Mihez kezdjek? Igazgatásszervező diplomám van. Középfokú angolom, németem. Semmi álláslehetőség nincs. :S 22/F
ha mindenki annak helyezkedhetne el aminek tanult kvajo világ lenne. de nincs az. törödj bele, amugy is annyi álláslehetöség van mint a franc, (legalábbis itt) aki meg dolgozni akart ugyis elköltözik ahol van mit (mint pl én+barátnöm, találtunk is, mert akartunk, ha nem is feltétlen szakmában)
+ egyik ismim is igazgatásszervezö, hát nem kellett megszakadnia a tanulásban, visszagondolva is csak röhög hogy elvégezte a sulit pedig nem volt egy észkombájn.
menj ki külföldre gyorséttemerembe, többet keresel, jobban jársz.
Előző: te talán elvégezted? Ha nem, akkor honnan a gyászból tudod, hogy nekem mennyit kellett tanulnom??
Egyébként nem az volt a kérdésem, hogy az igazgatásszervező szakhoz sokat kell-e tanulni, hanem az, hogy mihez kezdjek az életben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
válaszoltunk ezzel a diplomával semmit,mert nem ér semmit
(egyébként én végeztem 3 másik szakon,tudom hol mennyi az anyag)
Ha van érzéked az informatikához akkor szerezz abbóldiplomátz,azzal azonnalvan állásod.
Igazgatzásszervezőivel nem is lesz.
gratulálok, meg van hozzá a végzettséged, hogy betanított operátor legyél - és ezt sajnos nem viccből mondom...
középfokú nyelvvizsga meg max a közszférában érték, magánszférában a nyelvtudás számít
nem bántásból, csak érdeklődésből kérdem. mit csinál egy igazgatásszervező? Hol végeztél?
Amúgy igen döntsd el hogy megéri e még várni a lehetőségre vagy kimész külföldre és szerencsét próbálsz.
Pont ezért nézik le sokan, mert azt sem tudják, hogy mi ez a szak. Büfészaknak szokták mondani....
A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem. A legmagasabb végzettség, amit ezzel a diplomával betölthetsz, az a jegyző(törvényben is benne van). Apukám is igazgatásszervező diplomával jegyző. De egyébként a hivatali dolgozók, a köztisztviselők az igazgatásszervezők. De a NAV-hoz(APEH), rendőrséghez, tűzoltósághoz, EU-s szervekhez, minisztériumokba, bármely hivatalba, okmányiroda de magáncégek igazgatási osztályára is megfelelő. Nagyvonalakban talán ennyi helyre jó....
Úristen mennyi buta ember van itt. Minek írtam én ide kérdést??!?!?
Utolsónak (14:58-as): Minimális ponttal felvesznek??? 2011-ben, azaz tavaly 403 ponttal vettek fel Igazgatásszervezőre a Corvinuson. Okoska...
Tessék: a saját szemeddel is megnézheted: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!