Mihez kezdjek? Igazgatásszervező diplomám van. Középfokú angolom, németem. Semmi álláslehetőség nincs. :S 22/F
Akkor gond egy szál se van egy fantasztikus diplomád? mi a gond? Lehetsz jegyző mint apu.
Igaz én már harmadikban leszerződtem és még pénzt is kaptam, hogy majd 2 évmúlva oda menjek dolgozni ahová, és 400felett keresek kezdőként, de nekem csak egy szar programtervező matematikusi diplomám van. Tudom, hogy az semmi az igazgatásszervezéshez képest. Ami adminisztratív munkaerőt ad szép hazánknak.
Utolsó: figyel csak!! Azt hiszem ez az én kérdésem. Az én kérdésemre kell itt válaszolni. Senki sem kíváncsi a te végzettségedre. Azt hiszem, nem is kérdezte senki sem. Az infóhoz meg annyit, hogy szeretem, meg tudom is, de a matek ott nagyon kemény, én meg ahhoz hülye vagyok.
ui.: a flegmaságot, és az iróniát mellőzd.
kapo1588: végre egy értelmes ember!!
Az igazgatásszervező az pontosan régen az ÁLLAMIGAZGATÁSI FŐSULI volt. Pontosan. És valóban a "szervező" miatt szoktak egyesek büfézni.....azt sem tudják, hogy mi ez...
jajj ezek nem normálisak....:D
szerintem légy türelmes... ez egy olyan szakma azért ami kihalásra megy.... szóval keresni és várni kell, addig végezz el vmi tanfolyamot, vagy hasonló...
de ha elhelyezkedsz biztos helyed van
Látom már régebbi a kérdés, de azért válaszolok, lehet, hogy segít. Ahogy a fentiekben írták ez a szakma tényleg kihalásos alapon frissül. Ha még mindig nem találtál állást, akkor végezz el egy kiegészítő okj-s tanfolyamot, ami sokat fog lendíteni az elhelyezkedési esélyeiden. Mellesleg azok jó részével még a magánszférában is el tudsz helyezkedni.
Még egy tanács, a többi emberkével, akik szerint ezt a szakot röhögve el lehet végezni ne foglalkozz, csinálják csak utánad...... Minden egyetemnek megvan a maga színvonala, lehet, hogy az a bizonyos ismerős a sok 'kiváló' egyetem egyikén végezett és ennek megfelelően az elvárások is ilyen szinten mozogtak.
Üdvözlettel: egy másik igazgatásszervező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!