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja 35 km-re van most látom..akkor a kutast,bár ha fízetik a bérletedet vagy a benzint akkor talán azt állalnám.Mivel egyikben sem dolgoztam így nem tudok neked hasznos tanácsot adni.Igazából én nekem egyik sem fekszik,szóval szerintem ezt magadban döntsd el.De ahogy látom itt többen a kút mellett szavaztak.Válaszd azt akkor amelyik neked szimpatíkusabb,de kúton azt is nézd hogy van amelyik éjszakai is nyitva van..
2012. okt. 5. 14:49
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat azt még hozzá tenném hogy tapasztaltabb kollégák a kúton sok mindent rád kenhetnek ha hiány van.Ahogy az ismerősömmel tették,volt hogy a kollégái valamit sumákoltak és rávartak 40 ezer ft-ét..szóval jobb vigyázni,mert ha nem szállsz be a buliba akkor van hogy kib@sznak veled,vagy ha be is szállsz lehet nem látsz semmit a pénzből..szóval én tuti nem mennék kútra dolgozni..nekem nem veszi be gyomrom,meg az éjszakákról ne is beszéljünk.A tököm áldogálna ott 12 órát éjszaka.Inkább lenyomnám a 6 órát a telefon mellett,szerintme kb pénzben is annyi lenne,egy benzikutas éjszakával együtt kemény 85 ezret keres kb és napi 12 óra....én azért átgondolnám..
2012. okt. 5. 14:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
benzinkút!jobb a fizu,van ott is éjszakai nyitvatartás a shopba,ahol több az órabér valamennyivel,plusz benzinkútnálazért bejelentik az embert...olyan call centert még nem láttam,ahol bejelentenek :/ ill bejelenthetnek,de 3 hónap múlva repülsz :/
2012. okt. 5. 15:29
 19/26 anonim ***** válasza:

Szerintem akik azt írják itt hogy benzinkút,azok közűl vszínű egyik sem dolgozott még ott...

Nézzük csak a call centeres munkát...6 órát dolgozól és bár nem tudom mennyit keresnél de nem hsizem hogy többet keresnél sokkal benzunkúton.A benzinkúton hti 4 napban kell dolgoznod 12 órákat és van hogy éjjel is és mind ezt 80 ezer ft-ért kb.Mert ha nincs jattod akkor nem fgosz ennél többet keresni.Minden sz@rt megcsináltatnak veletek a wc pucolástól elkezdve mindent nektek kell csnálni,ha valami hiány van ha nem is a te hibádból hanem a másik hibájából akkor könnyen rádverhetik az elején a tapasztaltabb kollégák pl.A másik munkánál lehet hogy 35 km a napi utazás de még mindig jobb mint egy benzin kúton dolgozni napi 12 órában és nem sokkal több pénz lenne ott szerintem.Nem mellesleg ha 6 órás a munka,az mellett még nyugodtan el lehet menni valahova másodálásban ha ha kell még egy kis plusz pénz.Arról nem is beszélve amit az egyik hozzászoló mondott hogy ha valami nagyobb multi akkor kapni fogsz különféle juttatásokat.Akik itt írták hogy benzinkút azok vszínű nem dolgoztak ott...én inkább üllnék 6 órában és telefonálgatnék minthogy egy kúton álljak napi 12 órát.De hát mindenki más én nem a kútat választanám

2012. okt. 5. 19:54
 20/26 anonim ***** válasza:

" Szerintem akik azt írják itt hogy benzinkút,azok közűl vszínű egyik sem dolgozott még ott... "

Te meg valószínűleg nem dolgoztál call centerben, ahol fél percenként elküldenek a kur*va anyádba ordítva...

2012. okt. 5. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!