Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mihez kezdjek? Igazgatásszerve...

Mihez kezdjek? Igazgatásszervező diplomám van. Középfokú angolom, németem. Semmi álláslehetőség nincs. :S 22/F

Figyelt kérdés
Az informatikához is értek ezeken kívül. De semmi konkrét munka nincs. A Munkaügyi Központban már regisztráltam. Azt mondták, hogy áprilisban lehet, hogy lesz nekem hely..... elmehetnék tűzoltónak, de nem ezért tanultam.

2012. márc. 17. 14:07
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

39es vagyok.

nincs értelme a mesternek, ugyanúgy fogalmazóként kezded a besorolást alapdiplomával is. esetleg ha szeretnél még utána menni jogra akkor jobban jársz, mert így csak 3 év. phdnak meg ugye előfeltétele.

talán presztízs dolog lehet még belőle, h azt tudd mondani, h 2 diplomád van és egyetemi végezettséged, nem pedig főiskola, mert ugye az alapdiploma annak felel meg (köszönjük bolognai rendszer)

én végül is nappalin csináltam meg azt is, mert nem biztos, h találtam volna munkát pont a válságban, valamint ösztöndíjból és egy kis egyetemi "munkából" is úgymond kerestem.

Hogyhogy nem jó a fizud? 2 középfokú nyelvvizsgára is kapsz, plusz illetménykiegészítés, cafeteria. mennyi a bruttód, nettód?

2012. okt. 16. 19:20
 42/51 A kérdező kommentje:

jog az 4 és fél év. Mese volt habbal a 3 év.

160 a bruttóm + a semmire sem használható cafetéria.

A sulit ott akarom hagyni, csak ugye aláírtam a hallgatói szerződést, így késő bánat, de ha abbahagynám akkor ki kellene csengetni 225.000 ft-t. Ha meg megcsinálom, akkor még 4 évet minimum itthon kellene ennyi pénzért gürizni.... Jó meglátás max presztízs meg az egyetemi végzettség, de ezzel a végzettséggel előrébb nem vagyok.

Te mit tennél a helyemben?

2012. okt. 17. 21:14
 43/51 anonim ***** válasza:

én 170 bruttót számoltam a végezettségre és a 2 nyelvvizsgára.

mester után csak 3 év a jog, mert ekkor már több tárgyat ki lehet váltani, nekünk van olyan, aki most el is kezdte.

"Ha meg megcsinálom, akkor még 4 évet minimum itthon kellene ennyi pénzért gürizni"

ezt most nem értem.

államin kezdted el a mestert? én a helyedben elvégezném azért. De ha fizetősön, akkor nem biztos. Bár munka mellett más tanulni, én nappalin csináltam. De egyelőre elég volt a tanulásból. Talán még angolból gondolkozom a felsőfokún, pár év múlva meg le kell tenni a szakvizsgát, szóval lesz itt még tanlás bőven..

cafeteriát mit kapsz?

2012. okt. 18. 17:49
 44/51 A kérdező kommentje:

Hát a mester után lehet h 3 év a jog.

""Ha meg megcsinálom, akkor még 4 évet minimum itthon kellene ennyi pénzért gürizni"

ezt most nem értem. "

Hallgatói szerződésben benne van. 4 évet kell itthon dolgoznom kötelező jelleggel, ha nem vissza kell fizetnem a pénzt, amiért taníttattak. (1 milla)

2012. okt. 18. 18:17
 45/51 anonim ***** válasza:

ja, azt hittem, h otthon kell laknod, ahol a suli van.

most már értem, ez a röghöz kötés.

de végül ez érvényben van? AB szerint nem alkotmányellenes?

2012. okt. 18. 18:33
 46/51 A kérdező kommentje:

Igen a röghöz kötés. Az AB-t elhallgattatták......

Szerinted van értelme mindezek fényében vesződni a mesterrel?

2012. okt. 18. 18:41
 47/51 anonim ***** válasza:
ha külföldön akarsz dolgozni majd, akkor semmiképpen sem ezek fényében
2012. okt. 19. 18:32
 48/51 anonim ***** válasza:
cafetériát választhatsz? mit kapsz?
2012. nov. 9. 17:45
 49/51 anonim válasza:

Én most jogon vagyok, de az első évben csúsztam rómából, ráadásul jogon nicns állami, így diákhitelből fizetem az egészet, ami 10 félévig jár, de mivel csúsztam, az uccsó félévet nem fogom tudni ebből finanszírozni? Miért írom ezt?

Fel tehetnék egy új kérdést, de remélem nem köveztek a miatt hogy nem teszem, és ide írom a kérdésem. Tehát azért kérdezem, mert erősen fontolatom azt, hogy átjelentkezek ig. szervezőre. Szerintetek megéri diákhitelből fizetni azt a szakot, vagy szenvedjek tovább a joggal?

2012. dec. 14. 18:29
 50/51 anonim válasza:
Ha csak roma miatt csúszol akkor felesleges ott hagynod, de ha jól érzem akkor más tárgyakkal is gondod van ha azt írod h "szenvedsz"
2012. dec. 14. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!