Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mihez kezdjek? Igazgatásszerve...

Mihez kezdjek? Igazgatásszervező diplomám van. Középfokú angolom, németem. Semmi álláslehetőség nincs. :S 22/F

Figyelt kérdés
Az informatikához is értek ezeken kívül. De semmi konkrét munka nincs. A Munkaügyi Központban már regisztráltam. Azt mondták, hogy áprilisban lehet, hogy lesz nekem hely..... elmehetnék tűzoltónak, de nem ezért tanultam.

2012. márc. 17. 14:07
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Szia!

Még ndem sikerült. Igaz, még csak most adtam be először álláspályázatot. Te dolgozol már?

2012. ápr. 26. 21:55
 22/51 anonim ***** válasza:
40%

"Még ndem sikerült. Igaz, még csak most adtam be először álláspályázatot. "

akkor most csak költői kérdésként teszem fel a következő kettőt...

1 ha most adtál be először álláspályázatot, akkor eddig hogy kerestél munkát?

2 ennyi ésszel egyetemre mentél, és el is végezted, akkor milyen színvonala lehet az oktatásnak ott?

2012. ápr. 27. 18:37
 23/51 A kérdező kommentje:

Hogy én buta? Ki kérem magamnak.

Költői kérdésre nem szokás válaszolni én mégis megteszem.

"1 ha most adtál be először álláspályázatot, akkor eddig hogy kerestél munkát? "

Mi az hogy, hogy kerestem? Ha nincs álláslehetőség a szakmádban, akkor, hogy adnál be pályázatot, okoska?

"2 ennyi ésszel egyetemre mentél, és el is végezted, akkor milyen színvonala lehet az oktatásnak ott?"

Mi az, hogy ennyi ésszel? Ilyenkor jót röhögök, honnan tudod, hogy mennyi eszem van? Szívesen összemérném veled a tudásomat.

2012. júl. 2. 19:18
 24/51 anonim válasza:
100%
Nem értem hogy itt a gyik-on miért szidják az igazgatásszervezőt... Hogy azok csak az papírtologatók, és nem termelnek semmit... Kérdezném én a kedves programozó matematikust h például ki a franc csinálja meg neki az okmányait? Vagy ha véletlen munkanélkülivé válna ki franc ügyintézné le neki a munkanélküli segélyét? stb. stb. stb. Úgy bírom hogy olyanok szólják le ezt a szakot akik nincsenek tisztába a közigazgatással... Hát elárulnám hogy egy igazgatásszervező munkája az nagyrészben, hogy az embereken segít.
2012. aug. 12. 18:47
 25/51 anonim ***** válasza:
Ne csináld már, hogy nem találsz állást... Pl. most a NAV-nál csomó ilyen végzettségű embert keresnek. Szerencsejáték-ellenőrt, végrehajtási ügyintézőt, de még jó pár közig helyen keresnek ilyen végzettséggel munkaerőt. Egyáltalán neked mondták már, hogy hol kéne állást nézegetned, melyik oldalon? Mert ha a közigazgatásban szeretnél elhelyezkedni, akkor nem a megszokott álláskereső oldalakon kell nézni...
2012. szept. 11. 15:58
 26/51 A kérdező kommentje:

"Ne csináld már, hogy nem találsz állást... Pl. most a NAV-nál csomó ilyen végzettségű embert keresnek. Szerencsejáték-ellenőrt, végrehajtási ügyintézőt, de még jó pár közig helyen keresnek ilyen végzettséggel munkaerőt. Egyáltalán neked mondták már, hogy hol kéne állást nézegetned, melyik oldalon? Mert ha a közigazgatásban szeretnél elhelyezkedni, akkor nem a megszokott álláskereső oldalakon kell nézni..."

Ugye azt tudod, hogy az általad említett helyekre meg van már előre az ember? Nem? Na most már tudod. Egyébként jelentkeztem APEH-hoz, jó párszor. Semmi. Egyébként már lett munkahelyem, közigazgatásban :)

2012. szept. 12. 19:48
 27/51 anonim ***** válasza:
Tényleg? Fura, mert engem végrehajtási ügyintézői állással kapcsolatban már hívtak be meghallgatásra, el is mentem, csak utána lemondtam az egészet, mert sikerült máshol elhelyezkednem, de úgy nézett ki, hogy simán felvettek volna. Na, és hol sikerült elhelyezkedned? :)
2012. szept. 12. 20:12
 28/51 A kérdező kommentje:
Milyen végzettséged van?
2012. szept. 12. 20:31
 29/51 anonim ***** válasza:
Végzettségemet tekintve jogász vagyok, de már diploma előtt végrehajtójelölt voltam, szóval diploma után nekem meglett volna a lehetőségem arra, hogy szeptembertől (tehát e hónaptól) végrehajtó-helyettes legyek, de valahogy meguntam az irodát, ahol vagyok, egy rakás kaka az egész... :D Augusztus elején kiléptem, azóta elég sok helyen nézegettem, mazsolázgattam az állás lehetőségek közül, köztük ugye volt ez a NAV végrehajtási ügyintézői állás, de nem amellett döntöttem. Jelenleg egy biztosítási cégnél vagyok jogi előadó. Elég f@sza hely! :D
2012. szept. 12. 23:05
 30/51 A kérdező kommentje:
Én egy körzeti Földhivatalnál tudtam elhelyezkedni, mint kormánytisztviselő. A munka jó, a fizetés kevésbé. Sok önálló bírósági végrehajtóval találkozom munkám során. :) Most a közigazgatási MsC-re járok. Szerinted van értelme. A joggal is próbálkoztam, nem jött be.
2012. szept. 13. 17:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!